Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Firme de curățenie - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 306
Buna ziua, Ma numesc Narcisa Avataji si reprezint firma SC & care se ocupa de administrarea complexului Roua Residence.Va rog frumos sa imi transmiteti o oferta pentru o eventuala colaborare. Mai jos sunt detaliate lucrurile de care suntem interesati: curatenie pe casa scarii: - maturat si spalat podele, sters praful de pe balustrade si de pe pervaze - o data pe saptamana; - sters geamurile pe interior - minim o data la 3 luni; curatenie in subsolul blocului - aici este amenajata o parcare interioara care are pavele: maturat (o data pe luna) si spalat (o data la 6 luni). Mentionez ca nu se poate utiliza turbojetul intrucat s-ar inunda subsolul. curatenie pe caile de acces si in parcarile supraterane: acestea sunt pavate: maturat (o data pe luna si spalat (o data la 2 luni) Complexul Roua Residence este situat in Iasi, str. Moara de Vant nr. , inainte de pensiunea Alexia. Pentru inceput, colaborarea ar fi pentru 2 scari cu 46 de apartamente. In asteptarea cu interes a ofertei din partea dumneavoastra si in speranta unei bune colaborari, va doresc o zi frumoasa!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Popești-Leordeni
Localitate / sector: Popești-Leordeni (Ilfov)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 57
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru un apartament cu 2 camere de aproximativ 57 mp in Popesti-Leordeni. Am nevoie de curatenie generala in prima faza si doresc oferta daca se poate si pentru curatenie periodica de intretinere. Daca aveti nevoie de detalii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati. Va multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 96
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru un apartament proaspat renovat. Am nevoie de curatenie generala, mai exact: sters praful, spalat geamuri (termopan), curatat gresie si faianta bai, bucatarie si balcoane. Am nevoie de o oferta orientativa de pret in prima faza. Daca aveti nevoie de detalii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati. Va multumesc!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 100
Buna ziua, Avem nevoie de o oferta personalizata de abonament cu frecventa bilunara si una pentru frecventa saptamanala, pentru birouri de arhitectura la parterul unei case zona Tineretului, cca mp (hol, 4 camere , 1 baie si 1 bucatarie). Dorim ca serviciile de curatenie sa cuprinda la interval de cca 2 luni si spalat geamuri, faianta bucatarie si baie. In rest aspirat praful peste tot, spalat podele sters praf si curatat tot mobilierul, inclusiv obiectele de pe mobilier, carti, bibliorafturi, obiecte decorative, aparatura electronica, aspirat peretii de paianjeni, sterse tablouri oglizi, igienizare baie si bucatarie, electrocasnice exterior cu solutii specifice suprafetelor curatate. Va astept oferta cu TVA sau specificatie daca nu sunteti platitori de TVA, iar daca aveti nevoie de detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la datele furnizate in cerere. Va multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Cârcea
Localitate / sector: Cârcea (Dolj)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 180
Bună ziua, Sunt interesată de o ofertă pentru servicii de curățenie generală pentru o casă p+1. Menționez că mobilier nu există în casă deoarece a fost recent construită dar s-a făcut o curățenie inițială după constructor. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la datele furnizate în această cerere. Vă mulțumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 43
Bună ziua, Am nevoie de o ofertă pentru curățenie generală la un apartament cu o suprafață aproximativă de 43mp. Menționez că este foarte puțin mobilier în apartament doar un șifonier și un pat,apartamentul a fos recent renovat și s-a făcut o curățenie după constructor dar avem nevoie de o firmă să se ocupe de o curățenie generală. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la datele furnizate în această cerere. Vă mulțumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 65
Bună ziua, Doresc ofertă pentru servicii de curățenie pentru un apartament cu o suprafață aproximativă de 65 mp. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la datele furnizate în cerere. Menționez că nu este nevoie imediată de curățenie dar aș dori ofertele în cursul lunii pentru a-mi face o idee mai bună.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Moșnița Nouă
Localitate / sector: Moșnița Nouă (Timiș)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 117
Buna E vorba despre o casa noua (parter + mansarda), in interior tocmai s-a terminat de zugravit si montat gresie, faianta, geamuri si usi. La parter: bucataria, living, birou, hol, baie de servici, un spatiu mic sub casa scarii. La etaj:3 dormitoare, baie, hol; scarile sunt inca in constructie. Am nevoie de o curatenie generala: spalat geamurile, podelele, gresia si faianta, maturat putin in pod, cu garantia ca nu se distruge nimic. Nu exista apa curenta in casa, dar in curte e o pompa cu apa forata.
Firme de curățenie, Firme de curățenie
Șelimbăr
Localitate / sector: Șelimbăr (Sibiu)
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Depozit
Suprafața spațiului (în m2): 600
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de curatenie pentru un depozit de mp in Sibiu. Avem nevoie de curatenie generala peste aproximativ o saptamana. Avem un model tip de oferta pe care il puteti gasi in atasament. Daca aveti nevoie de alte detalii, va stam la dispozitie. Multumim anticipat!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 55
Bună ziua, Sunt interesată de o ofertă pentru o curățenie generală la un apartament de 2 camere cu o suprafață utilă de 55mp. Menționez că apartamentul nu are mobilier, pe lângă acest aspect aș dori să se insiste pe geamuri și vă informez că sunt și 2 balcoane. Curățenia aș dori să fie făcută pe joi sau vineri dacă se poate. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la datele furnizate în această cerere. Vă mulțumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.