6 oferte de la topografi din Sighetu Marmației cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Sara C. , Vaslui

Oferte bune si raspuns rapid. Am ajuns să angajăm unul dintre topografii recomandati pentru experienta profesionala și prețul bun pentru serviciul oferit. Până acum, suntem mulțumiți de rezultat.

Este un serviciu bun, suntem mulțumiți de topograful pe care l-am găsit pe site-ul dvs. Până acum, cooperarea noastră este minunată și proiectul decurge bine.

5,0
Mădălina D. , Botoşani

Multumesc celor de la Necesit pentru ca mi-au găsit topografi foarte buni. Cel cu care am colaborat a avut multa experiență in domeniu, a fost profesionist si de asemenea, foarte politicos și respectuos. Prețul platit a fost corect. Cu siguranta voi folosi Necesit si pentru alte servicii viitoare.Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Solicitări recente pentru topografi

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Albești-Paleologu (Prahova)
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Am nevoie de o ridicare topografică a unei parcele de tern agricol, deținută in comun de 3 persoane, situată în extravilanul comunei Albești-Paleologu, Jud. Prahova, care împreună cu actele de la primărie puse la dispoziție de subsemnatul, să o depună la OCPI Prahova, pentru intabulare imobilului, cu propunerea de dezmembrare.

Alte servicii de topografie, geodezie și cadastru

 • Localitate / sector: București sector 1 (București)
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Are număr cadastral , dar suprafața utilă reala este mai mare cu aproximativ 9,5% din 3 măsurări făcute mai de mult de un autorizat (în vârstă, acum nu mai este...) OCPI Trebuie depusa modificare cu îndreptarea erorii privind suprafață. Este vorba de o clădire mica fara pereți interiori , veche. Avem nevoie de un topograf

Trasări limite de proprietăți

 • Localitate / sector: Târgu Logrești (Gorj)
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, Este vorba de o delimitare de teren intre terenul nostru si al vecinei din spatele casei. Vrem sa punem gard nou nebetonat. Noi am efectuat niste masuratori si nu chiar sunt exacte, dorim sa aducem un expert. Ca vecina nici nu vrea sa auda de masuratori, gardul ei este cu soclu din beton +- pe terenul nostru in spatele casei, +- 1 m in terenul arabil.Ne-ar intereseaza perioada estimativa in care Topograful va putea realiza masuratorile. Ce acte sunt necesare. Cu multumiri,

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Moceriș, Caras Severin
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

am aprox. 7 ha. teren agricol 4ha. fanete (pasuni), divizate in 11 parcele si aprox.3ha. arabil, divizate in 9 parcele. CF. nr. vechi moceris,fiecare parcela are nr.topografic prevazut in titlu de proprietate. am PLAN CADASTRAL DE CARTE FUNCIARA intocmit de un ing. de la Oficiul Judetean de Cadastru Geodezie si Cartografie. terenurile sunt arendate,iar arendasul mi-a spus ca nu sunt intabulate. va rog sa ama ajutati cu o INTABULARE CORECTA.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Târgu Mureș
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

Penitenciarul Târgu Mureș are în derulare o investiție “Curte plimbare noua – Penitenciarul Târgu Mureș”. Solicităm o ofertă de preț pentru Studiu topografic al amplasamentului, avizat OCPI. În acest sens, am atasat cateva documente cu scopul de a facilita întocmirea ofertei de preț. Mentionam că destinația obiectivului de investiții propus este o curte de plimbare, respectiv spațiu special amenajat pentru asigurarea plimbării persoanelor private de libertate. Funcțiunea obiectivului de investiții propus este de a oferi persoanelor private de libertate dreptul la plimbare. Suprafaţa de teren pe care se va realiza noua construcție este de 80 MP (12,30 x 6,5m) și va fi formată din curte de plimbare cu grup sanitar și culoar acces.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Sibiu
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Avem un teren intre Sibiel și vale . In cf sunt trecuți mp, iar în realitate cam mp.: Întrebarile mea sunt: - cat m-ar costa o expertiză topografică ? - cum reușim să trecem la cadastru diferența de suprafață având în vedere că pe doua laturi ale terenului este împrejmuit nou și măsurat în lunile acestea. Va rog sa ma ajutati cu o oferta pentru aceste servicii.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Potigrafu
 • Tip imobil: Casă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Am nevoie de un topograf cat mai repede posibil,casa parintilor mei are o situatie mai complicata si ulterior am fost la.un notar unde dansul.mi a explicat ca actele casei trebuie refacute si m a sfatuit sa incep cu cadastru si intabulare,tatal.meu nu este singurul.proprietar pe casa respectiva si ulterior are o constructie care in anii trecuti nu s au efectuat avize etc si as vrea sa refac actele cumva.Nu stiu exact de unde sa incep si am.nevoie de ajutorul unor specialisti.

Dezmembrare sau alipire imobil

 • Localitate / sector: Sălciua de Jos, Alba
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua ,folosesc un teren de foarte mulți ani și doresc sa îl intabulez pentru liniștea mea,doresc sa construiesc o cabana pe viitor ,am luat legătura cu un domn topograf care ma minte de 4 luni ca ,,mâine,, rezolvam ,am copia de documentație de la el cu măsurătorile, doresc sa știu un preț pentru toată procedura pana când e pe numele meu cu cota de 1/1 și un timp ferm de execuție a lucrării și dacă faceți în zona noastră

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Deva, Hunedoara
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua , As dori sa am o consultare cu privire la identificarea unor proprietati , terenuri in speta, pentru care am numar de Carte Funciara si numere topografice vechi . Platesc desplasarea in teren pentru efectuarea unei ridicari topo , dar doresc sa suprapun ridicarea pe aceste coordonate vechi pentru conformitate . Multumesc

Plan de situație (pentru PUZ/PUD/PAC etc.)

 • Localitate / sector: Harman, Brașov
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Doresc sa realizez o ridicare topografica in vederea pornirii unui proiect si a avizelor in vederea obtinerii autoriatiei de construire a unei case noi. Cred ca ce am nevoie este de un plan de situatie, nu sunt sigur ! Topografii stiu mai bine ! As dori, daca se poate sa se realizeze aceasta activitate chiar saptamana viitoare ! Asadar, imi puteti trimite oferte de pret pentru acest serviciu !