Exemple de cereri

Iași
Localitate / sector: Iași
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Locuiesc într-un bloc mai vechi, anii 50, din Iași str. V/Babeș 3B și de circa 1 lună nu avem lumină pe casa scărilor, în subsolul cu boxe și la interfon. În restul blocului avem curent electric. Firma cu interfonul s-a angajat să facă reparația dar nu are electrician, ba e bolnav, ba nu răspunde la telefon așa că a rămas să căutăm noi un electrician. Se pare că un circuit s-a împușcat și trebuie refăcut. Plata se face de către noi proprietarii deoarece Asociația nu se implică
Electrician, Electrician
Grădiștea
Localitate / sector: Grădiștea (Călărași)
Suprafața spațiului (în m2): 120
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Casa conține 3 dormitoare in care vreau 4 prize o priza tv si întrerupător cap scara , o bucătărie in care vreau5 prize un întrerupător cap scara si o priza tv,un living in care vreau 5 prize ,6 întrerupătoare si o priza tv,o baie cu o priza si doua intrerupatoare,un hol cu o priza si un intrerupator,o camera centrala cu doua prize si un intrerupator si o debara cu două prize si un întrerupător .mai vreau un tablou electric plus impamantare .materialele le cumpăr eu ma interesează doar postarea cablurilor dozelor si montare tablou,întrerupătoarele si prizele le voi monta după .
Ferestre termopan, Geamuri termopan - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Număr ferestre: 11
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Suntem un bloc care vrem sa schimbam ferestrele pe etaj si usa de la intrare plus o fereastra de usacatorie 9 geamuri cu dimensiunile de LUNGINE-1.72cm/ latime- 0,73 cm 1 geam uscatorie LUNGINE-2,00 metri/ inaltime- 1,40 cm(aici probabil vor veni doua geamuri,eu am masurat toata dimensiunea geamului) usa intrate scara bloc- LUNGIME-2,55 CM / INALTIME-2,49 cm.
Electrician, Electrician
Iași
Localitate / sector: Iași
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, la intrare pe casa scarii in bloc de 4 etaje trebuie inlocuit cablul electric vechi (care a facut probabil scurt circuit), ingropat in zid, cu altul, aparent. Lungime cablu 10-12 m. Cablul leaga un tablou electric vechi de pe casa scarii (care e separat de tabloul care deserveste apartamentele) de cutia interfonului. Urmare a defectiunii, interfonul nu mai functioneaza si nici lumina pe casa scarii. Cutia interfonului a fost verificata si e ok.
Optimizare SEO și promovare online, Firme seo
Buget lunar de optimizare SEO: Până la 200 EUR
Buna ziua, Avem un site partial functional si pentru acest lucru cautam un administrator. (http://ccjcj.ro/) • actualizarea site-ului saptamanal, incarcare articole cerute, liste, etc • optimizare a site-ului pentru motoarele de căutare; • optimizare a funcționalităților site-ului conform tendințelor digitale; • Depanarea imediata a erorilor de funcționare ale site-ului, în maxim 4 ore de la semnalarea disfuncționalității/ erorii, în scris, prin email sau fax; VA multumesc!
Cadastru, topografie, geodezie, Dezmembrare sau alipire imobil
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Condominiu cu 2 corpuri C1 si C2 in curte interioara situatat in centrul zonal de monumente istorice, constructie locuinte /C1 casa de piatra cu pod acoperita cu tigla P+1E / 5 apartamente : ap.1,2,3 la parter si ap.4,5 la etaj 1cu P.I.C. in pod, casa scarii ce deserveste stric etajul 1(adica ap.4, 5) si coridorul dela etaj 1 ce da acces la ap.4 si la POD. Se doreste documentatie topo-cadastrala de dezmembrare/dezlipire la corp C1: casa scarii, coridor si POD in vederea vanzarii/cumpararii p.i.c. (ap.1,2,3 catre ap.4) urmand MANSARDARE/construire unitate locativa in scop rezidential. Asteptam recomandarea dumneavoastra.
Ferestre termopan, Ferestre termopan - Ploiești
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești (Prahova)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 3
Pachet sticlă: Dublu sau triplu - vreau ambele oferte
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Ma intereseaza,va trimit in mail dimensiunile necesare pentru: - 2 ferestre interioare pentru balcon,1 din geamuri sa fie fix iar al doilea mobil ,dimensiunea totala pentru geam h - cm, latime - . - Usa balcon inaltime cm , latime - 80 ma intereseaza sa fie si batanta Astept cu interes !
Reparaţii acoperişuri, Reparaţii acoperişuri - București
București
Localitate / sector: București (București)
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Acoperisul existent este vechi si trebuie schimbat, tigla trebuie schimbata in totalitate iar partea de lemnarie probabil partial daca nu chiar in intregime. Doresc sa contactam o firma pentru acoperis din tigla metalica ( manopera + materiale ) cat si pentru astereala. V-am atasat planul acoperisului.
București
Localitate / sector: București (București)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, doresc un arhitect care ma poate ajuta cu un proiect de casa pe un teren destul de micut. Doresc sfaturi despre cum trebuie parcelat terenul pentru a primi autorizatia de constructie plus un proiect de casa care sa incapa pe acel teren. As dori un arhitect care stie exact legea si ce dimensiuni trebuie lasate fata de granitele terenului. Casa as vrea sa aiba aprox. 50-60 mp pe etaj, forma cubica . Parter: baie de serviciu, living+dinning, bucatarie, camera tehnica. Etaj: dormitor1+ dressing+baie, dormitor2+dressing+baie. O terasa la parter iar accesul catre acea terasa sa se faca din dinning sau bucatarie ( este discutabil ). Suntem flexibili in privinta proiectului, terenul momentan are mp incluzand un drum de servitute de 4 m latime si dorim sa il impartim la 2 familii.
Arhitecți, Arhitect proiectant
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 300
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Casa in regim S+P+E, la subsol garaj, camera tehnica si spatii depozitare, parterul va fi format din windfang la intrare, living, loc de luat masa si bucatarie in open space, baie, birou(dressing). Pe etaj am dori un dormitor matrimonial, cu baie proprie, un dormitor pentru fetita, un birou, spalatorie si o baie care sa deserveasca restul casei. In spate o terasa, preferabil acoperita. Stilul arhitectural nu e inca decis, pe partea asta suntem deschisi la sugestii. Terenul (mp, front la strada 16m) este in panta, aproximativ 4 metri diferenta fata de strada la capatul din spate al parcelei.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.