Recenzii

5,0 / 5
Dezinfecția spațiilor
Paul S., Cluj
Felicitări pentru ideea excelentă! Ne-ați salvat în adevăratul sens al cuvântului, alegerea firmei pentru dezinfecția spațiilor pe care le deținem in Cluj, nu a fost simplă deloc. În primul rând după ce am pus cererea pe necesit.ro, ne-au sunat la interval scurt de timp 4 firme care se ocupă cu așa ceva, apoi am discutat despre produsele folosite, ne-am decis să punem accent pe calitate și nu pe preț. Totul e rezolvat acum. Va mulțumim pentru ajutor Dl. Ianoș!
5,0 / 5
Dezinfecția spațiilor
Estera C., Baia Mare
Împreună cu firma recomandată de Dvs. pentru dezinfecția spațiilor comerciale din Baia Mare, am ales metoda cea mai potrivită, ținând cont de caracteristicile spațiilor care urmau să fie tratate. Calitatea tehnologiei utilizate cât și calitatea formulării produselor utilizate in acest scop au fost extrem de importante pentru noi. Recomand Necesit.ro pentru implicare și seriozitate în recomandări.
5,0 / 5
Dezinfecția spațiilor
Camelia M., București
Reprezentând o asociație de proprietari aveam nevoie de dezinfecția spațiilor de la subsol și scara de bloc. Din recomandările primite m-a sunat o firmă cu care am ales să și colaborez. Accesibila din punct de vedere financiar și programul flexibil m-au determinat să încheiem un abonament trimestrial și foarte important am primit garanție. Mulțumesc pentru recomandare!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte