Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Baia Mare
Localitate / sector: Baie Mare
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 90
Bună ziua, Avem un imobil recent renovat de 90 mp, am dori o curățenie generală. Pardoseala este compartimentată în felul următor: -parchet peste tot mai puțin în cele 2 bai unde este gresie. Am dori să începem curățenia cât se poate de curând,pentru mai multe detalii puteți să mă contactați,vă mulțumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Bucureşti sector 3
Localitate / sector: Bucuresti/sector 3
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 50
Bună ziua, Am un imobil de 2 camere cu o suprafata aproximativă de 50 metri pătrați, doresc să efectuez o curățenie generală, menționez că pardoseala este împărțită in felul următor: -în ambele camere parchet -pe hol,baie și bucătărie gresie. Doresc dacă se poate să efectuăm curățenia căt mai repede posibil pentru alte detalii adiționale puteți să mă contactați.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Bucureşti sector 2
Localitate / sector: București sector 2
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 44
Bună ziua, Doresc ofertă pentru o curățenie generală la un imobil cu suprafața de 44 metri pătrați,menționez că pardoseala este formată din parchet de lemn. Menționez că aș dori această curățenie generală să se efectueze la un interval de 3 luni,pentru mai multe detalii puteți să mă contactați. Vă mulțumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Localitate / sector: București sector 1
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 64
Apartament de 2 camere, 2 terase, doresc curățenie de întretinere o dată pe săptămână, menționez că pardoseala este segmentată în felul următor: -gresie în hol,bucătarie și băi. -parchet în camere. Aș dori o colaborare pe termen lung deoarece timpul nu îmi oferă să ma ocup personal de curățenie, aștept ofertele dumneavoastră,vă mulțumesc!
Firme de curățenie, Curățenie birouri
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 90
Buna ziua, Va contactez pentru a va solicita o de oferta de pret, pentru o persoana juridica. Compania isi desfasoara activitatea intr-un apartament cu 4 camere, care are o suprafata de 90 mp. Am dori sa ne faceti doua oferte pentru un abonament lunar pentru curatenie de intretinere: o oferta pentru curatenie o data la doua saptamani si una pentru curatenie o data pe saptamana. Mentionez faptul ca sunt doar 4 persoane care vin permanent la birou, nu este trafic de clienti si nici de vizitatori, iar apartamentul are in camere parchet si pe hol si in cele doua grupuri sanitare si bucatarie gresie. Cu stima,
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 100
Bună ziua! Doresc servicii de curățenie pentru o parte dintr-o hală. Aș dori măturat+spălat cu mop hol de mp, plus curățenie grup sanitar (o baie mică cu 3 compartimente, 2 cu vase WC + 1 pisoar). În funcție de ofertă, 1 dată sau de 2 ori pe săptămână. Mă puteți contacta pentru mai multe detalii. Vă mulțumesc!
Firme de curățenie, Servicii curățenie
Domnești
Localitate / sector: Domnești, Ilfov
Frecvență: De două ori pe lună
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 230
Avem nevoie de curățenie o dată la 2 saptamani pentru 2 birouri care se află în clădiri diferite, dar în aceeași curte. Suprafața totală a spațiilor este de aproximativ mp. Dorim să începem colaborarea cât se poate de repede. Mă puteți contacta telefonic pentru alte detalii și îmi puteți trimite și oferta dumneavoastră pe mail dacă se poate. Muțumesc!
Firme de curățenie, Curățenie birouri
Bucureşti sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Frecvență: O dată pe lună
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 80
Dorim servicii de curatenie pentru un spatiu de birouri de aproximativ 80 mp care este impartit astfel: - 2 camere - birou - o camera - bucatarie - o baie micuta. Dorim aceste servicii o data pe luna, deoarece curatenia se mentine destul de bine. Asteptam oferta dumneavoastra pe mail daca se poate, insa daca aveti nevoie de alte detalii ne puteti contacta si telefonic. Multumim!
Firme de curățenie, Firme de curățenie - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Complex de birouri
Suprafața spațiului (în m2): 335
Bună ziua! Avem nevoie de curățenie o dată pe zi pentru un complex de birouri de aproximativ mp, din Timișoara: - o persoană angajată cu 4 ore; - interval orar agreat: 6.00 - 10.00; - materialele de curățenie incluse; - cerințe conform PV atașat. Dorim să începem colaborarea de la începutul lunii ianuarie. Așteptăm oferta dumneavoastră!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Birou, Depozit
Suprafața spațiului (în m2): 400
Bună ziua! Avem nevoie de curățenie generală pentru o hală de aproximativ mp, în interiorul căreia se află și un birou micuț. Menționăm că există tubulatură care trebuie curățată de praf la o înălțime de circa 8-9 m pentru care ar trebui schele. Doresc ofertă pentru servicii de curățenie. Mă puteți contacta pentru mai multe detalii. Mulțumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.