Exemple de cereri

București
Localitate / sector: Bucuresti
Serviciu: Magazin online nou
Numărul aproximativ de produse: Mai mult de 200
Buna ziua, in prezent detinem site-ul balticbebe.ro, suntem interesati de creearea unui site nou, magazin online. Ma intereseaza printre altele sa pot exporta excel, plata cu cardul, procedura usoara de vizualizare, plasare si vizualizare comenzi. Astept cu interes oferta dvs. Cu stima,
Ferestre termopan, Tâmplărie PVC - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași, Iași
Accesorii pentru ferestre: Plase insecte
Număr ferestre: 3
Pachet sticlă: Dublu sau triplu - vreau ambele oferte
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Montaj: Da
Buna ziua! As dori o oferta pentru urmatoarele geamuri: 1) fereastra bucatarie: inaltime x 85 sau 86 latime, cu plasa de tantari, deschidere pe stanga si rabatabila. 2) fereastra dormitor: inaltime x latime, din 3 canate, din care 2, cele laterale cu deschidere, cu plase de tantari. 3) balcon, geamurile interioare, balconul fiind inchis deja cu termopan: usa x88 cu deschidere pe stanga si rabatabila iar fereastra x , fara deschidere, fara plasa tantari. Am atasat o poza drept exemplu pentru balcon. Va multumesc!
Ferestre termopan, Tâmplărie PVC - Hunedoara
Hunedoara
Localitate / sector: Hunedoara
Număr ferestre: 5
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Montaj: Da
- 1 fereastra cu 2 canate de H 1,25 X l 1,15 cm - 1 fereastra cu 2 canate de H 1,25 X l 1,15 cm - 1 fereastra cu 2 canate de H 0,90 X l 1,40 cm - 1 fereastra cu 1 canat de H 0,55 X l 0,52 cm - 1 fereastra cu 1 canat de H 0,55 X l 0,52 cm As dori oferta pentru geamuri culoare alba, standard și culoare maro. Mulțumesc!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
București sector 2
Localitate / sector: Bucuresti 2
Forma juridică: SRL
Buna ziua, Am nevoie de infiintare forma juridica de SRL. Doresc sa incep un business % online, de vanzare produse (in special haine), personalizate pentru iubitorii de natura. O parte dintre vanzari vor fi donate pentru plantarea de copaci. Voi vinde in Europa, avand in plan sa ma extind si global pe viitor. Voi extrernaliza productia catre o companie din Romania. Astept oferta dvs. Multumesc
Brașov
Localitate / sector: Brașov, Brașov
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 140
Aveți deja teren?: Am găsit terenul și urmează să îl achiziționez
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, Proiectare casa ca in imaginile de mai jos. Mentionez ca as dori ridicarea casei cu caramida si cadre de beton. Aspectul si compartimentarea cladirii pot fi identice. Mai jos am copiat suprafetele casei asa cum le-am gasit pe internet: Suprafață construită:.19m2 Volum net: .30m3 Dimensiunile clădirii: 9.6x8.6m Înălțimea clădirii: 8.93m Unghiul acoperișului: 44° Suprafață acoperiș: .00m2 Parter Living:22.63m2 Bucatarie:7.96m2 Hol:8.88m2 Vestibul:4.40m2 Baie:3.52m2 Dormitor:11.75m2 Spațiu tehn.:6.23m2 Mansarda Coridor:3.38m2 Baie:7.83m2 Dormitor:13.06m2 Dormitor:12.31m2 Dormitor:10.16m2
Reparaţii acoperişuri, Tabla acoperiş
Râșnov
Localitate / sector: Râșnov, Brasov
Suprafața aproximativă acoperișului (în m2): 22
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Servicii suplimentare: Dulgherie acoperiș, Montaj jgheaburi şi burlane
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Bună ziua ! Mă numesc , locuiesc în loc. Râșnov, jud. Brașov. Lucrarea pe care vreau să o execut constă în înlocuirea acoperișului la o anexă de lângă casă, care are o suprafață de aproximativ de 22 mp. Pentru noul acoperiș doresc să folosesc tablă profilată tip țiglă sau tip lindab cu o grosime între 0,4 - 0,5. Deasemenea doresc înlocuirea jgeaburilor și burlanelor la toată casa, pe o lungime de aprox. 30 ml și demolarea unui coș de fum montat pe anexa unde vreau înlocuirea acoperișului. Îmi doresc ca executantul lucrării să facă măsurători , să facă necesar de materiale pe care apoi să le asigure și să estimeze o cotatie pentru materiale și manoperă.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 105
Buna ziua, Am 2 apartamente de 2 si 3 camere cu o baie si balcon fiecare. Ma intereseaza o curatenie generala cu spalarea canapelei la fiecare. Aspirat covoare + pardoseala si in colturi si margini si spalat pe jos (gresie pe hol, baie, bucatarie, parchet in camere), sters praful si pe toate dulapurile sus, pe si in interiorul aplicelelor spalate partea de sticla, spalat toate galeriile de perdea, geamurile si pervazurile, spalat exterior si in interior dulapurile(1) din bucatarie si baie. Spalat aragazul (2) si frigiderul (3) exterior si interior. Spalat rafturile (4) si scheletul lor din camara. Mentionez ca in ultimele 4 zone (numerotate) sunt obiecte pe care as dori sa le las acolo si sa le mute cu grija angajatii. Spalat caloriferele (de fonta si noi) total 8 pt ambele apt. Spalat chiuvetele si cada pentru fiecare, spalat faianta de pe perete din baie si bucatarie. Una din bai are faianta pana in tavan. Perioada: luni-vineri.
Arhitecți, Arhitecți
Bolintin-Deal
Localitate / sector: Bolintin-Deal, Giurgiu
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 300
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Avem o casa P+1+M, in Deal , pe care dorim sa o modificam. Casa are in jur de mp,din care am vrea sa mai reducem un etaj, deoarece este prea mare pentru necesitatile noastre. Casa este din BCA, este la ,,rosu,, si daca am mentine-o in stadiul actual, ar avea nevoie de o reconsolidare destul de costisitoare, la care nu am vrea sa recurgem. Am avea nevoie de un proiect de constructie, pentru a ramane cu P+1. Va multumesc anticipat pentru sprijin.
Instalator, Instalații electrice
Marpod
Localitate / sector: Marpod, Sibiu
Tip serviciu: Înlocuire instalație electrică
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Doresc o oferta privind inlocuirea instalatiei electrice vechi la o casa la tara cu urmatoarele dimensiuni, L=25m, l=5,5m cu o lucarna de 6,5m latime si 2,3m adancime si pod locuibil + garaj dublu - total 17 incaperi, suprafata totala locuibila aproximativ mp + suprafata garajului. Consumatori - 6 TV, 1 frigider cu congelator, 1 centrala termica, 1 masina spalat vase, 1 uscator,2 masini spalat rufe, sistem de sunet, iluminat interior si exterior (terasa), robot bucatarie, aparatura electrocasnica. Multumesc O zi buna
Reparaţii acoperişuri, Montaj acoperiş - Ploiești
Ploiești
Localitate / sector: Ploiesti, jud.Prahova
Suprafața aproximativă acoperișului (în m2): 80
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Servicii suplimentare: Izolație acoperiș, Dulgherie acoperiș, Montaj jgheaburi şi burlane
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua !As dori o oferta pentru montajul unui acoperis intr-o singura apa cu tigla metalica (Lindab, Bilka,Gerard). Structura de lemn este solida insa doresc inlocuirea scandurii care se afla acum sub tabla veche,si montajul tigla metalica la care se adauga schimbare de jgheaburi si realizarea si cu folie izolanta la ca suprafata este de aproximativ 80 mp. Oferta sa includa materialele, montaj, transport si toate accesoriile(folie ,sipca ,sistem pluvial,etc) .As dori sa imi faceti ofertacu scandura inlocuita si fara scandura inlicuita. Cu stima L.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.