Exemple de cereri

Ferestre termopan, Tâmplărie PVC - Ploiești
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești (Prahova)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 4
Pachet sticlă: Strat triplu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
geamuri dormitor - 1x oscilobatant -inaltime 1,28 metri -latime 1.98 2 geamuri stanga dreapta fixe cu unul la jumatate cu deschidere iesire sufragrerie -inaltime 1.28 cu latime 1,18 usa - 0,77 m latime cu inaltime geamuri bucatarie - inaltime 1,28 cu 0,75 latime oscilobatant balcon - 1x oscilobatant - inaltime 1,70 inaltime -latime 3,20 m Plus lateralele balconului 2x 0,70 latime pe 1,70 inaltime
Ferestre termopan, Ferestre PVC - Botoșani
Botoșani
Localitate / sector: Botoșani (Botoșani)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 1
Pachet sticlă: Încă nu știu, am nevoie de un sfat
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Bună ziua, aş dori preţul pentru 1 fereastră, albă, PVC, pentru bucătărie, la bloc, din 2 părţi: una fixă şi una rabatabilă+ batantă. Partea fixă să fie prevăzută cu gaură pentru aerisire. Dimensiuni aproximative (dimensiunile exacte se vor lua de către executantul care va fi stabilit): înălţime= cm, lăţime= cm. Blatul de sub fereastră= cm. Termen de execuţie : săptămâna aceasta. Mulţumesc, o zi bună.
Ferestre termopan, Tâmplărie PVC
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Jaluzele: Rulouri
Număr ferestre: 7
Pachet sticlă: Încă nu știu, am nevoie de un sfat
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, M-ar interesa oferta pentru urmatoarele dimensiuni de geamuri si data la care pot fi acestea aduse. Pretul plaselor, al tranportului si al montajului sunt de interes, de asemenea. Balcon 1: x 94 x Balcon 2: x x Camera 1: x Camera 2: x + usa balcon: x 70 Baie 1: x 78 Baie 2: x 78 Astept raspunsul dvs. Va multumesc!
Ferestre termopan, Ferestre termopan
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Jaluzele: Fără jaluzele
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua! Doresc o inchidere de balcon. Am nevoie de 4 ferestre de 70 cm, 2 foi sticla de 70 cm+ 2 foi sticla laterale de 60 cm. H ferestre si foi de stica= cm. Culoare: maro. Sticla : doua straturi., este dreptunghiular, la etajul 2. Si doua usi cu dimensiunile de : 50 x 50 ; 50 x 1,80. Va multumesc!
Firme de curățenie, Firme de curățenie - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu (Sibiu)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 4
Buna ziua, Unul Dintre clientii nostri participa la Targul de Craciun din Sibiu. In cadrul acestuia, pe langa partea de branding, vor avea expus si un glob transparent. Am dori ca acest glob, periodic, sa fie curatat dupa cum urmeaza: Curatat suprafata transparenta (eventuale urme de maini/ amprenete etc) Maturat & sters pe jos interior. Mentionez ca in interiorul acestui glob vom avea si bule polistiren care vor imita zapada. Acestea tb inlocuite (maturat cele vechi sip use altele poaspete) – va transmitem noi materialul (bule polistiren) Globul are diametru 4m x 4H Perioada targului este 17 nov – 03 ian si noi ne gandeam la urmatoarele zile ptr curatentie: 20/24/27 nov; 01/04/08/11/15/18/22/25/29 dec si 01 ian. Am prefera ca partea de curatenie sa se realizeze in prima parte a zilei (dimineata)
Firme de curățenie, Servicii curățenie
Baia Mare
Localitate / sector: Baia Mare (Maramureș)
Frecvență: De două ori pe lună
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 104
Aspirare mochete,spalare pardoseli si pervaze(mozaic),stergere mese birou , sticla ghisee si monitoare, curatare si dezinfectare grup social. Solicitam si oferta pentru curatenie generala de 2 ori /an cu spalarea suprafetelor vitrate(termopan) si curatare umeda mochete. Ofertele sa includa si produsele de curatenie si echipamentele de lucru. Multumesc.
Firme de pază, Agent de securitate
Șelimbăr
Localitate / sector: Șelimbăr (Sibiu)
Tip obiect: Spațiu comercial
Buna ziua, Reprezint o sala de jocuri a companiei SC , ce este situata in jud sibiu, com selimbar, complex comercial sibiu shopping city. Avem nevoie de o oferta referitoare la preluarea acestui obiectiv, programul nostru de lucru fiind non-stop, ceea ce necesita prezenta continua a unui agent de paza. Va rog in aceasta privinta o oferta de pret pt obiectivul nostru. Multumesc!
Ferestre termopan, Ferestre termopan
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Jaluzele: Fără jaluzele
Pachet sticlă: Un singur strat
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua! Inchidere balcoane./ Partea de jos din placi+/ cu partea de jos cu placa ferestrele 4 buc cu cele 2 cu deschidere si plase de tintari TOTUL DE 2 ORI FIIND 2 BALCOANE Culoare alb cu geam simplu,balconul are forma de L , etajul 4. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta. Va multumesc!
Târgu Jiu
Localitate / sector: Târgu Jiu (Gorj)
Serviciu: Site web nou
Tip de site web: Site de prezentare profesional
Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: 6 - 20
Buna ziua solicitam realizare site prezentare (domeniul de activitate - realizare tamplarie din lemn stratficat) cu urmatoarele specificatii: Design - Design site web modern personalizat. - Design resposive – site-ul va fi optimizat pentru afisarea pe dispozitive mobile. - Consultanta pe intreaga durata a colaborarii - Integrare Social Media ( facebook, twitter, instagram, etc…) in site. - Widget-uri - Pagini si continut dinamic Functionalitati site: - Formular de contact. - Formular de inscriere la newsletter cu opt-in sau double opt-in. - Pozitionare pe Google Maps. - Formular specializat (cerere oferta, inscriere, solicitare informatii, etc…) - Galerie foto - Galerie video - Sectiune Portofoliu – lucrari executate - Blog – functional % cu panou de administrare - Aplicatie pentru analiza si vizualizarea traficului cu posibilitatea de generare de rapoarte. Optmizare SEO - Optimizarea on-site pentru motoarele de cautare in functie de cuvintele cheie selectate. Acest pas este foarte important pentru a obtine o pozitionare cat mai buna in motoarele de cautare (google, bing, yahoo, etc …) - Inscriere in motoare de cautare, - Creare cont Google Search Console, - Optimizare Page Speed Insights, - Link-uri SEO Friendly, - Generare harta site XML, - Structurare si optimizare link-uri interne, - Optimizare meta tag-uri si imagini, - Ajustare continut in vederea SEO, - Operatiuni avansate pentru SEO - Indexarea rapida a site-ului in Google Servicii de Baza Incluse: - Actualizare continut si imagini. - Optimizare SEO On Site si Off Site ( in functie de strategia stabilita, serviciile de optimizare off site pot genera costuri suplimentare care vor fi comunicate inainte de demararea actiunilor de optimizare). - Audit SEO. - Verificarea pozitiei in Google pe cuvintele cheie targetate si generarea de rapoarte. - Actualizarea si mentenanta codului sursa. - Monitorizare server email. - Recomandarea si implementarea functionalitati noi. - Monitorizare si imbunatatirea performantei site-ului
Firme de contabilitate, Contabilitate - Galați
Galați
Localitate / sector: Galați (Galați)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, este obiectul de activitate principala. Doresc servicii de contabilitate, intocmirea dosarelor de angajare a colaboratorilor pe o perioada determinata . Societatea incepe activitatea dupa o lunga perioada de stagnare, au fost reactualizate codurile, este adusa la zi la Oficiul Comertului si poate incepe activitatea. Momentan trebuie sa incepem o lucrare in alt oras, deci trebuie sa urgentez documentatia cu angajarile. Multumesc.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.