6 oferte pentru o mobilă la comandă cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Mircea H. , Bacău

Vreau să-l laud echipa care mi-a făcut mobila la comandă, au fost prietenoși, consecvenți și mi-au îndeplinit toate dorințele. Manopera de foarte buna calitate, in ciuda problemelor mari datorate spațiului.Se pot mândri cu compania lor. Le doresc mult succes!!!

5,0
Andreea P. , Cluj

Nu am comentarii. Au răspuns rapid, oferta favorabilă, montaj în ziua convenita, pe scurt, totul la un nivel profesional inalt...

5,0
Vlad F. , Satu Mare

Foarte prompt, profesionist și cu soluții la probleme foarte bune. Sunt foarte mulțumită de această societate, dar mai ales de persoanele care o reprezintă. Felicitări.Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Întrebări frecvente

Top firme pentru mobilă la comandă în România

Solicitări recente pentru mobilă la comandă

Alt mobilier

  • Localitate / sector: Timișoara, Timiș
  • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Avem nevoie de o masca pentru o centrala si boiler montate in bucatarie, la dimensiuni de aproximativ 2m70 pe 1.5 m. Dimensiunile sunt aproximative intrucat masca va trebui sa acopere si tevile care intra in boiler si centrala si sa includa partial grilaje de aerisire conform specificatiilor instalatorului centralei.

Mobilă bucătărie

  • Localitate / sector: Reșița, Caraș-Severin
  • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Lungime totala 2.4m Partea de jos: masca chiuveta, jolly de 15cm, cuptor + plita incorporate, mașină de spălat vase incorporata, și un dulap cu 3 sertare. Partea de sus, de 75cm, are 4 dulapuri cu cate 2 uși, cu deschidere touch in sus, și slow motion. In unul din dulapuri va fi incorporata hota. coduri de PAL : Egger V ST9 partea de jos și V ST9 partea de sus

Mobilă bucătărie

  • Localitate / sector: Târgu Mureș, Mureș
  • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Am cumparart un apartament, in bucataria existenta cumpar electrocasnice noi si schimb si pozitionarea acestora, as pastra o parte din modulele existente si as veni cu altele noi din PAL si MDF. Am nevoie si de un corp suport TV. Daca colaborarea este buna, intr-un interval de vreo 2 luni as comanda si 2 dressinguri.

Mobilă bucătărie

  • Localitate / sector: Magura, Buzău
  • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Cât mai curând posibil

Bucatarie undeva la max 14mp, imi doresc o persoana pasionata care sa poata utiliza la maxim spatiul disponibil (inclusiv insula) si sa fie deschis/a la nou. Materialul dorit este mdf iar culoarea nu am ales-o inca, undeva intre verde antic si turcoaz, depinde ce variante exista pe piata. Stilul este in directia celui din poza atasata. Multumesc.