Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 65
Bună ziua, Avem un apartament cu o suprafata de aproximativ 65 de metri patrati, pardoseala fiind formată din parchet in camere si hol și gresie în bucatarie,baie. Doresc ofertă pentru servicii de curatenie generală în apartament, doresc sa mentionez ca aceasta curatenie doresc sa o incep in decembrie. Vă mulțumesc! O zi bună,
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 70
Curatenie generala la un apartament de trei camere , aproximativ 70 metri patrati, bloc de 4 etaje, in cartierul Drumul Taberii. Daca sunt multumit de prima curatenie pot analiza si ofertele cu frecventa mai mare pe baza de abonament Este necesar o programare prealabila si cu cate zile inainte. Multumesc
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
Localitate / sector: Timisoara
Forma juridică: PFA
Număr angajați: 0
Buna ziua, Detin un PFA cu norma de venit, la care am 2 CUI-uri (sa zicem CUI1 si CUI2). CUI1 a fost cel initial de la creearea PFA-ului, iar CUI2 l-am creeat pentru a presta servicii intracomunitare (l-am inregistrat cu si ). Pe CUI2 am incasat peste 65. EUR anul acesta. As dori sa stiu daca trebuie sa fac ceva, spre exemplu daca trebuie sa ma inregistrez ca platitor de TVA in Romania? Daca da, as dori consultanta in acest sens, si contabilitate pe viitor. Va multumesc, O zi buna!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 0
Bună ziua, Am o casă la care doresc o curățenie generală deoarece la ora actuală se lucrează la acoperișul acesteia, pardoseala este formata din parchet si gresie, gresia fiind prezenta in bai si bucatarie restul camerelor avand ca pardoseala parchet. Legat de suprafata imobilului nu cunosc o aproximatie exacta in metrii patrati dar pot să va ofer detalii despre felul in care este compartimentata casa. Vă mulțumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Chiajna
Localitate / sector: Chiajna
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 100
Bună ziua, Am o casă recent construita în Chiajna, as dori o curațenie generală,pardoseala in casa este impartita in felulu urmator: în cele 3 bai este gresie, în bucatarie, si putin hol restul fiind acoperit de parchet. Doresc să efectuez curățenia cât mai repede deoarece urmează să ne mutăm în noua casă cât de curând. Vă mulțumesc.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Baia Mare
Localitate / sector: Baie Mare
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 90
Bună ziua, Avem un imobil recent renovat de 90 mp, am dori o curățenie generală. Pardoseala este compartimentată în felul următor: -parchet peste tot mai puțin în cele 2 bai unde este gresie. Am dori să începem curățenia cât se poate de curând,pentru mai multe detalii puteți să mă contactați,vă mulțumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Bucureşti sector 3
Localitate / sector: Bucuresti/sector 3
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 50
Bună ziua, Am un imobil de 2 camere cu o suprafata aproximativă de 50 metri pătrați, doresc să efectuez o curățenie generală, menționez că pardoseala este împărțită in felul următor: -în ambele camere parchet -pe hol,baie și bucătărie gresie. Doresc dacă se poate să efectuăm curățenia căt mai repede posibil pentru alte detalii adiționale puteți să mă contactați.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Bucureşti sector 2
Localitate / sector: București sector 2
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 44
Bună ziua, Doresc ofertă pentru o curățenie generală la un imobil cu suprafața de 44 metri pătrați,menționez că pardoseala este formată din parchet de lemn. Menționez că aș dori această curățenie generală să se efectueze la un interval de 3 luni,pentru mai multe detalii puteți să mă contactați. Vă mulțumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Localitate / sector: București sector 1
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 64
Apartament de 2 camere, 2 terase, doresc curățenie de întretinere o dată pe săptămână, menționez că pardoseala este segmentată în felul următor: -gresie în hol,bucătarie și băi. -parchet în camere. Aș dori o colaborare pe termen lung deoarece timpul nu îmi oferă să ma ocup personal de curățenie, aștept ofertele dumneavoastră,vă mulțumesc!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 90
Buna ziua, Va contactez pentru a va solicita o de oferta de pret, pentru o persoana juridica. Compania isi desfasoara activitatea intr-un apartament cu 4 camere, care are o suprafata de 90 mp. Am dori sa ne faceti doua oferte pentru un abonament lunar pentru curatenie de intretinere: o oferta pentru curatenie o data la doua saptamani si una pentru curatenie o data pe saptamana. Mentionez faptul ca sunt doar 4 persoane care vin permanent la birou, nu este trafic de clienti si nici de vizitatori, iar apartamentul are in camere parchet si pe hol si in cele doua grupuri sanitare si bucatarie gresie. Cu stima,


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.