Exemple de cereri

Ferestre termopan, Ferestre termopan - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Accesorii pentru ferestre: Plase insecte, Rulouri
Număr ferestre: 4
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
• Geam nr. 1 cu rulou x cm (Inaltime x latime) aici este masurata inaltimea cu tot cu caseta ruloului existent… • Geam nr. 2 cu rulou x cm (inaltime x latime) aici este masurata inaltimea fara caseta ruloului existent. • Geam nr. 3 fara rulou x 95 cm (I x L); • Geam baie 85 x 60 cm (I x L). Culoare maro, sticla cu 2 foi.
Ferestre termopan, Geamuri termopan
Lehliu-Gară
Localitate / sector: Lehliu Gara/Calarasi
Accesorii pentru ferestre: Plase insecte, Rulouri
Număr ferestre: 9
Pachet sticlă: Dublu sau triplu - vreau ambele oferte
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
/ - 4 buc , o parte fixa + oscilobatant 60/60 - 2 buc , oscilobatant / - 1 buc , o parte fixa + oscilobatant usa living/terasa / , o parte fixa + oscilobatant usa intrare / , 2 canate rulouri exterioare pentru ferestre + plase insecte in principiu vreau pachet sticla triplu , dar va rog oferta si pentru dublu. culoare nuc
Tulcea
Localitate / sector: Tulcea
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua! Suntem o societate recent infiintata si vrem sa va cerem o oferta pentru serviciul de monitorizare si interventie pe o perioada de 4-6 luni deocamdata. Este vorba de o casa, o constructie mai veche in care am infiintat un punct de lucru. Zona in care se afla aceasta locatie este aproape de Stadionul Pescarusul. Va multumim!
Firme de pază, Firme de securitate
Viperești
Localitate / sector: Viperești
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua, Va contactez in vederea obtinerii unor servicii de securitate pentru o proprietate privata in judetul Buzau. Proprietatea la care fac referire se afla in Comuna Viperesti, Jud. Buzau, este o casa cu doua camere separate de un hol si un antreu, la care se adauga o gradina destul de mare. Va rog frumos sa imi oferiti o oferta de pret pentru un serviciu de monitorizare si interventie (daca se poate in acea zona), sau instalarea unui sistem antiefractie sau sa imi spuneti ce alte solutii exista avand in vedere amplasarea proprietatii. Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie. Zi frumoasa in continuare!
Ferestre termopan, Ferestre termopan
Căteasca
Localitate / sector: Căteasca, Arges
Număr ferestre: 13
Pachet sticlă: Strat triplu
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
4 ferestre fixe - latime x inaltime (aluminiu / antracit / triplu) 3 ferestre fixe - 70 latime x inaltime (aluminiu / antracit / triplu) 1 ferestre fixe - latime x 70 inaltime (aluminiu / antracit / triplu) 3 fereastre batante - latime x 70 inaltime (aluminiu / antracit / triplu) 2 usi (deschiderea este de latime x inaltime) - am dori ca usile sa fie centrate pe spatiul de deschidere. una dintre usi trebuie sa aiba o varianta de deschidere pentru a putea fi deschisa complet, lasand o deschidere de (1.30/1.20) (aluminiu / antracit / triplu)
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 68
Doresc spălarea geamurilor, aspirarea si spalarea covoarelor si parchetului sau gresiei, spălarea faiantei in baie si bucătăriei, curățarea tuturor obiectelor sanitare, curățarea corpurilor de iluminat, intrerupatoarelor, ușilor si tocurilor, curățarea exterioară a mobilei de bucătărie, aragazului, frigiderului si cuptorului cu microunde. Stergerea de praf a mobilierului
Târgoviște
Localitate / sector: Târgoviște
Tip serviciu: Execuție instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o oferta pentru urmatoarele: - executia instalatiei sanitare pentru o baie si un bar, dotat cu chiuveta, masina de spalat vase, masina de gheata, espressor profesional; - executie canalizare; - montajul obiectelor sanitare: 1 wc, 1 chiuveta baie, 1 chiuveta bar, masina de spalat vase, masina de gheata si dedurizator, espressor profesional si dedurizator; - montaj baterie chiuveta baie si montaj baterie chiuveta bar; Multumesc!
Ferestre termopan, Ferestre termopan
Brașov
Localitate / sector: Brașov
Accesorii pentru ferestre: Jaluzele interioare
Pachet sticlă: Dublu sau triplu - vreau ambele oferte
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Vreau sa inchid un balcon cu dimensiunile: inaltime 2.5 m, lungime 3.35 m, latime 1.10. In partea de sus fata vreau 4 ferestre, 2 fixe si 2 rabatabile, iar pe laterale cate 2 ferestre - 1 fixa si una rabatabila. Dimensiunile le calculati dvs. In partea din jos vreau PVC sau geam. Vreau o oferta si pentru rulouri si pt jaluzele interioare. Multumesc.
Firme de contabilitate, Contabilitate - Brăila
Brăila
Localitate / sector: Brăila
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Cod CAEN 2221
Număr angajați: 15
Aspecte de ordin fiscal/juridic: - Firma platitoare de TVA lunar, cu activitate in Romania, UE si in afara UE - mod impozitare - impozit pe profit realizat 16% - Societate cu raspundere limitata/Capital integral privat strain, asociat unic Persoana Juridica straina Germania Aspecte privind activitatea desfasurata: - productie fibra de sticla cu servicii montaj la client - numar angajati intre 15-20 angajati - documente achizitie/vanzare maxim 50
Ferestre termopan, Geamuri termopan - Iași
Iași
Localitate / sector: Iasi, Iasi
Număr ferestre: 26
Pachet sticlă: Strat triplu
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Bună ziua, Vă rog foarte mult să faceți un calcul pentru 2 tablouri de tâmplărie atașate mai jos. Sunt 26 de geamuri. Profilul: 70-76 mm 5-6 camere Culoarea: Gri-Antracit pe ambele părți Pachet 32mm: În trei sticle dintre care una Low-e Mânere culoarea Titan. și 7 uși Profil (lat) de ușă -mm, profunzime 70-76mm, 4-5 camere Vedere din interior. Toate 7 se deschid în interior, profil Z de ușă -mm. Toate vor avea prag de aluminiu. Pachet 32 mm din 3 sticle dintre care una Low-e. Cele două mari de la poziția 04 și 05 pe lângă low-e vor avea și o sticlă mată/screen. Culoarea Gri-Antracit pe ambele părți. Cu cheie, cu mânere, șilduri de ambele părți, culoarea Titan Rog să calculați fără montaj !!! Mulțumesc foarte mult.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.