Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Contabilitate
București sector 2
Localitate / sector: sec. 2
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Ecommerce Dropshipping
Număr angajați: 0
Buna ziua, Ajutati-ma cu o oferta va rog, ma pregatesc sa deschid un magazin online in sistem dropshipping iar pentru inceput nu voi avea un volum mare de facturi. De asemenea as mai vrea o oferta in situatia in care nu reusesc sa deschid in timp util magazinul astfel situatia trimestriala fiind inchisa pe 0. Multumesc, O zi frumoasa
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6
Forma juridică: SRL
Magazin Online care comercializeaza bunuri la global (toate facturile sunt in USD). Estimam urmatoarele tranzactii: - Facturi clienti ( max 1-2 pe zi la inceput), se pot exporta in excel; - Facturi fz: cate o factura pentru fiecare vanzare care include costul bunurilor si transport; - Alte facturi fz, promovare si platforme online (pana in 10 facturi) Ne intereseaza oferta infiintare firma cu 3 asociati plus servicii de contabilitate ulterior. Va rog sa considerati ca in primele luni activitatea va fi redusa. Va ruga sa trimiteti oferta Dumneavoastra si pe email. Multumim!
Firme de contabilitate, Contabili - Buzău
Buzău
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Servicii ingrijire la domiciliu
Număr angajați: 5
Buna ziua, Avem nevoie de o firma sa ne ajute cu documentele de contabilitate, avem un abia infiintat, microintreprindere neplatitoare de TVA va avea 5 angajati, documente intrare in medie 20 /luna, iesire 20-30/luna incepind cu luna a 8a. Nu avem cerinte speciale, cifra de afaceri nu va depasi .lei in primele 12 luni.c Multumesc
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Reghin
Reghin
Localitate / sector: Reghin, Mureș
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Comert online
Număr angajați: 1
Facturi emise: ~ 30/luna format electronic; facturi furnizori si servicii: ~ luna; Unele facturi emise contin bonuri de consum: ~5/luna. De contabilitatea primara ma ocup eu: emiteri facturi, bonuri de consum, foi de parcurs, delegatii. Doresc oferta pentru 1. neplatitor de TVA, 2. neplatitor de TVA dar cu cod special de TVA pt achizitii intracomunitare; 3. platitor de TVA cu plata la trimestru; 4. Platitor de TVA cu plata la luna - achizitii intracomunitare. Doresc sa contina onorariul contabil lunar si onorariul pt bilant.
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
Făurei
Localitate / sector: Făurei
Forma juridică: altele
Domeniul de activitate: ong
Număr angajați: 6
Servicii de contabilitate si resurse umane: 1. Evidența contabilă sintetică și analitică (completă) - Registrul de Casă (evidența încasărilor/plăților cash) - Registrul de Bancă (evidența încasărilor/plăților prin bancă) - Registrul Jurnal (evidența tuturor operațiunilor desfășurate într-o lună) - Situația analitică cantitativ-valorică a stocurilor (evidența intrărilor de bunuri, ieșirilor, stocul final, etc.) - Cartea Mare - Registrul Imobilizărilor (evidența mijloacelor fixe și calculul amortizării) - evidența contabilă pentru proiectul ”Putem mai mult împreunță” 2. Calculul impozitelor și a contribuțiilor datorate 3. Salarizare - Întocmirea Statului de salarii (pe baza pontajului furnizat de client) - Întocmirea oricăror declarații obligatorii pentru angajați (, declarația pentru concedii medicale, etc) - Întocmirea de adeverințe de sănătate pentru salariați - Evidența și calculul concediilor de odihnă, medicale, fără plată, etc. 4. Declarații – conform legislatiei lunar / semestrial – ocazional Alte declarații care se impun. 5. Lucrările de Inventariere a patrimoniului la 31 decembrie - asistența la întocmirea dosarului de inventariere - organizarea reconcilierii conturilor - Întocmirea Registrului Inventar 6. Întocmirea și certificarea Bilanțului contabil 7. Sprijinirea expertului achizitii în efectuarea procedurilor de achiziții din cadrul proiectuui prin intermediul S.E.A.P si MFE. 8. Menținerea unui sistem de contabilitate separat pentru toate operațiunile proiectului prin utilizarea unui cod contabil separat/conturi analitice, fără a aduce atingere regulilor de contabilitate naționale, care să furnizeze toate informațiile necesare și să demonstreze transparența tranzacțiilor
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
Zalău
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: comert online
Număr angajați: 0
Buna ziua, M-ar interesa o oferta. Urmeaza sa imi deschidem o firma saptamana viitoare in domeniul vanzarilor online. Momentan nu o sa am angajati doar eu. Documente o sa am mult mai multe pe luna ce trece, insa momentan estimez undeva intre - / luna, dar aici pot intervenii si eu, adica nu va trimit fiecare factura in parte ( daca e nevoie le pot trimite ) insa intr-un excel va pot trimite 3/4 documente pe luna ex. vanzari / cumparari marfa / etc . Am facut acest lucru la 3 firme, astfel aveti dvs mai putin de lucru. Insa am nevoie de un contabil care mai ales la inceput ma poate ajuta cu informatii ( noi am lucrat 10 ani in strainatate ) despre regulile din romania, ex. daca vinzi pe site baterii trebuie sa detii documentul X sau ai de plata pentru Y . Mai bine zis toate informatiile care apartin domeniului de vanzari online, ne fiind in Romania, nu sunt " up to date " cu toate reguliel.
Firme de contabilitate, Firme contabilitate - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: 6201
Număr angajați: 0
Majoritatea clientilor mei sunt din internationali. Imi doresc sa stiu efectiv cum functioneaza sistemul de contabilitate (consultanta), sa stiu cum se procedeaza in ceea ce ma priveste. Vreau sa fiu tinut la curent in legatura cu update-urile care se fac in codul fiscal, sa stiu mereu ce ar trebui sa fac pentru a iesi mai bine la final de an. Caut o persoana meticuloasa, disponibila, care ma suna si ma trage de maneca atunci cand e cazul si care stie sa-mi explice ceea ce trebuie explicat/transmis.
Firme de contabilitate, Contabili
București sector 1
Localitate / sector: sector 1
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: comert
Număr angajați: 0
Firma va importa de la terti din EU si nu numai, bunuri si servicii pentru a comercializa aici bunuri-parfumuri. Volumul de activitate: -facturi import app 10/ luna , facturi vanzare app 10/luna , firma platitoare TVA Firma este in sector 1 Bucuresti . Sunt 2 actionari. Avem nevoie de servicii contabile. Multumesc!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca, Cluj
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Internet
Număr angajați: 0
Urmeaza a unei firme de produs pe online, care genereaza websiteuri prin utilizarea unor tehnologii free. Clientii vor fi abonati cu subscriptie lunara. Tot ce se va intampla pe partea de creare conturi, plati, etc. va fi automatizat si usor disponibil pentru analiza. Facturarea se va face printr-un soft, care de asemenea cel mai probabil va fi integrat cu un crm, pentru obtinerea rapida si exacta a cifrelor necesare tinerii contabilitatii. Nu detin informatii in acest moment de aplicatii care sa genereze automat declaratiile necesare de bilant si altele necesare pe care nu le cunosc. Am nevoie de un abonament recurent minimal legal pentru inceput, care in functie de succesul afacerii sau afacerilor urmatoare, va necesita suport extins aditional. Multumesc
Firme de contabilitate, Expert contabil
Berești
Localitate / sector: Berești
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Cultivarea cerealelor
Număr angajați: 6
Suntem o ferma agricola ce exploatează o suprafață de ha teren în zona Beresti. Activitatea de baza este producerea și comercializarea produselor agricole și parțial prestari lucrari agricole. Mă interesează firma de contabilitate pentru evidenta întregii activități (depunere declarații fiscale,evidenta stocurilor, salarii, balanțe, bilanțuri )


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.