Exemple de cereri

Călărași
Localitate / sector: Călărași (Călărași)
Serviciu: Site web nou
Tip de site web: Site de prezentare profesional
Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: 6 - 20
Buna ziua! As dori un portal ce contine: -traseele descarcate din bikemap si populate cu informatii utile (de ex. omul vede traseul si vrea sa stie unde poate manca, apasa pe butonul eat sau cum fi si apar pe traseu locurile de masa, sau obiective culturale,...) -traseele sa poata fi descarcate pe telefon -traseele sunt colorate pe grade de dificultate - fiecare traseu e insotit de un set standard de informatii (cat dureaza, oordonatele pe unde se intra in traseu, starea-daca e nori sau asfalt, etc....) -fiecare traseu e insotit de comentariile celor care l-au parcurs (review) -pe portal exista o rubrica de evenimente din zona (ziua satului, hramul bisericii....) cu un minim de informatii asupra evenimentului (unde, cum se ajunge, in ce consta) - o rubrica de informatii generale asupra zonei Un exemplu ar fi
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Tip obiect: Spațiu comercial
Ne intereseza instalarea in doua locatii aflate in zona Colentina a unui serviciu de monitorizare bazat pe actionarea unui buton de panica. Nu este necesara instalarea de echipamente antiefractie suplimentare ci doar buton de panica in fircare locatie la actionarea caruia sa se intervina cu echipa firmei de paza. Obiectul de activitate este de ingrijire batrani astfel incal la ambele locatii exista personal permanent 24/7. Mentionez ca ambele locatii apatin aceleiasi firme. Suntem in asteptarea unei oferte de abonament lunar de monitorizare cat mai avantajos. Multumesc.
Ferestre termopan, Ferestre termopan
Dumbrăvița
Localitate / sector: Dumbrăvița (Timiș)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 28
Pachet sticlă: Strat triplu
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Atasat schita, culoarea va fi maro - mahon,una inchisa in principiu . Ma intereseaza o oferta pentru 3 sticle, 5 camere si 6 camere . Montarea va fi in aprilie,dar chiar daca preturile vor mai fructua pana atunci,consider ca nesemnificativ, vreau sa stiu de acum cu ce firma voi merge mai departe.
Electrician, Reparații electrice
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Am o problema cu instalatia electrica dintr-un apartament cu 2 camere. Dupa ce m-a inundat la baie vecinul de deasupra nu mai functioneaza nici lumina nici prizele din baia respectiva si nici din camera alaturata (presupun ca sunt pe acelasi sistem). Tin sa mentionez ca locul este acum uscat, inundatia s-a petrecut cu ceva timp in urma. Am schimbat siguranta in tablou dar nu funtioneaza si din ce am inteles poate fi un scurt in doza sau in cablul din perete. Doza este sus in peretele baii, pe exterior, loc unde a ajuns apa (am atasat poza). Voiam sa stiu ce optiuni am, si o oferta de pret.
Ferestre termopan, Ferestre termopan
Popești-Leordeni
Localitate / sector: Popești-Leordeni (Ilfov)
Jaluzele: Fără jaluzele
Pachet sticlă: Dublu sau triplu - vreau ambele oferte
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Bună ziua, Vreau să închid balconul, cam ca în schița atașată. Geamul lateral, precum și cele 3 geamuri care nu se deschid vreau să aibă aceeași dimensiune (cele trecute cu 1 în imagine). Geamurile care se deschid, cele cu 2, să aibă dimensiunea rămasă, împărțită egal. Dimensiunile sunt cu , măsurate pe mijlocul peretelui (care are 20 cm lățime). Geamurile care se deschid aș vrea să fie oscilobatante. Aș dori și glafuri exterioare și plase de tânțari.
Creare site web, Firme web design
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Serviciu: Site web nou
Tip de site web: Site de prezentare profesional
Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Mai mult de 50
Buna ziua, Ma numesc Radu Pop si reprezint un grup de societati cu afaceri in diverse domenii. In vederea alegerii unei echipe de profesionisti cu care sa avem o colaborare pe termen lung. am dorii in vederea efectuari unor teste, sa ne prezentati 2-3 proiecte web dezvoltate de voi, care considerati ca exceleaza pe mobile. Cu stima Radu Pop
Firme de contabilitate, Contabilitate
Craiova
Localitate / sector: Craiova (Dolj)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 4
Număr angajați: 4
Firma este o filiala a firmei din Germania, activitatea este in IT, nu lucram cu publicul, avem nevoie de contabil care sa lucreze de acasa doar pt. bilanturi si fluturasii de salarii la sf. de luna, ocazional adeverinte si ce mai apare pe parcurs. Ar fi de folos daca ar fi cunoscator de limba engleza sau germana pentru a se intelege cu managerul firmei.
Ferestre termopan, Ferestre PVC - Râmnicu Vâlcea
Râmnicu Vâlcea
Localitate / sector: Râmnicu Vâlcea (Vâlcea)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 16
Pachet sticlă: Dublu sau triplu - vreau ambele oferte
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Am nevoie de o oferta de pret pentru următoarele produse: -2 geamuri cu dim de x80; -2 geamuri cu dim de x; -1 geam cu dim de x80; -2 geamuri cu dim de x85; -1 geam fără deschidere( fix) cu dim de 70x85; - 1 geam cu dim de x; -1 geam fără deschidere( fix) cu dim de x; -1 geam cu dim de x; -1 geam cu dim de x; - 2 usi de exterior cu geam cu dim de x90; -2 usi de exterior cu geam cu dim de x. Dimensiunile comunicate sunt aproximative, iar usile si ferestrele urmează să fie montate la o casa situata în localitatea Vladesti (aproximativ 6 km distanta fata de Mun. Rm. Vâlcea). Culoarea geamurilor doresc sa fie maro, iar referitor la numărul de camere astept o recomandare din partea dumneavoastra. Va multumesc! O zi Buna!
Firme de curățenie, Curățenie - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 320
ZILNIC PARTER 75mp - până în ora 8.00 - aspirat mochetă - curățat uși și geamuri de la sălile de conferință - curățat mese și mobilă - curățat monitoare - dus căni și pahare la spălat - 3 balcoane - măturat și șters cu mopul, șters polițe - ordonat obiecte (exemplu: scaune) ZILNIC MANSARDĂ 75mp - până în ora 8.00 - aspirat și șters cu mopul - curățat uși și tocuri - curățat mese și mobilă - curățat electrocasnice - curățat suporturi de căni - spălat chiuvetă bucătărie - adunat și spălat vase murdare și pus la loc vasele curate - 2 balcoane - măturat și șters cu mopul, șters polițe - 2 băi - curățat - ordonat obiecte (exemplu: scaune, alte obiecte din bucătărie) 1 dată/SĂPTĂMÂNĂ ETAJ 1 75mp (în fiecare zi de luni) - până în ora 8.00 - aspirat mochetă - curățat uși și tocuri - curățat mese și mobilă - curățat calculatoare - 4 balcoane - măturat și șters cu mopul, șters polițe - ordonat obiecte (exemplu: scaune) 1 dată/SĂPTĂMÂNĂ DEMISOL 75mp (în fiecare zi de luni) - până în ora 8.00 -> momentan încă se repară demisolul. după finalizare trebuie să facă următoarele: - aspirat și șters cu mopul - curățat uși și tocuri - curățat mese și mobilă - ordonat obiecte (exemplu: scaune) + ZILNIC ADUNAT ȘI SPĂLAT VESELA DIN TOATĂ CLĂDIREA (de pe toate etajele) + ZILNIC BAIE DEMISOL + ZILNIC ÎNLOCUIT CONSUMABILE (hârtie igienică, șervețele, săpun, detergent vase etc.) + ZILNIC CASA SCĂRII SPĂLĂT ȘI ȘTERS PRAF PERVAZE ȘI GEAMURI + ZILNIC DUS GUNOAIELE DIN TOATĂ CLĂDIREA
Electrician, Electrician
Baia Mare
Localitate / sector: Baia Mare (Maramureș)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Materialele care urmeaza sa fie incorporate in lucrare 1 Pat de cablu 25x16 m35 2 Cablu MYYM 3X2,5 mmp m40 3 Priza ST buc14 4 Modul 6 prize PT buc 2 5 Corp de iluminat 2x36w buc 8 6 Tub neon 1x36w buc 2 7 Corp de iluminat 2X18w buc 5 8 Lampa iluminat de siguranta cu acumulator buc 1 9 Doza de ramificatie buc 1 10 Intrerupator simplu buc 3 11 Intrerupator dublu buc 6 12 Materiale de montaj buc 1


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.