ALEXAMEDIA SOLUTIONS SRL

Coțatcu
Creare site web
Formularul poate fi completat doar într-un minut! Pas 1/2
5+
Ani pe piață
10+
Proiecte finalizate
Profesionist verificat
Selecția clienților 2020
Selecția clienților 2021
5,0
17 recenzii

17 recenzii pentru ALEXAMEDIA SOLUTIONS SRL

Recenzii ale clienților

5,0
Dan P. , cu 8 luni în urmă

Am ales sa colaborez cu firma ALEXAMEDIA SOLUTIONS SRL , oameni de calitate, sunt foarte multumit de ce au realizat. Sunt genul de firma pe care o sa o recomand si cunostintelor mele.

Cu mare drag! Multumim frumos!

5,0
N-ai T. , cu 8 luni în urmă

ALEXAMEDIA SOLUTIONS a realizat siteul de care aveam nevoie, suntem foarte multumiti si totul arata si functioneaza bine! Sunt oameni seriosi care-si cunos profesia! Recomandam!

Mulțumim, și mult succes profesional!

5,0
Agapi A. , 1 an în urmă

Furnizorul Alexamedia Solutions SRL a raspuns cu promptitudine la propunerile noastre si a gasit solutii pentru a obtine rezultatul pe care ni l-am dorit. Comunicarea si timpul scurt de executie au fost punctele forte. Furnizorul a respectat toate solicitarile noastre in calitate de beneficiar. Recomand cu caldura Alexamadia Solutions SRL.

Mulțumim pentru interesul acordat serviciilor oferite de firma noastră!

5,0
Stefan M. , 1 an în urmă

Foarte multumita de rezultatul final, recomand AlexMedia Solution pentru profesionalismul si rabdarea de care au dat dovada! 5 stelute, categoric!

Multumim pentru incredere! Succes deplin!

5,0
Citu O. , 1 an în urmă

ALEXAMEDIA SOLUTIONS SRL: Foarte prompti, foarte corecti . Ne-a recreat site-ul vechi pe o platforma noua, full responsive si adaptata tuturor cerintelor actuale. PROFESIONALISM LA SUPERLATIV!!! Recomand cu cea mai mare incerdere.

Multumim pentru increderea acordata! Succes in tot ceea ce faceti!

5,0
ASOCIATIA C. A. , 1 an în urmă

Siteul a fost creat de ALEXAMEDIA SOLUTIONS SRL. Suntem foarte multumiti de produs si de calitatea serviciilor prestate! Ii recomandam tuturor interesati de domeniul acesta!

Multumim frumos! Mult succes si dvs!

5,0
Goina D. , 1 an în urmă

Site-ul a fost realizat asa cum am solicitat, elegant, compact si sugestiv. AlexaMedia Solutions au fost foarte atenti si receptivi la toate sugestiile mele si au avut extrem de multa rabdare. Sunt multumita de rezultat si ii recomand cu incredere! Raport foarte bun calitate/pret!

Multumim pentru incredere si colaborare!

5,0
My horeca profesional srl , 1 an în urmă

Siteul de care aveam nevoie a fost realizat de ALEXAMEDIA SOLUTIONS SRL. Buni profesionisti, suntem foarte multumiti de rezultat si ii recomandam tuturor celor care au nevoie de asemenea servicii!

Multumim pentru alegerea facuta. Cu mare drag!

5,0
Tache A. , 1 an în urmă

Am avut o colaborare exemplara cu AlexaMedia Solutions in crearea site-ului pentru firma mea. Profesionisti desavarsiti, au fost foarte flexibili in a-mi implementa toate cererile si dorintiele legate de site. Recomand cu incredere serviciile lor. Raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Multumim frumos pentru incredere!

5,0
VLAD G. , 1 an în urmă

Mă bucur că prin Necesit am avut șansa să îl întâlnesc pe d l Vlad de la Alexamedia Solutions, un profesionist desăvârșit și un om minunat, care a urmărit cu multă atenție, pana în cel mai mic detaliu, ca site ul creat sa ma pună cât mai bine în valoare pe segmentul meu de activitate. Sunt super mulțumita de cum arată site ul și de extraordinara colaborare, recomandat călduros pe Omul Vlad și firma lui Alexamedia Solutions.

Cu mare drag am lucrat la proiectul dvs. Mulțumim pentru încredere!

Arată mai multe

Servicii: Realizare site web, Servicii web design, Firme web design, Creare magazin online, Creare site web, Creare pagini web

Alți profesioniști în apropiere de Coțatcu

Alte servicii în Râmnicu Sărat și împrejurimi

Solicitări recente

Site web

 • Localitate / sector: București sector 3
 • Serviciu: Site web nou
 • Tip de site web: Magazin online
 • Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: 20 - 50

Buna ziua! Pentru proiectul meu de business, am nevoie sa pun la dispozitia clientilor varianta online de prezentare a produselor, de personalizare si de comanda, cu plata ramburs sau cu cardul. Afacerea se refera la editarea, personalizarea, printarea si vanzarea de etichete adezive pentru obiectele personale ale elevilor, pentru activitatile acestora de la clasa, pentru cei care sufera de alergii si au nevoie de atentie speciala, etc. Website-ul (magazin online), doresc sa fie conceput dupa acest model: https://www.brightstarkids.net/school-supplies Ma intereseaza sa fie optimizat si

Site web

 • Localitate / sector: Brasov
 • Serviciu: Site web nou
 • Tip de site web: Site de prezentare profesional
 • Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: 6 - 20

Buna ziua, avem nevoie de un site de prezentare profesional pentru afacerea noastra. Executăm: Acoperişuri A -Z, Dulgherie, mansardari locuibile,terase. Montam :Tigla metalica :Bilka; Caretta;BlachoTrapez. Tigla ceramica:Bramac,etc. Reparați de urgența Reparați la case cu țigle Vopsit tabla zincata pe case Mici reparații acoperişuri de urgența Montaj orice tip de Tabla si Tigla metalica jgheaburi burlane si alte accesorii Hidroizolații cu membrana bituminoasă Reparatii hidroizolații

Site web

 • Localitate / sector: Buciumeni
 • Serviciu: Site web nou
 • Tip de site web: Site de prezentare profesional
 • Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: 6 - 20

Site de prezentare profesional, domeniul de activitate pardoseli, la inceputul site ului sa fie un slide cu diferite poze cu lucrari. La contact/ despre noi sa fie trecut pardoseli turnate/ minerale sunt vreo 6 produse. As dori sa fie 5 maxim 10 produse. Nu doresc sa fie ceva complicat, nu doresc discutii interminabile despre Seo si google. 3 poze 5 cuvinte, texte simple

Site web

 • Localitate / sector: Iași
 • Serviciu: Site web nou
 • Tip de site web: Site de prezentare profesional
 • Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Până la 5

Va salut, Ne ocupam cu constructia de diorame pentru complexe imobiliare si doresc o oferta pentru un site de prezentare a lucrarilor. Aditional sa putem fi contactati prin intermediul unei ferestre cum este aceasta si sa ne promovam cateva servicii pe care le oferim de genul proiectare si printare 3D, proiectare si debitare CNC, proiectare si debitare laser CO2 . Nu vindem prin intermediul site-ului. Multumesc

Site web

 • Localitate / sector: Tulcea, Tulcea
 • Serviciu: Site web nou
 • Tip de site web: Site de prezentare profesional
 • Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Mai mult de 50

conținut dinamic cu număr nelimitat de pagini si sub-pagini - design personalizat cu logo si culorile reprezentative; - structură web site cu 3 variante lingvistice ( română , engleza,germana); - meniu secundar ce permite un număr nelimitat de pagini suplimentare; - panou de administrare conținut pagini care să permita · crearea /modificarea unui număr nelmitat de sub-pagini și editarea conținutului acestora,· crearea /modificarea unui număr nelimitat de sub-categorii și editarea conținutului acestora · administrarea imaginilor din galeria foto (care să poată conține un număr nelimitat de imagini) - inserarea/modificarea butoanelor din meniul secundar, precum și al conținutului acestora; - formular de contact personalizat - formular de news-letter - blog personalizat, usor de administrat - guestbook clienti/utilizatori - optimizare SEO full OnPage - monitorizare trafic site - inserare widget-uri utile si profise social-media - inscriere gratuita in baza de date google - asistenta gratuita in alegerea domeniului - suport tehnic dupa finalizarea contractului - găzduire site web pe server.

Site web

 • Localitate / sector: Baia Mare, Maramures
 • Serviciu: Site web nou
 • Tip de site web: Site de prezentare profesional
 • Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: 20 - 50

Servicii realizare portal formare profesionala ( baza de date furnizori de formare ) Componenta 1 : lista tuturor organizatiilor de FPC /educatie din regiunea NV grupate pe judete si localitati : furnizori de formare autorizati , centre de evaluare , Scoli care organizeaza „ a doua sansa „,: scoala dupa scoala „ scoli posliceale , furnizori de forta de munca in leasing /part time. : : minim 50 organizatii inscrise In aceasta sectiune furnizorii de FPC /educatie se vor putea inscrie cu noutati de cursuri viitoare / isi vor promova propriile cursuri /oferte educationale . Inscrierea se va face in mod gratuit cu user si parola . Componenta 2: Realizare baza de date ( absolventi cursuri pers ) cu mentionarea cursului urmat si certificatul obtinut si cu datele de contact ale absolventilor . Aceasta sectiune va avea posibilitatea de inscriere on line si a altor absolventi de diferite cursuri si specializari cu transmiterea catre administratorul site-ului a diplomelor si certificatelor care atesta absolvirea acestor cursuri , inscrierea acestora putan dfi validata doar dupa verificarea actelor de studiu . Inscrierea se va face in mod gratuit cu user si parola .

Site web

 • Localitate / sector: Timișoara
 • Serviciu: Site web nou
 • Tip de site web: Site de prezentare profesional
 • Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Mai mult de 50

Bună ziua. Noi suntem o instituție publică si avem nevoie un alt site. Actualul site este www.cjraetm.ro, dar are o platforma veche (Joomla v5...) dorim să schimbam acest site oarece nu este în regula cu cerințele Ministerului Educației. Detaliile sign trebuie să fie discutate cu dumneavoastră doamna director. Vă mulțumesc aștept cu mare interes răspunsul d-voastră!

Site web

 • Localitate / sector: Cluj Napoca
 • Serviciu: Site web nou
 • Tip de site web: Site de prezentare profesional
 • Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Până la 5

. a fost infiintata cu scopul de a reuni fermieri si potentiali fermieri din sectorul pomicol care vor putea beneficia de suport tehnic si comercial pt.productia si valorificarea fructelor din clasa nuciferelor si a fructelor de padure cultivate. Pagini : 1.Prezentare : istoric,caracter social,dezvoltare rurala,obiective 2.Despre cooperativa,.: influenta benefica asupra comunitatilor rurale,sustinere,suport, 3.Servicii : consultanta tehnica,furnizare material saditor,infiintare plantatii,intretinere si recoltare,preluare productie,valorificare 4.Devino membru : conditii,avantaje 5.Contact

Site web

 • Localitate / sector: Cluj-Napoca
 • Serviciu: Site web nou
 • Tip de site web: Site de prezentare profesional
 • Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Până la 5

As dori pentru inceput un site care sa contina: - Prima pagina cu o mica descriere a site-ului si ofertele curente; - Pagina cu poze din interiorul locului de joaca; - Pagina cu preturile serviciilor, taxe de intrare, abonamente, pachete de petrecere; - Pagina cu datele de contact, harta si detalii despre cum se ajunge la locatie; - Pagina cu regulamentul intern; - Mesaj GDPR Astept o oferta cat mai repede posibil. Stau cam prost la capitolul promovare. Ma mai intereseaza care e procedura de a fi pe prima pagina in rezultatul cautarilor si care ar fi costurile. Multumesc

Site web

 • Localitate / sector: Alba Iulia
 • Serviciu: Modificări minore
 • Tip de site web: Site de prezentare profesional
 • Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Până la 5

Va rog sa ne trimiteti o oferta pentru realizarea unui nou website si preluarea gazduirii celui existent. Mentionam ca websiteul este functional, dorim doar sa-l refacem de la zero si sa schimbam gazduirea. Websiteul este www.constructie.ro , si este doar un site de prezentare. Va rog sa ne specificati in oferta tot ceea ce oferiti si termenul de executie.