Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Satu Mare
Satu Mare
Localitate / sector: Satu Mare (Satu Mare)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 120
Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru o casa noua, avem nevoie de curatenie dupa constructor. Casa e impartita astfel: - parter: bucatarie, living, birou, baie; - mansarda: 3 camere + o baie. Doresc daca se poate sa imi trimiteti oferta dvs. pe mail pentru ca eu sunt la serviciu in timpul zilei, iar eu va voi contacta ulterior. Multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 260
Doresc oferta pentru serv. de curatenie pentru o casa de aprox. mp in Cluj Napoca: - 3 bai, - 5 camere, - curtea, mp, strada brizei, nr 20, chirita, curatenie generala. Mentionez ca am nevoie de curatenie dupa constructor. Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta Multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 300
Doresc oferta pentru o casa de aproximativ mp in Brasov. Am nevoie de curatenie dupa constructor, iar casa este impartita astfel: - parterul: un living, 2 camere, birou, 1 camera oaspeti, hol + 2 bai; - la etaj: 3 dormitoare+ 3 bai + hol. La etaj totul este mochetat, iar in rest sunt pereti din sticla destul de mari, voi avea nevoie de o spalare a geamurilor. Multumesc!
Firme de contabilitate, Expert contabil
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Forma juridică: altele
Număr angajați: 2
Servicii diverse, neplatitor TVA, impozit pe venit, taxe trimestriale, in primul trimestru activitate foarte redusa, din trimestrul 2 vor fi probabil mai multi angajati (max 5 pana la finele anului) si mai multe facturi emise (maxim 15 / luna). Dorim deasemenea sa infiintam o asociatie / fundatie si cautam si in acest domeniu, contabilitatea fiind diferita. E foarte important acest lucru pentru noi. Am incheiat colaborarea cu persoana care s-a ocupat de partea de contabilitate si cautam o firma noua de contabilitate cu care sa incepem o noua colaborare. Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare. Asteptam cu interes oferta dumneavoastra!
Firme de curățenie, Curățenie
Giroc
Localitate / sector: Giroc (Timiș)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 80
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de curatenie pentru un bloc 3+1, cu 10 apartamente locuibile. Suprafata scarii este de aprox. mp si avem nevoie sa se efectueze curatenia o data pe saptamana. Avem rugamintea sa ne transmiteti oferta dumneavoastra pe mail, iar noi va vom contacta ulterior. Multumim!
Ferestre termopan, Ferestre PVC - Botoșani
Botoșani
Localitate / sector: Botoșani (Botoșani)
Jaluzele: Jaluzele exterioare
Număr ferestre: 2
Pachet sticlă: Încă nu știu, am nevoie de un sfat
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, am 2 balcoane, unul are 3,40 cm fata si laterale 1,20 cm pe 1,35cm inaltime, iar celalalt balcon are 2,70 fata si are doar o laterala de 1,40 cm, inaltime 1,55 cm. La balconul cu 2 laterale as vrea sa pun un acoperis nou din panouri sau depinde ce imi recomandati. Ma puteti contacta sa putem discuta mai in detaliu. O zi buna!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Forma juridică: PFA
Buna ziua! Detin un care este inactiv in momentul de fata si am nevoie de o discutie prealabila pentru a vedea daca se poate transforma -ul in SRL. -ul a avut ca domeniu de activitate servicii de curatenie, iar cand se va produce schimbarea de frma juridica voi schimba domeniul in servicii de ingrijire la domiciliu. Estimez ca voi avea 5,6 angajati in prima faza. Pentru mai multe detalii ma puteti suna si vom discuta direct. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 1-2
Număr maxim facturi achiziție lunar: 30-40
Număr angajați: 3
Buna ziua, Activitate de birou - realizare pagini web. Angajatii sunt toti part time. Documente emise lunar : 1-2 Facturi / bonuri primite lunar : 30-50 (bonurile fluctueaza) Ma intereseaza si servicii HR si rapoarte venituri si cheltuieli lunare in format electronic. Momentan ma chinui sa invat Saga pentru a invata cum sa scot aceste rapoarte, deoarece contabilul nu mi le ofera. Am observat ca in general exista o tarifare per serviciu prestat - asa incat - cu cat exista o detaliere mai clara - cu atat este mai bine. Ma puteti suna pentru detalii suplimentare. Multumesc pentru intelegere!
Ferestre termopan, Geamuri termopan - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Jaluzele: Rulouri
Număr ferestre: 3
Pachet sticlă: Strat triplu
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Doresc oferta pentru 3 ferestre din termopan, tamplarie PVC, cu urmatoarele dimensiuni: - 1 fereastra - x , cu 3 canate, cel din mijloc sa se deschida oscilobatant si deschidere normala, sa fie cu 3 straturi sticla - 1 - x , 3 canate, cel din mijloc sa se deschida oscilobatant si deschidere normala, sa fie cu 3 straturi sticla - inchidere balcon lung 6m x latime. Ma puteti contacta pentru detalii suplimentare. Multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Dumbrăvița
Localitate / sector: Dumbrăvița (Timiș)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 170
Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru o casa din Dumbravita cu parter si etaj: - parter: 1 living, 1 bucatarie, 1 camera, 1 baie: - etaj: 4 camere, 2 bai, 1 hol. Doresc curatenie generala in prima faza si daca totul va fi in regula voi avea nevoie de curatenie o data pe luna. Am rugamintea sa imi transmiteti oferta dvs. pe mail, iar eu va voi contacta ulterior. O zu frumoasa!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.