Sunteți interesați de uși? Am verificat cum variază prețurile pentru uși, ce includ acestea și de ce depind.

Ușă metalică exterior
Prețul mediu 3.500 lei/bucată
Costuri variabile 2.0005.000 lei/bucată

Ușile metalice exterioare (în general din aluminiu sau tablă zincată) sunt disponibile într-o mare varietate de modele. În diferite culori, combinații cu sticlă, cu diferite sisteme de securitate. Am oferit prețul pentru o ușă exterioară simplă, fără instalare. Prețurile pentru uși metalice de exterior variază între 2.000 lei/bucată și 5.000 lei/bucată.

Solicită oferte!
Ușă intrare apartament
Prețul mediu 1.300 lei/bucată
Costuri variabile 6002.000 lei/bucată

Ușile de intrare apartament sunt, de obicei, uși metalice de diferite culori și modele. Au sisteme de siguranță diferite (3 - 7 puncte de închidere). Prețul este pentru o ușă de intrare apartament de dimensiuni standard, aproximativ 90 x 200 cm, instalarea nu este inclusă. Veți plăti cel puțin 600 lei/bucată pentru ușă de intrare apartament.

Solicită oferte!
Ușă de sticlă
Prețul mediu 1.100 lei/bucată
Costuri variabile 6001.500 lei/bucată

Ușile din sticlă sunt disponibile într-o gamă largă de modele: sticlă transparentă, sticlă mată, sticlă decorată, sticlă securizată etc. Acestea pot fi glisante sau batante. Prețul este pentru o ușă de sticlă simplă, ușile duble sunt mai scumpe. Prețurile pentru uși de sticlă variază între 600 lei/bucată și 1.500 lei/bucată.

Solicită oferte!
Ușă interior lemn
Prețul mediu 600 lei/bucată
Costuri variabile 400800 lei/bucată

Ușa interioară din lemn poate fi plină sau cu geam. Acestea sunt vândute în diferite modele sau culori. Ușile de interior din lemn sunt, de obicei, fabricate din material MDF sau HDF, acoperite cu folie (opțiunea mai ieftină) sau furnir (mai scump decât folia). Ușile din lemn masiv sunt mai scumpe. Instalarea nu este inclusă în preț. Costul mediu pentru o ușă lemn de interior este de 600 lei/bucată, sau de obicei între 400 lei/bucată și 800 lei/bucată.

Solicită oferte!
Ușă PVC exterior
Prețul mediu 800 lei/bucată
Costuri variabile 6001.000 lei/bucată

Ușile exterioare din PVC sunt mai ieftine decât cele din metal sau din lemn. Acestea sunt disponibile în diferite modele și culori, adesea în combinație cu o geam termopan. Prețul nu include instalarea. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru ușă PVC de exterior este de 600 lei/bucată, iar cel maxim este de 1.000 lei/bucată.

Solicită oferte!
Ușă glisantă / culisantă
Prețul mediu 1.000 lei/bucată
Costuri variabile 5001.500 lei/bucată

Ușile glisante (sau culisante) sunt uși interioare, de obicei din sticlă și/sau lemn. Acestea pot fi simple sau duble. Ușa poate glisa de-a lungul peretelui sau poate fi ascunsă în perete. Prețul ușilor glisante depinde de material, de dimensiuni și de sistemul de glisare. Ușile glisante sunt puțin mai scumpe decât cele batante, dar principalul lor avantaj este că nu ocupă spațiu, astfel încât puteți utiliza mai bine spațiul. Prețurile pentru uși glisante / culisante variază între 500 lei/bucată și 1.500 lei/bucată.

Solicită oferte!
Ușă lemn exterior
Prețul mediu 3.500 lei/bucată
Costuri variabile 2.0005.000 lei/bucată

Ușile exterioare din lemn pot fi simple sau duble, adesea în combinație cu sticlă, și există diferite tipuri de mânere dintre care puteți alege. Prețul depinde de dimensiuni, de proprietățile de izolare termică, de design și de alți factori. Instalarea nu este inclusă în prețul menționat. Veți plăti cel puțin 2.000 lei/bucată pentru ușă lemn de exterior.

Solicită oferte!
Montaj uși interioare
Prețul mediu 250 lei/bucată
Costuri variabile 100400 lei/bucată

Prețul se referă la instalarea ușii interioare. Aceasta depinde de tipul de ușă (simplă sau dublă, batantă sau glisantă) și de material. Demontarea ușilor vechi se taxează separat. Costul mediu pentru montaj uși interioare este de 250 lei/bucată, sau de obicei între 100 lei/bucată și 400 lei/bucată.

Solicită oferte!
Montaj uși exterioare
Prețul mediu 300 lei/bucată
Costuri variabile 150450 lei/bucată

Prețul de instalare a unei uși de interior depinde în principal de dimensiunile și forma ușii (simplă sau dublă). Demontarea ușilor vechi se taxează separat. Costul mediu pentru montaj uși exterioare este de 300 lei/bucată, sau de obicei între 150 lei/bucată și 450 lei/bucată.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru uși

Iași
Număr uși: 1
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior din sticlă
Termen orientativ de achiziționare: 1-3 luni
Am pus în attach schița făcută de mine și două fotografii cu o altă ușă pe care o am în casă, care este exact așa cum vreau să arate și noua ușă, numai că este din aluminiu. Având în vedere diferența mare de preț, mă văd nevoit să o fac din PVC, în rest toate detaliile din fotografie sunt la fel. (Sistem de închidere, culoare, baghete aurii, sticlă opacă). Vă mulțumesc!
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2
Număr uși: 2
Tâmplărie ușă: Ușă exterior din aluminiu
Termen orientativ de achiziționare: Imediat
2m/3.95m Buna ziua, Atasez prezentei corespondente schita cu usa+supralumina *usa exterioara, in 2 canaturi, cu deschidere exterioara, cu supralumina, din profile aluminiu cu bariera termica - vopsite in camp electrostatic culoare ALBA, cu geam termoizolant - sticla 24 mm Clar+Low E; *usa va fi complet echipata cu feronerie - 4 balamale trafic greu pe fiecare canat de usa; amortizor; zavoare de inchidere sus-jos; manere fixe tip coarna; fara prag; perii la partea inferioara a canaturilor de usa; Oferta va cuprinde: - Pret de material ( pret usa complet echipata, materiale montaj ); - Manopera de montaj; - Transport evidentiat separat - locatie in Bucuresti; - Pret total:Oferta fara TVA / TVA / pret total oferta cu TVA; - - conditiile de plata si facturare, - - modul de lansare al comenzii, - - durata de executie de la lansare comanda si pina la finalizare lucrare; - - termen de livrare si montaj ; - - perioada de garantie pentru usa si componentele acesteia(profile, feronerie,accesorii, etc) - - perioada de garantie asigurata pentru lucrarea executata; Precizam si ca, in prealabil, trebuie demontata usa existenta urmand ca dupa acesta etapa sa montati usa noua; Atasam prezentei schita usii; Precizam si ca, in prealabil, trebuie demontata usa existenta urmand ca dupa acesta etapa sa montati usa noua;
Miroslava
Localitate / sector: Miroslava
Număr uși: 2
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior PVC
Termen orientativ de achiziționare: Imediat
Buna ziua, Dorim oferta dvs pentru 2 usi de interior: 1) una culisanta din aluminiu sau PVC, x 76 cm pentru o camara; etansare cu perii 2) una tip termopan ca perete despartitor intre living si bucatarie ca in desenul de mai jos si cu urmatoarele specificatii. Profil alb cat mai subtire (mai ales la canatul usii daca e posibil) vitraj cu 2 foi de sticla conex sablare personalizata sub montant sprose albe ca in desenul atasat Manere argintii pe ambele parti; fara cheie. Balamale argintii.
Covasna
Localitate / sector: Covasna (Covasna)
Număr uși: 20
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior PVC
Termen orientativ de achiziționare: Imediat
Usi termopan duble, exterior, albe [pentru intrare], cu sticla asemanatoare modelului atasat 2 buc de 2.5m x 2.6m (lxh) 2 buc de 2.5 m x 2.4 m Usi pentru iesire de urgenta: 2 buc de 1.1m x 2.1m Usi interior duble: 5 buc 1.5m x 2.1m Usi interior simple: 5 buc (standard? 0.6m x 2.1m ??) Usi termopan albe, simple, pline 4 buc (standard? 0.6m x 2.1m ??)
Galați
Localitate / sector: GALATI
Număr uși: 1
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior din sticlă
Termen orientativ de achiziționare: Mai mult de 3 luni
Buna ziua! Am nevoie de o usa de interior din geam clar de dimensiune 1.50 m x 2.10 m cu o deschidere de 0.80 m.Imi doresc ca diferenta de 0.70 m sa fie fixa ( geam clar) iar usa cu deschidere pe partea stanga. Am trimis in atasament o poza sa se vada cam ce imi doresc ,dar cu alt sistem de inchidere decat cel din poza. Eu am completat campurile cerute dar nu stiu daca este exact ce imi doresc,dar ma bazez pe profesionalismul dvs. Multumesc!
Braniștea
Localitate / sector: Braniștea (Dâmbovița)
Număr uși: 8
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior PVC
Termen orientativ de achiziționare: 1-3 luni
-4usi exterioare cu urmatoarele dimensiuni:1.5/2, 1.5/2, acestea le doresc una fixa, dar la nevoie sa se deschida, si o parte mobila, 0.9/2, 0.9/2.sa fie cu un pic de model pe ele si sa fie cam acelas.culoarea cam tot maro. -4 usi interioare cu urmatoarele dimensiuni 0.9/2, 0.8/2, 0.8/2, 0.9/2.
Galați
Localitate / sector: galat
Număr uși: 4
Tâmplărie ușă: Ușă exterior PVC
Termen orientativ de achiziționare: 1-3 luni
Buna ziua. Am, langa casa, o terasa acoperita, marginita in trei laturi de pereti si cu o deschidere de aprox. 3 x 2, pe care doresc sa o pot inchide pe timpul rece, sa aiba o usa de acces si pe care sa o pot desface pe timp cald, cat mai larg, eventual prin pliere pe un perete. Am nevoie de o parere avizata si de o estimare totala a lucrarii. Sunt sigur ca exista foarte multe variabile ce intra in calcul, dar, in principiu prefer varianta mai ieftina...Pentru asortare cu structura de lemn, culoarea ar trebui sa fie maron, dar cred ca este mai scumpa. Pentru o lucrare mare pentru mine, este de inteles ca vreau sa aflu mai multe variante si oferte din partea firmelor din Galati si de ce nu si din alte orase. Cu stima, George
Vaslui
Localitate / sector: Vaslui (Vaslui)
Număr uși: 2
Tâmplărie ușă: Ușă exterior PVC
Termen orientativ de achiziționare: Imediat
Sunt interesat de 2 usi de exterior. Dimensiunile golurilor in care se vor monta usile sunt: 90Xcm - aici se va monta o usa fara sticla cu inchidere cu butuc. X 85cm - aici se va monta o usa cu sticla tip balcon cu posibilitate de deschidere atat din exterior cat si din interior, dar fara butuc.
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Număr uși: 12
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior din lemn
Termen orientativ de achiziționare: Imediat
Mansarda: 1. usa dubla- panou + usa cu geam x 2. usa baie cu geam 78x Etaj 1: 3. usa simpla 88x 4. usa dubla- panou + usa cu geam x 5. usa baie cu geam 78x 6. usa simpla 88x Parter: 7. usa baie cu geam 78x 8. usa cu geam living 88x 9. usa simpla 88x 10. usa simpla 88x 11. usa simpla glisanta 88x 12. usa simpla glisanta 88x Culoare : Acacia auriu
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Număr uși: 12
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior din lemn
Termen orientativ de achiziționare: Mai mult de 3 luni
Mansarda: 1. usa dubla- panou + usa cu geam x 2. usa baie cu geam 78x Etaj 1: 3. usa simpla 88x 4. usa dubla- panou + usa cu geam x 5. usa baie cu geam 78x 6. usa simpla 88x Parter: 7. usa baie cu geam 78x 8. usa cu geam living 88x 9. usa simpla 88x 10. usa simpla 88x 11. usa simpla glisanta 88x 12. usa simpla glisanta 88x Culoare : Acacia auriu