Exemple de cereri

Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie
Deva
Localitate / sector: Deva
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua. Doresc sa imi fie intabulate in CF imobilele situate in Cristur nr . Casa si curtea sunt intabulate, dar printr-o eroare a primariei Deva nu sunt mentionate in CF suprafetele . Pentru terenul agricol intravilan, cumparat pe baza unui titlu de proprietate trebuie facuta iesirea din indiviziune si intabulata doar suprafata care imi apartine. doresc oferte de executare. Multumesc .
Brașov
Localitate / sector: Podu Oltului,Brașov
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 120
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Deoarece casa socrilor av trebui sa o demolam pentru ca se afla pe conducta de gaz, suntem nevoiti sa facem cat mai repede o alta casa. Ne-am gandit la o casa mica , simpla, aproape de ferma pe care o detinem,doar ca terenul pe care il avem este extravilan si se afla in apropierea unei paduri. Suprafata terenului este de 3.99ha. In attach aveti datele terenului
Piatra-Neamț
Tip de acoperiș: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament situat la etajul 4/4. Cu cativa ani in urma a fost acoperita suprafata apartamentului insa in timp (datorita ploilor si zapezii) presupunem ca a cazut sau spart burlanul de scurgere al apei. Astfel, apa se scurge pe jumatate din balcon. Din acest motiv trebuie inlocuit burlanul de scurgere. Va rugam sa ne transmiteti o oferta in vederea rezolvarii situatiei prezentate mai sus. Va multumesc, O seara frumoasa!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Brăila
Brăila
Localitate / sector: Brăila
Forma juridică: altele
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Persoana juridica fara scop patrimonial / asociatie non profit infiintata in principal pentru redirectionarea a 2% din venitul salariatior pentru ajutorarea unei persoane bolnave de cancer. Sunt necesare servicii de contabilitate pentru intocmirea si depunerea on line sau offline a obligatiilor fiscale aferente activitatii
Creare site web, Creare magazin online
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4
Serviciu: Magazin online nou
Numărul aproximativ de produse: 10 - 50
Buna ziua! As dori o oferta pentru deschiderea unui magazin online mixt. Acest magazin online va avea mai multe tipuri de produse pe categorii. Achizitionarea produselor se va face cu cardul iar clientii își vor crea un cont. De asemenea, clientii vor avea posibilitatea sa primeasca informatii despre produse printr-un chat online. Vor fi si perioade cu promotii. Magazinul online va avea posibilitatea de a gazdui si alte firme pentru reclama. Va multumesc!
Arhitecți, Arhitecți
Popești-Leordeni
Localitate / sector: Popești-Leordeni
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 75
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, doresc realizarea unui proiect pentru autorizare si constructie in regie proprie. Constructia are 5 x 7 m, parter si pod mansarda. Parter garaj iar mansarda este un spatiu de depozitare. Doresc si proiect pentru imprejmuire si demolarea unei constructii existente ce este trecuta in acte ca ruina. Parterul doresc sa fie realizat din boltar de beton iar podul cu o inaltime de 2 metrii pe laterale din lemn sau alte materiale usoare. Acoperisul in doua ape si cu balcon pe o latura mica si una mare sau pe cele mici. Terenul se afla in Popesti Leordeni. Va stau la dispozitie pentru detalii, ma intereseaza termen de realizare si buget. Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Firme de curățenie, Curățenie birouri - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 235
Ne intereseaza servicii de curatenie pentru spatiu birouri, mp in care se regasesc o sala de conferinte, 1 birou, 2 bai, restul spatiului open space. Suntem la inceput de activitate astfel incat nu avem foarte multe piese de mobilier. Ne intereseaza: curatenie in fiecare dimineata - curatare podea, curatare mobilier, golire cosuri gunoi, curatare si igienizare bai; o data sau de doua ori pe saptamana curatare geamuri, curatenie generala. Spatiul se afla in Calea Chisinaului 23, cladirea Moldoplast. Multumesc.
Craiova
Localitate / sector: Craiova
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Lucrarea implică 2 paliere ale blocului. Problema principala este ca deasupra unui apartmanet este o gramada mare de pietris, aruncată de muncitorii care au efectuat lucrarile pentru celelalte doua paliere, cu cativa ani in urma, iar pietrisul ar trebui coborat jos cu echipamente speciale (tubulatura), iar aceasta munca in plus o sa fie platita corespunzator. O sa atasez imagini pentru asta. Contractul se doreste a fi facut prin intermediul asociatiei de locatari.
Firme de contabilitate, Contabili - Târgu Mureș
Târgu Mureș
Localitate / sector: TG. MURES
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 50
Număr maxim facturi achiziție lunar: 30
Număr angajați: 2
Domeniul de activitate este iva, asadar aeste nevoie de experienta privind: • Asistență realizare documentație Licențiere FRF/LPF/UEFA; • Certificare documentație Licențiere FRF/LPF/UEFA; • Asistență realizare documentație Monitorizare FRF/LPF/UEFA; • Certificare documentație Monitorizare FRF/LPF/UEFA; • Asistență inregistrare PFA și evidență contabilitate in partida simplă specializată pentru ivi; Firma a fost constituita privind accesarea de fonduri europene asadar • Asistență privind ținerea evidenței distincte pentru subvenția de minimis
Iași
Localitate / sector: Iași
Tip obiect: Spațiu comercial
Suprafața aproximativă (în m2): 70
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Suntem o clinica dentara situata in complexul comercial din Podu de Piatra si ,am dori sa demaram un proiect de design interior pentru intrarea clinicii care este impartita in parter+etaj 1 . Dorim sa stim o oferta din partea dvs si care sunt etapele pentru a ajunge sa avem si o discutie fata in fata despre locatia unde este necesar a fi facut design interior . Asteptam un raspuns ! Va multumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.