Exemple de cereri

Ferestre termopan, Termopane - București
București
Localitate / sector: Bucuresti
Număr ferestre: 1
Pachet sticlă: Încă nu știu, am nevoie de un sfat
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Montaj: Da
Am atasat cerere oferta in fisierul word. Doresc oferta pentru usa si fereastra fixa, mare. Usa nu trebuie sa fie rabatabila, doar cum arata in schita. Sunt interesata doar de profil cu 5 camere, avand in vedere ca in acest moment am in casa profil de 3 camere si nu vreau sa sparg intreg peretele pentru a schimba usa si fereastra. Va multumesc si astept ofertele dvs.
Panouri solare, Panouri fotovoltaice
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj Napoca
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Panourile trebuie instalate pe o casa noua, acoperita cu tigla de beton. Suprafata acoperisului este de aprox. mp, fatada casei are dispunere sud-vestica, iar o laterala mai mare are dispunere sud-estica. Instalatia trebuie sa imi permita sa devin prosumator, acum am zilnic un consum de aprox. 6kw. Doresc ca firma instalatoare sa ma ajute sa si parcurg pasii pentru obtinerea statutului de prosumator, nu doar vanzare/instalare panouri fotovoltaice (fie ea, fie subcontractat).
Ferestre termopan, Termopane
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6
Accesorii pentru ferestre: Plase insecte
Număr ferestre: 5
Pachet sticlă: Încă nu știu, am nevoie de un sfat
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Montaj: Da
Buna ziua, dimensiuniile aprox sunt la geamurile din living: 78 cm pe . 3 geamuri dintre care unu l as dorii fix. La dormitor sunt 2 geamuri de 77 pe si cel din mijmlc e de 55 cm pe , care la fel mi as dorii cu geam fix. Iar la bucatarie 2 geamuri de 55 cm pe . Culoarea alba standard, iar termenul necesar de montate, cat mai imediat posibil. Va multumesc o zi buna. !
Arhitecți, Design interior
Florești
Localitate / sector: Florești, Cluj
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 50
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Salutare, Am atasat mai jos un plan al apartamentului. El va fi predat la stadiu de semifinisat (la gri), incalzire in pardosea, pereti interiori si exteriori de caramida. Estimez eu finalizarea lucrarilor pe finalul anului, aprox. luna Decembrie. As dori sa fie amenajat intr-un stil industrial-minimalist, tavanul as dori sa ramana de beton aparent, la fel si peretii interiori care sunt din beton. Pe jos imi doresc parchet. Ca elemente distinctive, cred ca se poate folosi destul de mult lemn si elemente de fier neprelucrat (doar vopsit, eventual). Daca spatiul permite, as vrea sa pot cuprinde un spatiu de dinning, living, un spatiu de lucru (birou). Poate vor fi elemente si ca pot coincide, precum blat de lucru in bucatarie care sa fie folosit si ca spatiu de dinning, ori un loc de dinning care sa poata fi folosit ca birou. Vreau sa ma incadrez intr-un buget destul de restrans, vreau sa gasim idei inovative care sa mentina costurile scazute dar sa fie de efect. Multumesc,
Ferestre termopan, Ferestre termopan
Valea Lupului
Localitate / sector: Valea Lupului jud Iași
Accesorii pentru ferestre: Rulouri
Pachet sticlă: Încă nu știu, am nevoie de un sfat
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Montaj: Da
Ne-am mutat acum un an in urma intr-un duplex (jumatate de casa) in Valea Lupului. In timpul iernii am sesizat pierderi de caldura si am vrea sa remediem acest lucru. Asteptam solutii cat mai eficiente si bine integrate in contextul casei (care sa arate bine) din partea dumneavoastra. Casa are clasificarea energetica B, motiv pentru care poate intra in programul 'Casa Eficientă Energetic'. Participati in acest program (care va incepe curand)? Ati mai participat in astfel de programe (si cu ce rezult)? Putem sa folosim programul? In asteptarea unor informatii, . (fundac Mestecanis nr.10 Valea Lupului)
Medgidia
Localitate / sector: Medgidia, Constanta
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 160
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Casa de locuit, familie cu doi băieți, parter+mansarda, La parter ne dorim un living cât mai aerisit cu geamuri mari, Bucătărie și loc de luat masa un pic mai ascuns de living, o baie mică de serviciu, un birou mic pe care îl vom putea transforma la Bătrânețe sau in caz de invaliditate in dormitor, camera tehnica. La etaj 3 dormitoare, 2 bai, un dressing și baie separată cu dus pt dormitorul matrimonial
Ferestre termopan, Geamuri termopan
Recaș
Localitate / sector: Recaș, Timis
Accesorii pentru ferestre: Plase insecte, Rulouri
Număr ferestre: 12
Pachet sticlă: Dublu sau triplu - vreau ambele oferte
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Montaj: Nu
Fereastra Lungime Inaltime 1 ,5 1 81 1 ,5 ,5 1 ,5 ,5 1 80 1 ,5 1 80 1 ,5 ,5 1 ,5 ,5 1 76 1 1 ,5 ,5
Arhitecți, Arhitecți
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 109
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Cat de curand as vrea sa ma apuc de constructia unei case de mp din acte , suprafata actual construita la sol de 27 mp . Intregul imobil este intambulat , imozitele si taxele aferente imobilului sunt achitate la zi . este racordata la toate bransamentele , Imobilul este situat in sectorul 5 . Doresc un proiect pe parte + 1 nivel din caramida. Multumesc anticipat
Ferestre termopan, Ferestre termopan
Brăila
Accesorii pentru ferestre: Plase insecte
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Montaj: Da
M-ar interesa sa inchid un balcon in termopane cu 2 foi de sticla, culoare alb. Este vorba despre: - 4 geamuri de dimensiuni: primul fix, al doilea cu deschidere dubla (simplu si rabatat) + plasa tantari, al treilea cu deschidere simpla+ plasa tantari - FARA TEU PE MIJLOC, al patrulea fix. -2 geamuri lateral dreapta- 1 cu deschidere si 1 fix(cel de la perete). Ma intereseaza si cat timp oferiti garantie si ce tipuri de geamuri puneti ( LOW-E, FLOAT, SOLAR4S). Multumesc!
Creare site web, Creare magazin online
Gruiu
Localitate / sector: Gruiu, Ilfov
Serviciu: Magazin online nou
Numărul aproximativ de produse: Mai mult de 200
Bună ziua ! Intenționez să îmi deschid un magazin de haine online și aș dori o ofertă pentru un web design similar celui de pe .com și care să aibă cât mai multe facilități ce țin de securitate, administrare, catalog de produse , clienții magazinului online, comenzi, elemente site, metode de plată, transport , traducere, si daca se poate, optimizare SEO. Mulțumesc anticipat!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.