Exemple de cereri

Arhitecți, Arhitecți
Popești-Leordeni
Localitate / sector: Popești-Leordeni (Ilfov)
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 4
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Incerc sa obtin aprobarile necesare pentru a intra in legalizate cu inchiderea unui balcon cu termopan si pentru asta cei de la primarie mi-au solicitat prin certificatul de urbanism urmatoarele: -Documentatie Tehnica D.T. (dupa caz) - D.T.A.C. - Referinta expertiza tehnica - Referat verificator pentru securitatea la incediu - Punct de vedere al autoritatii competente pentru protectia mediului Va rog sa imi spuneti daca ma puteti ajuta in obtinerea acestor documentatii si care ar fi costul.
Ferestre termopan, Termopane
Vrata
Localitate / sector: Vrata (Mehedinți)
Jaluzele: Rulouri
Număr ferestre: 13
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
culoare nuc 2 buc fereastra - x h 1 geam de baie - 80 x h 1 geam sufragerie , semi rotund - x x h cu un stalp pe mijloc 2 usi de exterior - x h - cu pui ambele , usa de jos sa fie cu sticla bombata stil oglinda si cealata la fel 1 geam la scara de 80 x h 2 geamuri care vin putin taiate - x h 1 geam de baie - 80 x 50 h 1 geam dormitor - 70 x h 1 geam de hol - x h 1 geam + usa - usa are x 89,5l si geamul are x h sticla 4 anotimpuri Va rog mult sa ma sunati
Firme de contabilitate, Contabilitate - Ploiești
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești (Prahova)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 20
Număr maxim facturi achiziție lunar: 15
Număr angajați: 2
Activități de recuperare medicala - cabinet de fizioterapie Dorim oferta pentru servicii complete de: - consultanta în domeniul financiar contabil - contabilitate - consultanta în domeniul relațiilor de munca - salarizare Solicitam aceasta oferta în vederea elaborării unui plan de afaceri pentru accesarea de fonduri europene.
Ferestre termopan, Ferestre termopan
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Pentru inchiderea de balcon din Iasi datele sunt urmatoarele: Culoare Golden Oak Geam triplu 40 mm, 4seasons + Float 6 + LowE4, preferabil cu argon. Profil - daca imi puteti trimite cateva variante profil/ feronerie, pentru a alege functie de pretul cerut. Atasez si o schita cu dimensiunile cerute. Va multumesc !
Optimizare SEO și promovare online, Firme seo
Obiective de optimizare SEO: Creșterea vizibilității generale a site-ului
Buget lunar de optimizare SEO: 500 - 1.000 EUR
site ul este : http://system-fmea.de/ textele si graficele vi le pun eu la dispozitie site ul nou sa fie asemanator si sa mai facem ceva schimbari sa apara pe prima pagina google. Site ul eu l am facut numai ca nu este facut profesional , tocmai deasta am nevoie de un specialist . Am nevoie si de mail pentru ca semnalul la telefon nu este foarte bun si sa nu as dori sa avem surprize . Mentionez ca mai sunt de discutat foarte multe detalii tehinice , ex: concurenta , site ul sa fie facut mai bun decat site urile concurentilor , diferite tipuri de design . Site ul va contine 18 pagini aproximativ , este un site static , fara elemente dinamice , exista deja un concept grafic , layout ul dar as dori sa mai primesc idei sa fie mult mai profesional. Pe site sunt 1 sau 2 formulare de contact . Cel mai bine ar fi sa ma contactati sa discutam direct despre detalii.
Arhitecți, Birou proiectare
Domnești
Localitate / sector: Domnești (Ilfov)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 200
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Ma intereseaza ofertele de pret pentru un proiect de casa P+1, garaj, beci sub garaj, 4 dormitoare, 2 bai, 1 living, 1 bucatarie, eventual terasa, plus toate certificatele si avizele, pana la depunerea actelor pentru a obtine autorizatia de constructie. Detin un teren de mp in comuna Domnesti, Ilfov.
Ferestre termopan, Ferestre termopan
Odobești
Localitate / sector: Odobești (Dâmbovița)
Număr ferestre: 12
Pachet sticlă: Dublu sau triplu - vreau ambele oferte
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
1 buc oscilo , simplu , trasnparent - 66 x 1 buc -98 x 1 buc - 98 x 1 buc - 98 x 1 buc - 80 x , geam cu flori cu model ceva 1 buc - fix , simplu - din 2 parti , prima parte x si a 2 a parte deasupra x 35 1 buc - oscilo , șa fel cu flori , din 2 parti , priml de jos sa fie oscilo cel de sus fix - cel de jos are 66 x 58 , cel deasupra 35 x 66 1 buc usa dubla - x inca o inchidere de balcon dar am nevoie sa veniti sa masurati 1 gem fix - x 1 buc fixa mica - h x 40 1 buc oscilo cu h x 40
Firme de curățenie, Servicii curățenie - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu (Sibiu)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Birou, Magazin, Depozit
Suprafața spațiului (în m2): 500
- zinic 9:00 - 11:00 - in zilele L,Ma, J, V, Sa / fara intreruperi de servicii in timpul sarbatorilor legale Singurele exceptii: zilele de 1.si 2.1., Paste D, L si Craciun 25, 26. sunt libere - curățenie in magazin, depozit, birou, spatiile sociale - vitrine si oglinzi complet de 2 ori pe luna - pardoseala uscat si umed, manual / mecanic zilnic - mobilier, oglinzi pana la 1,8m zilnic, complet o data pe luna - transportul deseurilor si ambalajelor la colectorul mallului - plata la 20 zile
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța (Constanța)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 10
Număr maxim facturi achiziție lunar: 10
Număr angajați: 1
Avem o societate () cu sediul social in Constanta, care se ocupa cu comert international de produse suplimente alimentare pe baza de canepa. Activitatea noastra cuprinde atat vanzari B2B, cat si vanzari retail pe 2 site-uri de ecommerce. Firma este platitoare de TVA, si are un angajat. Suntem la inceput, si nu avem un numar mare de facturi pe luna (sub 20). In momentul de fata, toate tranzactiile sunt in spatiul intra-comunitar UE. Avem furnizori in Polonia si Slovenia, si clienti retail si B2B in Grecia si UK. Atat in Grecia cat si in UK, avem contracte incheiate cu parteneri de logistica, care ne depoziteaza si livreaza marfa. In plus, in Grecia vom deschide in cel mai scurt timp un punct de lucru, pentru a putea avea un cont bancar local pentru cheltuieli si pentru a putea primi plati de la clienti B2B in contul din Grecia. In momentul in care facem o achizitie de la furnizori, stocurile pleaca direct in UK si/sau Grecia la partenerii de logistica. Pentru clientii din Grecia, marfa este livrata din Grecia. Pentru clientii din UK, marfa este livrata din UK. Pentru clienti din alte tari UE, stocul va pleca din UK. Dupa Brexit, in functie de situatie, ne vom adapta si vom livra stocurile din Grecia, daca va fi nevoie. Facturarea se face in lire pentru clientii din UK si in euro pentru restul clientilor. Mentionam ca in toata operatiunea noastra, Romania nu are niciun rol. Nu vindem in Romania, nu importam nimic in Romania, ci doar avem compania inregistrata aici datorita taxelor avantajoase. Avem nevoie de experti contabili specializati pe comert international, care sunt constienti de toate implicatiile operatiunii noastre. Atat pentru Grecia cat si pentru UK, trebuiesc tinute contabilitatea, cu venituri si cheltuieli si evidenta stocurilor separate, pentru fiecare tara. Pentru fiecare tara trebuiesc monitorizate vanzarile pentru a monitoriza depasirea pragului de vanzari la distanta din fiecare tara (35. EUR Grecia, 70. GBP UK), dupa care vom trebui sa ne inregistram in scop de TVA in ambele tari, plus orice alta tara in care ne vom extinde. De asemenea, vom dori sa platim affiliates pe baza de comision, influenceri sau freelanceri. Unii dintre ei nu au companii pentru a ne putea emite o factura. In acest caz, va trebui sa ii platim cumva din contul firmei, fara a putea face dovada acelor costuri in baza unor facturi. Din cate am inteles de la un contabil din Grecia, exista posibilitatea de a genera niste “chitante de costuri” (este o traducere din limba greaca, nu stim exact care ar fi termenul in limba romana) care nu necesita facturi. As dori cand ma contactati sa imi dati niste detalii despre aceasta posibila solutie.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Valea Adâncă
Localitate / sector: Valea ada
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 87
Casa tip duplex micuta cu living, baie si bucatarie jos, 2 dormitoare si o baie la primul nivel si pod mansardat la ultimul nivel+ scarile. Aspirat, sters pe jos si praful. Periat covorul ( unul singur in living), scuturat covorasele mici(5 buc), scuturat cuverturile ( 4 buc), frecat in bucatarie si bai, toate cu simt de raspundere si nu panzele de paianjeni unde si cand este cazul. Multumesc frumos.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.