Exemple de cereri

Ferestre termopan, Termopane
Covasna
Localitate / sector: Covasna (Covasna)
Număr ferestre: 20
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Revin referitor la ofertele de usi. Inca nu am numarul final de usi, pe fiecare tip. Am avea nevoie de executie doar undeva in luna august. Atunci se pot face masuratori exacte. Pana atunci, va trimit in mare numar si dimensiuni necesare pentru ce avem in acest moment. M-ar interesa oferta defalcata pe tipuri de produse. Usi termopan duble, exterior, albe [pentru intrare], cu sticla asemanatoare modelului atasat 2 buc de 2.5m x 2.6m (lxh) 2 buc de 2.5 m x 2.4 m ">"> Usi pentru iesire de urgenta: 2 buc de 1.1m x 2.1m Usi interior duble: 5 buc 1.5m x 2.1m Usi interior simple: 5 buc (standard? 0.6m x 2.1m ??) Usi termopan albe, simple, pline 4 buc (standard? 0.6m x 2.1m ??) V-as ruga sa reveniti pe mail daca e nevoie de mai multe detalii. Va multumesc frumos
București
Localitate / sector: București (București)
Serviciu: Site web nou
Tip de site web: Site de prezentare profesional
Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Mai mult de 50
Executam : -dulgherie,mansardari, astereala -montaj acoperis tigla metalica -reparatii acoperis tigla ceramica -montaj alte tipuri de  invelitori acoperisuri -remedieri infiltratii acoperis -vopsitorie acoperis - sisteme pluviale - jgheaburi -parazapezi si alte accesorii -izolații -hidroizolații -montam ferestre VELUX -executam și reparam coșuri de fum -executam TERASE , foișoare de lemn dorim crearea unui site de prezentare profesional pentru toate acestea .
Ferestre termopan, Termopane
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 2
Pachet sticlă: Dublu sau triplu - vreau ambele oferte
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
balcon: x cm și o fereastră de x Balconul este închis cu o structură fe metal (fier) cu sticlă obișniută. Trebuie scoasă, bineînțeles. Măsurătorile sunt aproximative,după cum m-am priceput. Sper că va veni cineva pentru măsurători exacte și pentru alte detalii, cum ar fi deschidereala 90 degrade, sau la dacă e posibil
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Cisnădie
Localitate / sector: Cisnădie
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 60
Buna. Apartamentul e nou, acum am terminat finisajele interioare. Ne intereseaza bucataria curatata complet (mobila, geamul si faianta care este peste tot) si apoi baia complet curatata (este mobilata) si inca 3 geamuri de la cele 3 dormitoare (fiecare geam e tip usa, deci ar fi de 2m latime pe 2.2 m inaltime aproximativ). Ma intereseaza sa stiu daca se poate pe saptamana viitoare pe 9 sau 10 mai Multumesc.
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Tip serviciu: Reparatii instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Am nevoie la cada de schimbat furtunul care duce spre sifon, am pprobleme cu vecina de desupt l am mai schimbat odata dar sunt sobolani si il roade, blocul este mai vechi, plus vreau sa modific sa scot apometrul de pe tronson in cada langa wc,, si as dori sa mi fie fixat infundat cumva pe gheu sa nu mai urce sobolanii pe sus,multumesc.
Arhitecți, Design interior - Dej
Dej
Localitate / sector: Dej (Cluj)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 35
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua! Am o casa si nu stiu cum sa imi asortez perdelele si draperiile dupa culori.Ma puteti ajuta cu niste idei? Dormitorul matrimonial este pe auriu cu crem,dormitorul fetiței argintiu in combinatie cu mov rozuliu,dormitorul băiatului este argintiu in combinatie cu gri iar livingul gri deschis inspre alb si canapeaua turcoaz ca pata de trimite poze daca.e mai
Arhitecți, Birou arhitectură
Someșu Rece
Localitate / sector: Someșu Rece (Cluj)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Ma intereseaza un proiect pentru o casă : Partea de jos un living cu bucătărie, cămară si baie, cam 50 mp partea de jos si doua dormitoare mici, in partea de sus + pivniță. Doresc sa nu fie foarte înaltă, dormitoarele sa fie micuțe, cam cum da acoperișul si acoperișul sa coboare cam minim 50 cm peste perete. Sa fie foarte luminoasă.
Cadastru, topografie, geodezie, Plan de situație
Berceni
Localitate / sector: Berceni (Ilfov)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Detin un teren in Comuna Berceni de mp. Momentan nu doresc sa contruiesc decat un gard de imprejmuire, mai exact doar latura din fata deoarece celelalte 3 laturi sunt deja construite de catre vecini. La primaria din comuna am ajuns cu actele in stadiul in care am nevoie de "plan de situatie, 2 exemplare originale semnate si stampilate de arhitect", exact asa mi s-a specificat. As dori sa stiu daca ma puteti ajut cu acest proiect. Multumesc, o zi buna.
Tulcea
Localitate / sector: Tulcea (Tulcea)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 140
Aveți deja teren?: Am găsit terenul și urmează să îl achiziționez
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
buna ziua, doresc un proiect de casa compus din: -camera de zi(living) 25-30 mp -3 dormitoare 12 mp -bucatarie 12 mp -baie 6 mp -wc serv 2-2.5 mp -dressing -camara -camera servici(centrala termica) -terasa(parter) 10 mp -inaltime pana la tavan :2.7- 3 m -inaltime fundatie fata de teren cm Terenul se afla în Tulcea , zona Cimitirul Eroilor O varianta m-ar interesa cu acoperis tip terasa + dormitor +baie +dressing si parter (living+dormitor+ baie+camara+camera serviciu+terasa) Mentionez terasa cu acoperis tip baldachin(structura de lemn) Suprafata teren: 26x18m Doresc sa pot evalua si valoarea casei.
Firme de curățenie, Firme de curățenie
Baia Mare
Localitate / sector: Baia Mare (Maramureș)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 100
Bună ziua .Blocul este nou .Are doua intrări .6 etj cu paliere lungi ,87 ap.În parcarea supeterana avem un depozit închis în care se pot depozita materialele de curatenia .Doresc curățenie săptămânala pe casa scări ,lift ,holuri ,ușile de la intrare ,afară pe trotuar fata blocului și scările de la intrare fata și spatele blocului .O zi buna sa aveți .


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.