Exemple de cereri

Ferestre termopan, Termopane - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 4
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc oferta pentru 4 ferestre din termopan cu urmatoarele dimensiuni: -2 ferestre fixe pvc stejar auriux-2 camere -1fereastra mobila pvc stejar auriu x-2 camere -1 fereastra 1 parte fixa -1 parte mobila pvc stejar auriu x. Ma puteti contacta oricand pentru detalii suplimentare. Multumesc!
Ferestre termopan, Ferestre termopan
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești (Prahova)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 2
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc oferta pentru 2 ferestre din termopan cu urmatoarele dimensiuni: - 1 fereastra: cm lungime/ cm latimea, 2 canate, ambele parti mobile, o parte oscilo - 1 fereastra: cm latime/ cm inaltime, 3 canate, mijlocul fix si lateralele sa se deschida, o parte oscilo. Ma puteti contacta pentru o discutie detaliata. Multumesc!
Ferestre termopan, Ferestre termopan - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 16
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Doresc oferta pentru 13 ferestre din termopan + 3 usi de exterior cu urmatoarele dimensiuni: - 5 ferestre: cm inaltime/ cm latime - 4 ferstre: cm inaltilme/80 cm latime - 4 ferestre: 60 cm inaltime/60 cm latime - 2 usi de terasa: cm inaltime/ cmlatime - 1 usa cu geam: cm inaltime / cm latime. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un SRL recent infiintat. Firma are ca obiect de activitate - comert electronic si momentan nu avem angajati, probabil vom angaja in viitorul apropiat pana la 3 persoane. Momentan nu suntem platitori de TVA. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Forma juridică: SRL
Buna ziua, Sunt un consultant vanzari, si voi incasa anumite comisioane pe un SRL pe care doresc sa il infiintez. Nu vor fi angajati (eu voi fi angajat in continuare la reprezentanta la care lucrez in prezent ), si se vor emite 3-4 facturi lunar. Ca si cheltuieli, voi avea probabil maxim 5 tranzactii lunar. M-ar interesa o oferta pentru infiintarea SRL-ului si apoi pentru contabilitatea acestei firme. Se poate semna si un contract pe 6-12 luni, cu plata in avans, daca in felul acesta obtin un discount. Va multumesc, Alexandru Damian
Ferestre termopan, Tâmplărie PVC - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța (Constanța)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 5
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Bună ziua, Doresc să închid un balcon pentru un apartament nou, balconul este de 4,65m și dacă se poate să se facă și măsurătorile exacte pt geamuri. Geamurile sa se poată rabata si să fie dechizături pe stânga si pe dreapta. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la datele furnizate în cerere. Vă mulțumesc!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
Cristian
Localitate / sector: Cristian (Sibiu)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 100
Dorim oferta pentru servicii de curatenie pentru un spatiu birouri, de aproximativ mp, in Cristian jud. Sibiu. Avem nevoie de curatenie generala 1 data/luna si curatenie de intretinere 1 data/saptamana. Sunt 3 birouri, 1 vestiar, 1 bucatarie si 4 grupuri sanitare. Daca aveti nevoie de detalii suplimentare, ne puteti contacta. Multumim!
Ferestre termopan, Termopane - Oradea
Oradea
Localitate / sector: Oradea (Bihor)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 10
Pachet sticlă: Strat triplu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc oferta pentru 9 ferestre din termopan + 1 usa de exterior, cu urmatoarele dimensiuni: - 3 buc: / cm cu 3 canate, deschidere dubla la mijloc - 2 buc: / cm - 3 buc: / cm - 1 buc: 65/90 cm - 1 usa exterior: cm inaltime/ latime, jumatate din usa cu sticla si jumatate material. Doresc oferta pentru tamplarie PVC si oferta pentru Aluminiu separat daca se poate. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Va multumesc!
Firme de curățenie, Firme de curățenie - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu (Sibiu)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 302
Buna ziua, Solicitam prin prezenta transmiterea unei oferte pentru prestarea serviciilor de curatenie la spatiul in suprafata de mp din cladirea de birouri din Sibiu, strada Autogarii nr 1, astfel: 1. periodicitate: 1 data pe saptamana 2. nr. angajati: pana in a doua jumatate a anului vor fi 7 angajati din care 3 zilnic la birou Spatiul este dotat cu gresie pe coridor si in cele 2 bai si cu parchet in birouri si bucatarie. Rugam transmiterea atat a unei oferte care sa includa materialele consumabile cat si a unei oferte fara aceste materiale. De asemenea, solicitam oferta si pentru curatenia dupa constructor: aspirare, spalat pardoseala, birouri si geamuri.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 50
Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru o casa de aproximativ 50 mp in Iasi. Avem nevoie de o curatenie generala in aproximativ o saptamana. Am rugamintea sa imi transmiteti oferta dvs. pe mail in prima faza pentru ca eu sunt la facultate in timpul zilei si exista posibilitatea sa nu va pot raspunde. Voi reveni ulterior cu un telefon catre dvs. pentru a putea discuta mai in detaliu. Va multumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.