Veți avea nevoie în scurt timp de jaluzele și doriți să știți cât vă va costa? Am examinat cât plătesc de obicei clienții pentru jaluzele și am adunat mai multe informații necesare pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie posibilă.

Jaluzele orizontale
Prețul mediu 80 lei/mp
Costuri variabile 40120 lei/mp

Jaluzelele orizontale pot fi confecționate din PVC, aluminiu sau chiar din lemn (lamelele din lemn sunt de câteva ori mai scumpe). Lamelele sunt disponibile în diferite modele și culori. Prețul este pe metru pătrat. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru jaluzele orizontale este de 40 lei/mp, iar cel maxim este de 120 lei/mp.

Solicită oferte!
Jaluzele verticale
Prețul mediu 45 lei/mp
Costuri variabile 3555 lei/mp

Jaluzelele verticale sunt compuse din lamele textile conectate printr-un cablu. Acestea pot fi montate pe perete sau pe tavan și sunt disponibile în diferite culori și modele. Am indicat prețul pe metru pătrat. Așteptați-vă să plătiți între 35 lei/mp și 55 lei/mp pentru jaluzele verticale. Prețul mediu pentru jaluzele verticale este de aproximativ 45 lei/mp.

Solicită oferte!
Jaluzele romane
Prețul mediu 200 lei/mp
Costuri variabile 140260 lei/mp

Jaluzelele romane (storuri romane) sunt jaluzele textile care se pliază atunci când sunt ridicate. Acestea sunt confecționate din diferite tipuri de țesături. Acestea pot fi montate pe fereastră, pe perete sau pe tavan. Prețul este pe metru pătrat. Costul mediu pentru jaluzele romane este de 200 lei/mp, sau de obicei între 140 lei/mp și 260 lei/mp.

Solicită oferte!
Jaluzele plisate
Prețul mediu 380 lei/mp
Costuri variabile 280480 lei/mp

Jaluzelele plisate sunt jaluzele textile care se pliază în formă de acordeon cu ajutorul unui sistem glisant. Jaluzelele plisate sunt montate pe fereastră și pot fi pliate de jos în sus sau invers. Acestea sunt disponibile în diferite culori și modele. Prețurile pentru jaluzele plisate variază între 280 lei/mp și 480 lei/mp.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru jaluzele

Jaluzele și rulouri, Copertină - Galați
Galați
Localitate / sector: Galati
Tip copertină: Copertină fixă
Număr bucăţi: 1
Avem mare nevoie de repararea iluminatorului de pe scara blocului. Initial a fost din sticla cu cadru metalic, insa in timp s-a mai spart si la fiecare ploaie intra apa pe scara blocului. Ar fi potrivit o acoperire cu o foaie de propietilena, sau sa veniti dvs. cu o solutie. Suprafata este de 3.50/6 metri.
Jaluzele și rulouri, Rulouri exterioare - Arad
Arad
Localitate / sector: Arad
Tip rulouri: Rolete textile
Număr bucăţi: 10
Buna ziua, Avem nevoie de rolete textile pentru balcon inchis, black-out si cu design mai modern, sa fie prinse cu rama. 8 geamuri sunt de 80-90 cm latime, iar 2 geamuri de 30cm. Optional dorim in plus oferta de rolete textile pentru 3 usi camera, cu dimensiunile (back-out, design cu modele) : 2mx0.9m 2mx1,8m 2mx0.9m Multumim,