Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Voluntari
Localitate / sector: Voluntari (Ilfov)
Forma juridică: SRL
Bună ziua, Doresc să înființez o societate cu domeniul de activitate dezvoltare de softuri pentru securitate cibernetică. Activitatea firmei pe care o înteționez să o înființez va fi desfășurată la client. Doresc și o ofertă pentru servicii de contabilitate. Firma întenționez să o deschid în Februarie. Vă mulțumesc!
Firme de contabilitate, Expert contabil - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Bună ziua, Am o firmă înființată acum 2 ani care nu a avut activitate și doresc să reactivez firma pe piață. Doresc o colaborare cu o firmă de contabilitate pentru a face demersurile necesare și pentru buna funcționare a firmei pe viitor. Menționez că domeniul de activitate este Agenție Imobiliară. Vă mulțumesc! O zi bună,
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 30
Număr maxim facturi achiziție lunar: 30
Număr angajați: 3
Bună ziua, Doresc ofertă pentru servicii de contabilitate pentru o firmă care are domeniul de activitate comert cu otel beton la care avem 3 angajați pentru care doresc și servicii de resurse umane. În medie avem undeva în jur de 60,70 intrări/ieșiri lunare, menționez că avem nevoie și depunerea declarațiilor pt TVA. Vă mulțumesc! O zi bună,
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 20
Număr maxim facturi achiziție lunar: 20
Număr angajați: 2
Bună ziua, Aș dori o ofertă pentru servicii de contabilitate și resurse umane pentru firma care are ca si domeniu de activitate recrutare de personal și reparații casnice. Doresc ajutor si la schimbarea formei juridice deoarece vreau să trec de -D la . Am încetat colaborare cu vechiul contabil deoarece au crescut tarifele între timp, actele pentru închiderea de sfârșit de an au fost depuse. Vă mulțumesc! O zi bună,
Firme de contabilitate, Contabilitate
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Forma juridică: altele
Număr angajați: 0
Buna seara ! Sunt interesat de 3 oferte: 1.O .de TVA, Fara salariati, depuneri trimestriale decl., .de doc/an: 50 + 6 .,cifra de af= 50. lei; 2.PFA in , .neplatit.de TVA, cu un angajat,, depuneri lunare decl., .de doc/an: + 20 , cifra de af= 30. lei;si 3.IN CURS DE CONSTITUIRE O .de TVA, Fara salariati, depuneri trimestriale decl., .de doc/an: 50 + 20 .,cifra de af= 25. lei; Mentionez ca raporturile cu ITM-ul, Reg.de incas+plati, plati (cu a funiz+clientilor+TVA-ul afferent) declaratiile .fizice le fac eu. Astept ofertele dvstra. Cu stima !
Firme de curățenie, Curățenie birouri
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5 (București)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 200
Bună ziua, Doresc oferte pentru servicii de curățenie la o școală cu program after school care are în componență o sală de mese,bucătărie,un birou,mansardă, săli de clasă pe 2 nivele și grupurile sanitare. Frecvența cuățeniei o să fie zilnică cu posibilitate de a efectua curățenie dimineață sau seara. Pardoseala este împărțită în parchet pentru sălile de clasă și birou, gresie în grupurile sanitare și mochetă pe holuri și scări. Așteptăm ofertele dumneavoastră. Vă mulțumesc!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
Petnic
Localitate / sector: Petnic (Caraș-Severin)
Forma juridică: altele
Număr angajați: 9
Bună ziua, Dorim oferte pentru servicii de contabilitate și resurse umane pentru un proiect european Pentru dezvolare rurală Sub-masura 19.4 ( Sprijin pentru cheltuieli de functionare si animare). Avem nevoie de cineva care să se ocupe de gestionarea proiectului și depunerea actelor. Pentru mai multe detalii puteți să ne contactați telefonic sau prin e-mail. Vă mulțumim!
Firme de curățenie, Curățenie
Răzvad
Localitate / sector: Răzvad (Dâmbovița)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 100
buna ziua! aveam un sediu cu 8 birouri ,o sala sedinta si grupuri sanitare. as dori sa mi trimite ti pe adresa de email daca se poate , o lista de preturi ,ce servicii oferiti si o eventuala oferta pt suprafata pe care o avem si un contract pt a cerceta conditiile, sper ca vom avea o viitoare colaborare!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
Roșu
Localitate / sector: Roșu (Ilfov)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 400
Bună ziua, Dorim o ofertă pentru servicii de curățenie la un complex de apartamente din Roșu, Ilfov. Am dori să efectuăm curațenia de două sau de trei ori pe săptămână pe scara blocului și în împrejurimea acestuia. Dacă se poate să începem colaborare din 15 Ianuarie am fi recunoscători deoarece nu avem pe cineva care să se ocupe de curățenie la momentul actual. Vă mulțumim!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Frecvență: De două ori pe lună
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 65
Bună ziua, Dorim un abomanent pentru o curățenie care să fie efectuată de două ori pe lună la un spațiu de birouri cu o suprață aproximativă de 65mp. Am avut pe cineva care s-a ocupat de curățenie dar acesta nu mai poate să își onoreze contractul și de aceea suntem în căutarea unui nou furnizor. Vă mulțumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.