Exemple de cereri

Ferestre termopan, Geamuri termopan
Corbeanca
Localitate / sector: Corbeanca (Ilfov)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 8
Pachet sticlă: Strat triplu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, as avea nevoie de tamplarie PVC cu urmatoarele dimensiuni: usa de la terasa x 90 usa de la balcon x 90 x 2 buc fereastra x 1 buc fereastra baie - 60 x 1 buc fereastra 60 x - fereastra 1 buc 90 x - fereastra 1 buc Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Ferestre termopan, Ferestre termopan
Chiajna
Localitate / sector: Chiajna (Ilfov)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 2
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua as dori sa inchid 2 balcoane cu dimensiunile : fata sa fie de x H iar lateralele sunt de x . Lateralele sa aiba geam mat iar in fata sa fie 2 geamui fixe si 2 cu deschidere , una deschidere normala si una cu deschidere rabatabila . Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 25
Buna ziua, Ma intereseaza curatenie la o garsoniera de cateva ori pe luna. Garsoniera o inchiriez in regim hotelier pe minim 2 nopti si as dori o firma care sa mearga dupa sa faca curatenie si sa aranjeze patul, spele vasele etc. Probabil va fi nevoie de minim 5 interventii lunare. Astept oferte din partea dumneavoastra. Multumesc!
Ferestre termopan, Ferestre termopan
Pantelimon
Localitate / sector: Pantelimon (Ilfov)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 3
Pachet sticlă: Încă nu știu, am nevoie de un sfat
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, as avea nevoie de tamplarie PVC cu urmatoarele dimensiuni: 1 ferestra + usa - au dim h x ar fi cu totul . ferestra sa fie batanta iar celalalt sa ramana fix , este triunghiular usa de la balcon sa fie cam 1 sfert panel restul geam 1 usa de exterior - partial sa fie gem cu model si restul din panel - x 85 1 ferestra - x 90 - batant Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Audit financiar
Carei
Localitate / sector: Carei (Satu Mare)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 5
Ce serviciu doriți?: Auditul operaţional
Buna ziua am dori o oferta care sa includa cheltuilelile de deplasare s.a.m.d. este vorba despre un proiect unde firma noastra este cofinantatoare . Valoarea proiectului de aproximativ 1 mil RON iar cofinantarea noastra este de 90 miiRON. Sunt 3 raoparte care trebuiesc intocmite . Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
Otopeni
Localitate / sector: Otopeni (Ilfov)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 510
Buna ziua as dori o oferta pentru o curatenie de 2 ori pe saptamana la un complex de birouri. In acelasi spatiu este si un laborator pentru analize alimentare. Specific si ca odata la ceva timp dorim si curatenie generala. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Ferestre termopan, Termopane - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța (Constanța)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 5
Pachet sticlă: Încă nu știu, am nevoie de un sfat
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Am nevoie de 5 ferestre, am luat eu niste masuri dar presupun ca inainte de onorarea comenzii va veni cineva sa ia masuri exacte. Dimensiunile ferestrelor: Dormitor 1: cm × cm ferestra cu dubla deschidere Dormitor 2: cm x cm fereastra cu dubla deschidere Bucatarie: cm x cm fereastra cu dubla deschidere Balcon: cm× + laterala 56 cm× cm Doua ferestre cu deschidere dubla. Baie 55cmx56cm deschidere dubla Tamplaria as vrea sa fie colorata, sticla 4season. Multumesc, o zi bună.
Ferestre termopan, Geamuri termopan
Muntenii de Jos
Localitate / sector: Muntenii de Jos (Vaslui)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 6
Pachet sticlă: Încă nu știu, am nevoie de un sfat
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, as avea nevoie de tamplarie PVC cu urmatoarele dimensiuni: 1 buc fereastra baie - 60 x 60 2 buc - x 1 buc - x 60 1 usa de intrare cu pui - x 1 usa de intrare in garaj sectiionata din Pvc : x . Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 40
Număr maxim facturi achiziție lunar: 20
Număr angajați: 3
Buna ziua HOTEL cu restaurant, documente volum mediu, angajari si incetari frecvente in timpul sezonului de vara (restaurantul fiiind deschis sezonier -aprilie-septemebrie), activitate mica iarna. Sediul in Bucuresti,sector 2, pct. de lucru ILFOV,PANTELIMON, BRANESTI. Nu este necesar sa veniti la noi, pot trimite documentele prin curier pt a fi lucrate lunar. Pentru detalii suplimentare oricand ma puteti suna sau sms. Multumesc anticipat!
Creare site web, Creare site web - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Serviciu: Site web nou
Tip de site web: Site de prezentare profesional
Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: 6 - 20
Buna ziua, Suntem interesati in crearea unui site de prezentare pentru o firma care activeaza in domeniul irigatiilor. Logo avem. Dorim sa fie site-ul in 2 limbi: romana si italiana. Domeniul exista insa este doar o pagina cu datele de contact. .ro Structura vrem sa fie una destul de simpla si anume: Despre noi Produse & Servicii Portofoliu Noutati Contact Formular cerere oferta Pe prima pagina vrem sa inseram un filmulet. Multumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.