Recenzii ale clienților

5,0 / 5
Fundații și subsoluri
Lucian K., Aiud
Am gasit site-ul dvs. atunci cand cautam firme pentru servicii de hidroizolatie din zona mea. Mă bucur că am făcut-o, deși la început am fost puțin sceptic. Toate ofertele au venit așa cum mi s-a spus și toate firmele m-au contactat telefonic. Compania de hidroizolatii care a executat lucrarea a fost foarte profesionistă ... au existat câteva probleme inițiale, dar au fost soluționate rapid.
5,0 / 5
Fundații și subsoluri
Andra P., Huşi
Sunt foarte multumita de firma contractata pentru hidroizolatia fundatiei de la casa mea. Proprietarul firmei mi-a raspuns la fiecare apel si atat el cat si personalul lui au fost foarte amabili si profesionisti. Pretul final a fost acelasi cu cel transmis prin oferta si cel mai bun dintre toate cele primite. Per ansamblu, a fost o experienta foarte buna.
5,0 / 5
Fundații și subsoluri
Radu O., Lupeni
Prin intermediul Necesit am intrat in legatura cu dl Nagy si echipa sa pentru serviciile de hidroizolatie la o fundatie. S-au comportat foarte bine: profesionisti, punctuali, au curatat locul in urma lucrarii si mi-au raspuns la telefon la fiecare apel. Pretul cerut a fost mai mult decat rezonabil.
50.000+ solicitări
1000+ profesioniști evaluați
4.6 Media evaluărilor
Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură solicitare primiți până la șase oferte.

Prețuri pentru hidroizolaţie fundaţie, 2021