Exemple de cereri

Firme de curățenie, Firme de curățenie - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Birou, Complex de birouri
Suprafața spațiului (în m2): 500
Buna ziua, Ne intereseaza o oferta pentru 2 servicii: la inceput curatenie generala, apoi intretinere - ZILNICA (de dus gunoiul, de sters praful, aspirat la 2 zile sau de cate ori este nevoie). Daca aveti nevoie de detalii, va stau cu drag la dispozitie. Astept cu interes raspunsul dvs. O zi frumoasa!
Bacău
Localitate / sector: Bacău
Suprafața aproximativă (în m2): 30
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Locuiesc la etajul 10, la etajul 11 este construit un uscător ce acoperă aproximativ jumătate din acoperișul apartamentului iar cealaltă parte din acoperiș este deteriorata, se infiltreze apa. Suprafața totală a apartamentului este de 50 mp si o parte din acoperiș este sub uscător, deci cred ca mai rămân vteo 30 mp. Am nevoie de hidroizolatii. Multumesc!
Reparaţii acoperişuri, Firme reparații acoperișuri
Curtici
Localitate / sector: Arad/Curtici
Tip de acoperiș: Tablă cutată
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Învelitoarea din tablă cutată a acoperișului halei a fost ruptă de către vântul puternic din ultima perioadă, expunând astfel stratul de vată bazaltică pe mai multe porțiuni ale acoperișului, pe o suprafață totală de aprox 55 mp. Dorim astfel înlocuirea bucăților de tablă cutată afectată, înlocuirea jgheaburilor existente (aprox 76 ml) precum și înlocuirea unor bucăți din coama acoperișului, aproximativ 25 ml. Depozitul este situat in Zona Liberă și dorim executarea lucrărilor de reparații cât mai repede posibil pentru a evita degradarea imobilului. Vă stau la dispoziție pentru orice alte detalii. Virgil Burchiu
Ferestre termopan, Ferestre termopan
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1
Accesorii pentru ferestre: Jaluzele interioare
Număr ferestre: 46
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Nr. crt. Denumirea produsului U.M. Cantitatea 1 Geam termopan Cupola de sticla - 2 buc atipice mp 2,80 2 Geam termopan corp B3 parter - 8 buc mp 13,05 3 Geam termopan corp B3 parter - 1 buc bd. Dacia mp 1,63 4 Geam termopan corp Ce demisol - 2 buc mp 2,70 5 Geam termopan corp B1 parter - 3 buc mp 3,60 6 Geam termopan corp B1 et. 1 - 1 buc mp 0,96 7 Geam termopan corp B1 et. 3 birouri - 3 buc mp 2,88 8 Geam termopan corp B1 demisol - 1 buc mp 1,28 9 Geam termopan corp B1 et. 3 hol - 5 buc mp 6,30 10 Geam termopan corp B1 et. 4 hol - 5 buc mp 2,68 11 Geam termopan corp B2 et. 1, directie - 15 buc mp 21
Arhitecți, Birou proiectare
Vidra
Localitate / sector: Ilfov, Vidra
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 120
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Terenul are 15 m deschidere cu 21 m lungime= m2. Casa sa aiba 8 m lungime cu 7 m lățime. Parter si etaj. Parter cu baie mică ,vestibul,camera tehnica mică ,living bucătărie si loc de luat masa. Etaj cu 2 dormitoare 1 baie mare un dresing mare(ca o am vrea sa fie așezată în fața terenului,pentru a rămâne curtea mare in spate. Din living si bucătărie sa se iasa pe tarasa din spate.
Reparaţii acoperişuri, Firme reparații acoperișuri - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov
Tip de acoperiș: Ţiglă ceramică (Tondach, Creaton ...)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
buna ziua, in urma intesificarilor de vant pe acoperisul casei(bloc ) din Brasov, strada Pacii nr 2 scarile D si E s-a aplecat cosul de aerisire care este facut din tabla zincata. Acesta prezinta pericol de cadere. Va rog oferta , daca se poate, pentru acest tip de reparatie. atasat 2 fotografii cu acest cos de aerisire. multumesc
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: 6399 -alte activitati de servicii informationale
Număr angajați: 2
Fima este o microintreprindere neplatitoare de TVA ,deocamdata nu realizeaza venituri programul fiind in faza de testare,care va mai dura cateva luni ,activitatea lunara acum este inregistrarea salariilor , achizititiilor 2-3/luna, plati prin banca, registrul jurnal are o pagina A4. Avem nevoie de servicii contabile, multumim!
Instalator, Instalații sanitare
Cisnădie
Localitate / sector: Cisnadie, Sibiu
Tip serviciu: Desfundare Canalizare, WC, Țevi, Chiuvetă
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
este urgent , ne trebuie un instalator sanitar Adresa BL.15,SC:B, parter Loc Cisnadie, Jud Sibiu. Familia Bozdoc. Familia de Contact este Familia Matei Ghorghe si , BL.15,SC.B, Et.3,Ap.33 , Jud. Sibiu Teava la baie este infundata , exista miros neplacut in locuinta cat si pe casa scarilor care se ridica de la parter pana la etajul 1. Majoritatea Familiilor care locuiesc in Bloc sunt in varsta , pensionari . Problema este cateva saptamani acolo , si trebuie urgent rezolvata , va multumesc Emanuela Hristea
Iași
Localitate / sector: Iași
Suprafața aproximativă (în m2): 70
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua. As dori sa hidroizolez acoperisul unui bloc de patru etaje, Cartier Dacia , crapat, cu carton bituminat. Suprafata utila este de 50 metri patrati dar cu totul dupa calculele mele sunt 70 metri patrati. As dori ca lucrarea sa beneficieze de garantie minim doi ani. Toate documentele vor fi depuse la Asociatia de proprietari pentru a-mi recupera din cheltuieli. Va rog sa faceti o estimare a lucrarii sau chiar sa generati o factura proforma pentru a o depune la Asociatia de proprietari pentru a fi discutata in consiliul de administratie pentru a primi votul vecinilor. Orice alte solutii de hidroizolare va rog sa fie insotite de pret estimativ. Multumesc!
Arhitecți, Design interior
Câmpulung
Localitate / sector: Campulun
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 230
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Ma numesc H. si sunt in constuctia unei ma aflu la gri, tencuit peretii si se lucreaza la instalatia termica. Va contactez pentru ca as dorii sa stiu cat m-ar putea costa un serviciu de design ca nu am un buget pentru asta, m-am gandit sa cer oferta doar pentru baii, fiind vorba in total de o amprenta de aprox 30mp cu 2,7 m inaltime. Totusi, as vrea sa stiu si un pret pentru toata casa, daca nu va este greu sa il calculati.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.