Recenzii

5.0 / 5
Panouri radiante infraroșu
Paul R., Baia Sprie
Toti furnizorii recomnadati de Necesit au fost corecti si responsabili. Am ales pe cineva pe baza recomandarilor si a profesionalismului sau. Mi-a acordat toata atentia de care aveam nevoie: a venit sa vada apartamentul si mi-a indicat, pe baza celor constatate, ceea ce mi se potriveste cel mai bine ca sistem de incalzire cu infrarosu. Pretul a fost corect de asemenea. Totul a fost foarte bine!
5.0 / 5
Panouri radiante infraroșu
Beatrice P., Buhuşi
Aveam nevoie de panouri de incalzire cu infrarosu pentru sufrageria noastra si pentru ca am mai apelat la Necesit, am decis sa folosim acest serviciu din nou. Intreaga experienta a fost pozitiva, am primit 4 oferte in aceeasi zi si inca 2 ziua urmatoare. Furnizorul pe care l-am ales a fost grozav, in mod evident nu era interesat doar de pretul executiei, ci si de calitatea lucrarii si multumirea clientului.
5.0 / 5
Panouri radiante infraroșu
Iuliana A., Vatra Dornei
Am apelat la Necesit pentru a primi recomandari in legatura cu instalarea panouilor de incalzire cu infrarosu. Locuiesc singura intr-o casa si de obicei nu folosesc toate camerele. Mi-au recomnadat un profesionist care a venit acasa si mi-a dat toate sfaturile de care aveam nevoie. Instalarea afost rapida si pretul ok. Va multumesc!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Prețuri pentru încălzire cu infraroşu, 2021