Doriți să trimiteți gratuit o cerere de ofertă? Utilizatorii care trimit gratuit o cerere de ofertă pe pagina web necesit.ro se numesc „clienți”. Firmele care vă vor pregăti ofertele se numesc „solicitanți”. „Furnizorul” suntem noi (Informa Studio d.o.o.), administratorul paginii necesit.ro.

  1. Gratuit: Trimiterea cererii pe pagina web necesit.ro este gratuită pentru clienți.
  2. Fără obligația de a face o alegere: Prin trimiterea cererii, nu vă obligați să faceți o alegere. Puteți alege sau nu furnizorul de servicii, hotărârea este în totalitate a dumneavoastră. Responsabilitatea pentru alegerea sau nealegerea unui furnizor de servicii (solicitant) vă revine dvs. (clientul).
  3. Încheiați afacerea în mod direct: Pentru serviciile sau produsele pecare le comandați, negociați exclusiv cu solicitantul de servicii; furnizorul nu răspunde de lucrările efectuate și nici de calitatea produselor și a serviciilor prestate.
  4. Când transmite datele privind solicitanții, furnizorul se bazează pe informațiile primite de la solicitant.
  5. Furnizorul verifică solicitanții în conformitate cu normele interne proprii, însă nu poate fi responsabil pentru caracterul adecvat sau calitatea acestora.
  6. Furnizorul transmite cererile doar celor mai adecvați solicitanți care fac parte din sistemul necesit.ro și nu tuturor entităților care desfășoară un anumit tip de activitate.

Timișoara, 24. mai 2018

SC Informa Corporation SRL

Luka Klemenc, administrator