Servicii

Exemple de cereri

Electrician, Electrician
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5 (București)
Suprafața spațiului (în m2): 153
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua Sunt în faza de finalizare,LA ROSU, a unei case P+2E cu amprenta de 77 mp, compusă din trei apartamente de doua camere, fiecare cu suprafata de 51 mp și casa scării. Doresc oferta de pret pentru executarea instalatiei electrice a imobilului. Daca doriti pot pune la dispozitie planse și memorii tehnice sau pot asigura vizitarea imobilului pentru o fundamentare cu acuratete. MULTUMESC
Electrician, Electrician
Morlaca
Localitate / sector: Morlaca (Cluj)
Suprafața spațiului (în m2): 380
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Vrem sa refacem toata instalatia electrica la o casa veche;Casa e renovata; "In rosu" cum se mai spune.. Cladirea are mansarda inalta, parter si camera sa instalam "trifazic". Materilele folosite la instalatia electrica dorim sa fie de calitate buna(pret mediu..) Sunt cinci dormitaore la etaj, unde dorim sa fie minim 3 prize duble/dormitor (intrerupatoarele la dormitare si parter sa fie cu cap scara);si 5 prize la bai.La etaj mai este un hol, unde dorim de asemenea sa fie 4 prize. La parter sunt 4 incaperi, unde dorim sa fie minim 8 prize/ tehnica va contine cerntrala termica si Puffer.Ca si consumatori: plita virtoceramica, masina de spalat haine, vase 5 buc TV, aspirator, frigider , congelator, alte aparate electrocasnice. Alte detalii:obiectivul este situat la strada posibilitatea de trecere la "trifazic" Curentul este introdus(nu este trifazic, inca!). Nu avem planul de la camera tehnica Multumesc! Cu stima si consideratie!
Electrician, Electrician
Otopeni
Localitate / sector: Otopeni (Ilfov)
Suprafața spațiului (în m2): 300
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Casa este situata la iesirea din Otopeni este un duplex fara etaj in suprafata de mp corpul principal este compus din:intrare,birou,2-holuri,2sasuri(holuri mai mici),2bai,1grup sanitar,2dormitoare,camera de zi+bucatarie,terasa.al doilea corp:intrare ,hol,grup sanitar,camera de zi +bucatarie,camara,dormitor,dresing,sas, doua corpuri vor trebui sa aiba tablouri electrice separate in plus la interior se vrea cabluri de net si tv.la exterior pe colturi 12 lumini
Electrician, Electrician
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Detin o camera in Brasov pe strada Castelului de 20 mp. Imi sunt necesare urmatoarele lucrari: - monatat prize si intrerupatoare -executat o instalatie de ventilatie in baie -verificat pentru a pune in functiune un boiler electric -instalarea unei surse de caldura electrica. Pentru a stabilii termenii lucrarii pot fi prezent in Brasov in zilele de sambata sau duminica.
Electrician, Electrician
Ghermănești
Localitate / sector: Ghermănești (Ilfov)
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Bransarea apart.nr.8 din bloc D 1 B,scara 1, din Ghermanesti - Ilfov, Aleea Izlaz f.n./langa parcul Primariei Snagov din Ghermanesti. Apartamentul are 2 camere + baxa subsol, situat la etajul 2 . Majoritatea apartamentelor din acest bloc (D 1 B) sunt deja locuite. Va rog sa ma contactati pentru mai multe detalii.
Electrician, Electrician
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua! Este o scara cu 4 etaje si doresc oferte pentru montarea unei instalatii electrice pe senzori, pe instalatia electrica existenta. In prezent sunt cate 2 becuri (stanga si dreapta) la fiecare etaj si 1 bec la et 5 (functioneaza in acelasi timp cu becurile de pe partea stanga). O zi buna!
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, weekend-ul acesta am inceput sa am probleme cu toate prizele dintr-o anumita camera. Prima data am crezut ca aspiratorul sau televizorul incep sa se strice cand auzeam un sunet de bruiaj, motorul aspiratorului se auzea mai incet sau normal, televizorul se aprinde-se stingea singur. Am crezut ca se strica asa ca le-am scos din priza. Am inceput sa bag in alta priza, aceeasi camera telefonul la incarcat. La inceput imi arata ca se incarca, dupa cateva secunde, 1min, nu mai incarca. Am bagat apoi un alt incarcator de telefon cu led, ledul incepea sa palpaie, apoi am bagat o veioza, la fel...am bagat chiar si fierul de calcat, nu se aprinde. Mentionez ca in tot acest timp sigurantele din panou nu au sarit deloc...Cand am luat apartamentul, acum cativa ani, mi-am mai tras eu in plus unele prize prin camere fata de cele initiale...Nu mai stiu traseul acuma, dar am folosit instalatie de cupru, nu cred sa se fi rupt ceva prin pereti ptr ca nu imi permit sa sparg peretii ca sa descopar firele. Circuitul din panoul electric duce la acea camera unde nu merg prizele, dar duce si in alta camera la prize.....Cand lasam acea siguranta jos, se oprea curentul si la pizele din camera unde functioneaza. Deci nu cred ca problema ar fi din tablou. Posibil din doze unde s-au facut legaturile. Nu stiu ce sa zic, Astept din partea d-voastra un raspuns si cat mai repede inceperea lucrarii.
Lugoj
Localitate / sector: Lugoj (Timiș)
Suprafața spațiului (în m2): 55
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua apartamentul are instalatie veche si doresc sa schimb locul prizelor si sa pun spoturi intr-o camera. Apartamentul nu este bransat la curent, trebuie mai intai pus tabloul de sigurante si contorul. am primit avizul de la ENEL si trebuie intocmit dosarul pentru a primi acordul de instalare a contorului Astept oferta Dvs. O zi buna!
Constanța
Localitate / sector: Constanța (Constanța)
Suprafața spațiului (în m2): 42
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Ma intereseaza inlocuirea instalatiei electrice in toata casa( apartament cu 2 camere, semidecomandat) Ca numar de prize doar orientativ ar fi de felul urmator: - Sufragerie 4/5 prize - Balcon 2 prize - Bucatarie 4/5 prize - Hol 2/3 prize - Baie 2 prize - Dormitor 6 prize Intrerupatoare electice 1 per camera Instalatie cupru Panou electric Sigur mi-au scapat anumite aspecte., asa ca va rog sa reveniti cu oferta cat mai detailata. Multumesc anticipat, astept cu interes oferta dumnevoastra.
Electrician, Electrician autorizat
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Suprafața spațiului (în m2): 66
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua Inlocuire instalatie veche. Dimensionarea acesteia proportinal cu destinatia fiecarei camere ( bucatarie , camera de zi , doua dormitoare , hol). Lucrarea in sine presupune dezafectarea instalatiei vechi ( eliminarea cablajului existent , urmarirea traseelor vechi pe cat posibil , extindere acolo unde este cazul, cablaj cupru, inlocuirea contorului, tablou sigurante , prize modulare. Pret estimativ manopera cu tot cu materiale de la executant/ pret manopera fara materiale. Multumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.