Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Firme contabilitate - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Activitatea principala a societatii noastre este comertul cu produse nealimentare/intermediere la inceput de drum, fara angajati,cu un numar de aproximativ 30 intrari/iesiri /luna. Dorim sa devenim platitori de TVA si estimam ca vom avea 3 angajati pe viitor. Avem nevoie de un contabil( sau firma de contabilitate) cu experienta, membru CECCAR pentru ca firma sa functioneze in regim normal. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Contabilitate - Sfântu Gheorghe
Sfântu Gheorghe
Localitate / sector: Sfântu Gheorghe (Covasna)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru un in curs de infiintare. Acest proces va fi finalizat in maxim o saptamana si firma va avea ca obiect de activitate - productie video, administrare web, comert online, cursuri online. Planuiesc sa angajez 2 persoane in viitorul apropiat. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Miercurea Nirajului
Localitate / sector: Miercurea Nirajului (Mureș)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru un care este in curs de infiintate. Acest proces va fi finalizat foarte curand, iar firma va avea ca obiect de activitate - constructii. Estimez ca voi avea 2 angajati in prima faza. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Arad
Arad
Localitate / sector: Arad (Arad)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua, -ul care este in curs de infiintare ar urma sa presteze servicii (limbi straine, editura). Asteptam 3 oferte de pret pe contabilitate: la 1,2, respectiv 3 angajati. Dorim servicii de contabilitate pentru ca firma sa functioneze in regim normal si ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Contabili
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Am o firma de abia infiintata si am nevoie de un contabil care sa imi depuna actele si declaratiile si sa imi tina contabilitatea. Nu am angajati, suntem doi administratori, vindem doar online prin intermediul Facebook Instagram si al siteului si inca nu avem vanzari deoarece nu am inceput promovarile. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Va multumesc!
Firme de contabilitate, Contabilitate
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 4
Dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru 2 -uri ( , LINE MEDIA CONSULT ) care au ca obiect de activitate - consultanta afacerilor si management. Avem 4 angajati si sunem platitori TVA. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Consultanță fiscală - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Forma juridică: altele
Doresc oferta pentru servicii de consultanta fiscala pentru o Intreprindere Individuala. Este mai exact un Minimarket - comert alimentare si nealimentare. Am 1 angajat cu 15 ore/saptamana lei Am certificat de semnatura electronica dar nu stiu sa fac declaratia (pana acum am avut contabil). Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Va multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Expert contabil
Curtea de Argeș
Localitate / sector: Curtea de Argeș (Argeș)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Urmeaza foarte curand sa deschid o firma care va a vea ca obiect de activitate - transport marfa. Sediu social va fi in Arges, iar punctul de lucru va fi in Germania. Am nevoie de servicii de contabilitate pentru ca firma sa functioneze in regim normal. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc!
Firme de contabilitate, Expert contabil
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Buna ziua, doresc oferta pentru icii de contabilitate pentru un recent infiintat care are ca obiect de activitate - instalatii sanitare. Nu avem angajati momentan, probabil pe viitor vom angaja o persoana si suntem neplatitori de TVA. Dorim sa incepem colaborarea cu o firma de contabilitate pentru ca activitatea noastra sa poata fi desfasurata in regim normal. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Galați
Galați
Localitate / sector: Galați (Galați)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un SRL recent infiintat care ofera servicii de online, parteneri fiind persoane juridice din Seychelles, Israel, Danemarca. Dorim un contabil care sa cunoasca taxarea internationala, daca se poate. Momentan nu avem angajati. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.