Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Audit financiar - Târgu Mureș
Târgu Mureș
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 3
Este un , activam de 10 ani pe piata si nu am fost verificati, avand in vedere ca facem parte dintr un grup de firme din Ungaria cu domeniul de activitate : reprezentanta echipamente pentru industria farmaceutica avem nevoie de o experitza contabila. Astept cu mare interes sa ma contactati! Zi frumoasa!
Firme de contabilitate, Contabili
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 100
Număr maxim facturi achiziție lunar: 30
Număr angajați: 3
Firma infiintata in luna iunie ( ART SRL), activitate prestare servicii - organizare si facilitare ateliere de pictura pentru persoane fizice si juridice. Particularitati: firma va primi in august finantare prin programul Start-up AIR, motiv pentru care lunar va trebui sa depuna un raport contabil.
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
București sector 2
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 1
Număr maxim facturi achiziție lunar: 10
Număr angajați: 0
Activitate: consultanta in afaceri și management Nu exista volum mare de activitate. Motivul pentru care doresc schimbarea firmei de contabilitate: distanță foarte mare, as prefera o firma din sectorul 2 sau 3 sau zona P-ta Rosetti-Universitate. In plus, relația cu firma de contabilitate este foarte rece, as dori cineva care sa se și autosesize sa mai verifice o fisa client, nu tot sa ii indic eu acest lucru...
Firme de contabilitate, Contabili - Târgu Mureș
Târgu Mureș
Localitate / sector: Târgu Mureș
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 100
Număr maxim facturi achiziție lunar: 5
Număr angajați: 2
Buna ziua, Suntem firma mica neplatitoare de TVA,firma start-up infiintata recent,cabinet de biorezonanta,2 angajati,eliberam bonuri de casa pentru clienti,max 5 clienti pe zi, o casa de marcat,nu eliberam facturi pentru clienti,facturi de achizitii in medie 5 pe luna Numele firmei SC . Astept oferta Dvs. pentru servicii contabile. Multumesc anticipat, Molnár Ágnes
Firme de contabilitate, Contabilitate - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 70
Număr maxim facturi achiziție lunar: 50
Număr angajați: 0
Activitatea se ocupa de cumparare / vinzare a produselor pentru imprimante. Lucram cu toata Europa, din diferite tari cumparam marfa si apoi le distribuim la fel in diferite tari ale Europei. avem depozit pentru marfa. La moment vreau sa cumpar un SRL in Romania eu sunt cetatean al Republicii Moldova.
Firme de contabilitate, Firme contabilitate - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași
Forma juridică: altele
Număr maxim facturi emise lunar: 75
Număr maxim facturi achiziție lunar: 35
Număr angajați: 2
Buna ziua. Intentionam extinderea activitatii si infiintarea unei societati pe actiuni, specializata pe cresterea albinelor si valorificarea mierii si altor produse apicole. In acest sens va solicitam oferta pentru servicii de contabilitate/ luna, precum si daca este cazul pt auditare lunara sau/si cenzor. Cu stima, Oana
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
Curtea de Argeș
Localitate / sector: Curtea de Argeș, Argeș
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 15
Număr maxim facturi achiziție lunar: 20
Număr angajați: 0
Mentionez ca firma, cu obiect de activitate "Alte activitati recreative si distractive n.c.a.," a fost infiintata in cadrul unui program de finantare si va fi necesara tinerea contabilitatii separat pt contul curent si contul in care intra subventia. Personalul (2 supraveghetori si 2 receptioneri full-time + 1 pers. curatenie 2ore/zi) va fi angajat dupa inchirierea punctului de lucru (in termen de aprox. 3/4/5 luni - nu depinde de mine, ci de obtinerea unei autorizatii de catre proprietarul spatiului respectiv). Numarul facturilor primite va fi mai mare doar timp de aprox. doua luni, cand vor fi facute achizitii pentru amenajarea si dotarea spatiului ce va servi drept loc de joaca pentru copii. Ulterior, facturile vor fi pentru utilitati si diverse produse necesare pentru organizarea de petreceri. Raman la dispozitie pt alte informatii, daca sunt necesare. Astept cu interes ofertele.
Firme de contabilitate, Consultant fiscal - București
București
Localitate / sector: Riga, Latvia
Forma juridică: altele
Buna ziua! Va contactez din partea companiei -LETONIA, Compania este un importator direct de condimente (materie prima) din tara de origine si se ocupa cu comertul en-gros de condimente in Europa. Ne-ar interesa urmatoarea informatie: conform cu legislatia din Romania, compania are dreptul sa aduca marfa din Letonia pentru clientii sai din Romania pe care sa o depoziteze intr-un depozit din Romania, clientii sa ridice marfa de la depozit, factuarea sa se faca pe Letonia si astfel compania sa fie scutita de la plata TVA-ului in Romania? Astfel procedam in Polonia. Avem incheiat un contract de colaborare cu un depozit de consignatie din Polonia si vindem materia prima clientilor companiei din Polonia fara plata TVA-ului local. Totul este in conformitate cu legislatia din Polonia si cu cea a Uniunii Europene. Asteptam cu interes oferta dumneavoastra pentru serviciul de consultanta fiscala. Cu respect! Denis Isacov.
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Pitești
Pitești
Localitate / sector: Pitești
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 2
Număr maxim facturi achiziție lunar: 20
Număr angajați: 2
Doresc sa colaborez cu un contabil membru CECCAR, proactiv, cu care sa comunic frecvent pe mail, eventual care a lucrat in mai multe domenii de activitate, dar neaparat in IT si are experienta si in detasari/delegari personal in tara cat si in strainatate. In plus ma intereseaza si servicii de salarizare si administrare personal. Credeti ca puteti indeplini aceste cerinte? Astept ofertele dvs.
Firme de contabilitate, Contabilitate
Șcheia
Localitate / sector: Șcheia, Suceava
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 1
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Buna ziua, o este un SRL nou infiintat. In primele luni e posibil sa nu existe activitate, apoi sa fie intre 0-5 documente lunar. In actul constitutiv sunt specificate urmatoarele: Activitatea principală: clasa CAEN 4 6 1 9 Intermedieri in comertul cu produse diverse Activităţi secundare: clasa CAEN 8 5 5 9 Alte forme de invatamant n.c.a. clasa CAEN 9 6 0 4 Activitati de intretinere corporala clasa CAEN 6 2 0 1 Activitati de realizare a software-ului la comanda (software orientat client) clasa CAEN 5 8 2 9 Activitati de editare a altor produse software Sediul social este in Suceava, dar punctul de lucru este in Cluj-Napoca. Este punct de lucru mobil, serviciile fiind desfasurate la domiciliul clientilor (vanzari, prezetari de produse, terapie Bowen). Care sunt documentele si obligatiile pe care un contabil le poate realiza si ce imi mai ramane mie de facut? Multumesc anticipat! O zi frumoasa, Cristina U.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.