Condiții generale – trimiterea gratuită a cererilor de ofertă

Doriți să trimiteți gratuit o cerere de ofertă? Utilizatorii care trimit gratuit o cerere de ofertă pe pagina web necesit.ro se numesc „clienți”. Firmele care vă vor pregăti ofertele se numesc „furnizori”. „Necesit.ro” suntem noi (Informa Corporation SRL), administratorul paginii necesit.ro.

  1. Gratuit: Trimiterea cererii pe pagina web necesit.ro este gratuită pentru clienți.
  2. Fără obligația de a face o alegere: Prin trimiterea cererii, nu vă obligați să faceți o alegere. Puteți alege sau nu furnizorul de servicii, hotărârea este în totalitate a dumneavoastră. Responsabilitatea pentru alegerea sau nealegerea unui furnizor de servicii vă revine dvs. (clientul).
  3. Încheiați afacerea în mod direct: Pentru serviciile sau produsele pecare le comandați, negociați exclusiv cu furnizorul de servicii; Necesit.ro nu răspunde de lucrările efectuate și nici de calitatea produselor și a serviciilor prestate.
  4. Când transmite datele privind furnizorii, necesit.ro se bazează pe informațiile primite de la furnizor.
  5. Necesit.ro verifică furnizorii în conformitate cu normele interne proprii, însă nu poate fi responsabil pentru caracterul adecvat sau calitatea acestora.
  6. Necesit.ro transmite cererile doar celor mai adecvați furnizori care fac parte din sistemul necesit.ro și nu tuturor entităților care desfășoară un anumit tip de activitate.

Timișoara, 24. mai 2018

SC Informa Corporation SRL

Luka Klemenc, administrator