Servicii

Exemple de cereri

Arhitecți, Arhitecți
Unguriu
Localitate / sector: Unguriu
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 200
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua . Vreau sa construiesc un spatiu de depozitare 25mx8m si H=5m in com Unguriu din jud. Buzau si pentru asta imi trebuie un proiect pentru obtinerea autorizatiei de construire. Hala va fi cu infrastructura din B.A. pana la cota 0 fara subsol iar suprastrutura din metal . Doresc proiect impreuna cu demersurile necesare obtinerii aut. de construire Multumesc !
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 86
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna seara, Suntem o familie tanara, cu un bebe de 3 luni care ne dorim sa avem locul nostru in care sa fim si sa ne simtim acasa. Am contractat un apartament intr un complex ce va fi gata anul viitor. Insa avem termen de 6 luni sa aducem modificarile dorite de personalizare. Si aici avem nevoie de ajutor. E apartamentul de vis pentru noi: e spatios, bine compartimentat si ne ofera acces la aer prin terasa de 25mp. Spatiul util e impartit in doua nivele: cel de jos de 36 mp cu living, bucatarie si baie + un balcon de 3.5mp; si sus sunt dormitoarele: unul de 17mp si altul de 19mp care are si balcon de 8. Permitand accesul la pod si terasa de sus- al treilea nivel. Apartamentul este in mansarda unui bloc cu 3 nivele, avand ferestre velux atat jos cat si sus. Ne dorim sa avem un spatiu cat mai aerisit si cat mai luminos. Sa folosim cat mai smart fiecare loc, imbinand utilul cu placutul. Preferam design minimalist functional si totusi boem- sa te invite sa te bucuri de familie acolo. tot ce inseamna opusul mobilierului din lemn masiv.
Bistrița
Localitate / sector: Bistrița (Bistrița-Năsăud)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 48
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Doresc sa construiesc o cabana cu dimensiunile de 8mx6m,parterul,cu 2 dormitoare in pod,la parter intr-un capat,doresc sa fac o baie si bucatarie cu dimensiunea 2x2m fiecare.De asemenea sub constructie as dorii sa fac o pivnita de aceeasi dimensiune,8x6,unde sa amplasez o eventuala centrala termica,plus o sauna pivnitei doresc sa o fac din boltari,care sa fie umpluti cu beton,iar constructia cabanei sa fie facuta pe stalpi de lemn,cu zidarie usoara intre ei,izolata la exterior cu polistiren.De asemenea acoperisul izolat impotriva frigului 8x6=48 suprafata
Arhitecți, Arhitect proiectant
Snagov
Localitate / sector: Snagov (Ilfov)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 150
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna Ziua , Sunt interesat sa gasesc o echipa care poate proiecta case minimaliste ( P+1) cu structuri usoare . Specialitati de care sunt interesat : -Arhitectura -Structura http:///nn44qx https://.ro/ro/produse/industrial/profile/ Rog sa trimete-ti portofoliu Multumesc
Arhitecți, Design interior
Valea Adâncă
Localitate / sector: Valea Adâncă
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 175
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Un dezvoltator imi construieste o casa si as avea nevoie de un designer de interior, realist si clasic care sa ma ajute in amenajarea, finisarea si gasirea materilelor necesare in finalizare casei la cel mai bun pret posibil. Imi doresc marmura in bai (3) si pe jos si pereti. De asemenea si in bucatarie si holul de la parter tot marmura as dori fie pe jos. Vreau mobila facuta pe comanda din pal, mdf, deci as avea nevoie sa cunoasca firme din mai multe domenii.
Arhitecți, Proiecte case
Dârza
Localitate / sector: Dârza (Dâmbovița)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 120
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Am lucrat cu un arhitect la o casa cu mansarda si acopoeris in 4 ape, proiectul este finalizat (arhitectura, rezistenta, instalatii). Am inceput si partea de detalii de executie si am realizat ca apar niste popi in in camerele de la mansarda. Acest lucru ne deranjeaza, coroborat cu o iluminare care mi se pare insuficienta, Am dori sa refacem acoperisul din 4 ape in 2 ape. Dorim doar partea de arhitectura, nu si rezistenta.
Arhitecți, Design interior
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 65
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
ap 3 camere; destinatie: inchiriere in regim hotelier; detaliu: tavan inalt; stiluri agreate: Modern, Elegant, Modern-Minimalist sau Zen, Art-Nouveau, Art deco; se accepta si elemente ale stilului eclectic; elemente obligatorii: tapet/wallpaper partial, semineu cu focar electric. Va rog sa ma contactati pentru detalii, multumesc!
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 500
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, am nevoie de un arhitect pentru proiectarea unei case noi. Teren m patrati, zona Bucium, intrarea in partea de nord CASA = demisol, parter, mansarda si garaj 1. demisol = beci / crama sub garaj cu aerisire, bucatarie mare, + camera tehnica; 2. parter = dormitor mare, baie, birou, living cu iesire la terasa,; 3. mansarda = 2 dormitoare cu balcon, 1 baie cu geam mare si 1 dresing cu balcon deasupra garajului. Acoperis in 4 ape cu tigla, fara iluminatoare. Multumesc!
Arhitecți, Design interior - Dej
Dej
Localitate / sector: Dej (Cluj)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 35
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua! Am o casa si nu stiu cum sa imi asortez perdelele si draperiile dupa culori.Ma puteti ajuta cu niste idei? Dormitorul matrimonial este pe auriu cu crem,dormitorul fetiței argintiu in combinatie cu mov rozuliu,dormitorul băiatului este argintiu in combinatie cu gri iar livingul gri deschis inspre alb si canapeaua turcoaz ca pata de trimite poze daca.e mai
Arhitecți, Birou arhitectură
Someșu Rece
Localitate / sector: Someșu Rece (Cluj)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Ma intereseaza un proiect pentru o casă : Partea de jos un living cu bucătărie, cămară si baie, cam 50 mp partea de jos si doua dormitoare mici, in partea de sus + pivniță. Doresc sa nu fie foarte înaltă, dormitoarele sa fie micuțe, cam cum da acoperișul si acoperișul sa coboare cam minim 50 cm peste perete. Sa fie foarte luminoasă.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.