La necesit.ro, ajutăm de câțiva ani clienții să găsească profesioniști locali buni. Pentru a vă ajuta să vă decideți, am adunat prețuri orientative pentru hidroizolaţie. Verificați cât vă va costa serviciile și ce este inclus în prețul indicat.

Hidroizolaţie acoperiş și terase (construcție nouă)
Prețul mediu 190 lei/mp
Costuri variabile 130250 lei/mp

Acesta este costul estimativ pentru termosistemul hidroizolant stratificat pe membrane bituminoase la construcțiile noi. Prețul variază în funcţie de materialele folosite, precum şi de numărul straturilor de membrană folosite. Include manopera și materialele. Prețurile pentru hidroizolaţie acoperiş și terase (construcție nouă) variază între 130 lei/mp și 250 lei/mp.

Solicită oferte!
Reparații de hidroizolație
Prețul mediu 45 lei/mp
Costuri variabile 3060 lei/mp

Prețul se referă la reparațiile de hidroizolație, unde se aplică un strat nou pe un substrat existent. Prețul include manopera și materialele și depinde de complexitatea situației și de materialele utilizate. Costul mediu pentru reparație de hidroizolație este de 45 lei/mp, sau de obicei între 30 lei/mp și 60 lei/mp.

Solicită oferte!
Hidroizolaţie fundațiilor (casă)
Prețul mediu 4.000 lei/casă
Costuri variabile 3.0005.000 lei/casă

Acesta este prețul aproximativ pe care îl veți plăti pentru hidroizolarea fundației unei case (manoperă și materiale). Hidroizolaţiile pentru subsoluri sau fundații sunt realizate fie cu membrane PVC de înaltă calitate alături de membrane anti-condens, ori prin folosirea unor aditivi speciali pentru beton care conferă proprietăți de impermeabilitate. Așteptați-vă să plătiți între 3.000 lei/casă și 5.000 lei/casă pentru hidroizolaţie fundațiilor (casă). Prețul mediu pentru hidroizolaţie fundațiilor (casă) este de aproximativ 4.000 lei/casă.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru hidroizolaţie

Galați
Localitate / sector: Galați, Galați
Suprafața aproximativă: 320 mp
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Solicitam oferta pt. hidroizolarea unei terase de bloc: suprafata terasa bloc cu 4 etaje ( mp) + copertina intrare in casa scarii (10 mp). Dorim si un capac de capandura. Oferta sa fie distincta pt terasa, copertina si capacul capandurii. Va rugam sa specificati in deviz si modalitatile de plata (avans; rate). Contactare si ofertare pe email. Va multumim anticipat!
Târgoviște
Localitate / sector: Targoviste
Suprafața aproximativă: 200 mp
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Hidroizolatie existenta este acoperită cu placi pavaj. Sunt doua guri sifon de preluare a apei pluviala care probabil trebuiesc schimbate deoarece găurile de evacuare sunt opturate rămânând o gaură de aproximativ 40- 50mm. Infiltratiile se observa la marginea pereților exteriori ai terasei , probabil din cauza acumularii de apa ce nu poate fi preluată. E posibil sa se rezolve problema prin schimbaŕea sifoanelorlor si hidroizolarea marginilor exterioare. Acest lucru poate sa il stabilească cineva specializat dupa o constatare la fata locului.
Bohotin
Suprafața aproximativă: 100 mp
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Este o casa de chirpici , acoperita in urma cu 30 de ani cu acoperis tip azbest. Ploile din anul acesta au distrus acoperisul, ploua in casa si deja s-au mucegaiti peretii. Am in casa o batranica semi paralizata. Am nevoie sa aflu detalii despre o reparatie corecta si durabila. Am consultat preturi la materiale, la dedeman sunt ok si la tigla metalica si la sindrila bituminoasa. In functie de raspunsul la buget, plan materiale, durata lucrarii, imi pot face si eu socotelile pt a putea fi prezenta acolo si a realiza cea mai buna reparatie. Contactare si ofertare pe email, va rog. Va multumesc anticipat!
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2, București
Suprafața aproximativă: 10 mp
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, C.N. Româna S.A. este interesată de realizarea lucrarilor de reparație și hidroizolație al unui perete exterior de la demisolul clădirii cu suprafata aproximativă de 5m x 2m din sediul Serviciului Activitați Tipografice, situat în Bd. Dimitrie Pompeiu nr.5-7, Bucuresti, Sector 2. În vederea realizări acestei lucrări de reparație vă solicitam oferta financiară care să includă un deviz al lucrari. Vă informam ca toate activitațile realizate de companie sunt derulate prin platforma SEAP. (Sistemul Electronic de Achizitii Publice). www.licitatiisicap.ro Multumesc.
Lazu
Localitate / sector: Constanta/ Lazu
Suprafața aproximativă: 50 mp
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Demisol casa, construita , cu incalzire in pardoseala, inclusiv in demisol. umiditate foarte ridicata , aparitie de mucegai. ventilatia este defectuasa. ma intereseaza solutii de izolatii interioare, fara a necesita sapaturi in exteriorul casei. mentionez ca nu este hidroizolata fundatia, si la ploi indelungate apar si 2-4 pete de umezeala pe peretele vertical. aprox 2 m sub pamant adancimea demisolului, si lipsa trotuarelor de langa casa, momentan. Ce solutii imi recomandati?
Constanța
Localitate / sector: Constanta
Suprafața aproximativă: 5 mp
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc o hidroizolatie a tavanului balconului (inchis cu termopan) situat la etajul 1 pe o lungime de cca 5 m liniari ( 1m +3m+1m) si exterior, la buza balconului de la etajul 2 care trebuie refacuta, deoarece este crapata si pe acolo se infiltreaza apa in tavanul balconului meu. Blocul este construit din placi de beton.
Hidroizolaţii, Hidroizolaţii - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași, Iași
Suprafața aproximativă: 50 mp
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
As dori sa hidroizolez acoperisul unui apartament din 4, etaj 4 , ceilalti vecini au izolat sau nu au necesitate are o marime de 30 m insa cel mult pot sa fac 50 m pentru a acoperi casa scarii si o parte dinspre vicini. As dori oferte cu membrana bituminoasa in 2 straturi sau eventual produse ce au durabilitate si garantie pe perioada indelungata minim 5 ani . Precizez ca am pietris deasupra apartamentului si vreau sa-l elimin carat dus jos prelucrat bineanteles daca contracost sa fie inclus in deviz. Contactare si oferatre pe email, va rog. Multumesc!
Galați
Suprafața aproximativă: 30 mp
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Clădirea pentru care solicităm lucrările de reparații are acoperiș din panouri sandwich si frontonul din perete cortină. Se produc infiltrații la îmbinarea peretelui cortina cu acoperisul. Solicităm o evaluare a situației de către un specialist, la fața locului, și propunerea măsurilor pentru remedierea situației existente.
București
Localitate / sector: Bucuresti
Suprafața aproximativă: 8 mp
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Sunt interesat de ofertele dvs de hidroizolatii terase (solutii tehnice si preturi) Este vorba de o terasa descoperita de 8mp, intens circulabila si aflata la etajul 1 al unei case. Peste hidroizolatie se va aseza o gresie de exterior si va suporta greutatea unui mobilier usor. Adresa este Bucuresti sect 1
Hidroizolaţii, Hidroizolaţii
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1, București
Suprafața aproximativă: 200 mp
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Avem un penthouse in Herastrau pe 2 etaje cu terasa partial acoperira de deck si partial de gradina care din cauza ploilor abundente a fost inundat. Tavanele false de gips au cedat sub presiunea apei si au inceput sa se umfle si sa cada. Este o lucrare complexa pe care cautam sa o remediem in intregime. Banuim ca este nevoie de o constatare tehnica dar ne-am dori decopertarea totala, refacerea hidroizolatiei la cele mai inalte standarde si readucerea la starea estetica actuala. De asemenea este nevoie si de refacerea interioarelor unde au fost afectate. Lucrarea este una importanta si nu dorim carpeli sau lucrari superficiale. Multumim,