Servicii

Exemple de cereri

Instalator, Instalații sanitare
Gurișoara
Localitate / sector: Gurisoara, com. Mihaesti, jud. Valcea
Tip serviciu: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
As dori o estimare pentru pregatirea instalației interioare (canalizare interioara de + apa calda si apa rece) pentru ca ulterior sa putem monta o chiuveta si o masina de spalat vase. Tevile existente de apa calda si rece sunt din ppr. Canalizarea contine deja un cot catre o alta chiuveta deja montata. Locatia este in Gurisoara, Mihaesti, jud. Valcea.
Electrician, Electrician
Brașov
Localitate / sector: Brașov
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Îmi puteți face o oferta de preț pentru următoarele operațiuni? devizul trebuie sa conțină manopera si materiale. Un tablou exterior de montat cu dimensiunea de 90x70 la interior 3 prize, 10 siguranțe automate 2,20 apoi sunt 2 siguranțe automate pt 3,80ț fiecare siguranța este legata la o jaluzea electrica exterioara însumând ml de cablu băgat in copex. Montat 2 prize duble de exterior fiecare legata prin cablu băgat in copex la siguranța separata de 20A Montat 28 spoturi exterioare in beton preț achiziție 90 lei/buc din Hornbach. Aceste sunt montate in serie însumând 60 ml de cablu iar ele montate intre 2 si 3 m distanta. Făcut legături cu un cablu existent de 3,80 de 4mm2, Tras 47ml cablu 3,80 in copex pentru un branșament ulterior Tras 10ml cablu cu e fire de 2,5mm2 pentru motorizare poarta auto. Cu stima,
Turda
Localitate / sector: Turda
Suprafața spațiului (în m2): 12
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Doresc sa inlocuiesc toata instalatia electrica intr-o bucatarie, inlocuit tablou electric, inlocuit cablu la prize si intrerupatoare, montat si punere in functiune cuptor electric. Doresc firma autorizata, care sa ofere garantie. Va rog contact si ofertare pe e-mail si va contactez eu apoi, nu pot raspunde mereu la telefon.
Instalator, Instalator
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-N
Tip serviciu: Reparatii instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua. Locuim la etajul 3, iar vecinul de sub noi a fost deja inundat de 4 ori. Am izolat in jurul cadei de baie, dar se pare ca apa se scurge prin alte metode, atunci cand facem duș. Ne-am gândit că poate fi vreo conductă crepată sau înfundată, sau că ar trebui scoasă cada de baie și hidroizolat. Nu putem folosi vana, asa ca avem nevoie cat mai repede de o solutie. Multumesc.
Dobra
Localitate / sector: Dobra/Hunedoara
Tip serviciu: Montaj calorifere
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc oferta pentru montajul unei centrale electrice Vaillant de 6w cu 3-4 calorifere. Localitatea Dobra, aproape de Deva Doresc firma autorizata cu garantie pentru lucrare. Trebuie masurat necesarul pentru radiatoare conform volumului de incalzit, deci un inginer care stie ce are de facut. Multumesc!
Electrician, Electrician
Horia
Localitate / sector: Horia
Suprafața spațiului (în m2): 120
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua. Am de tras metri cablu de aluminiu 3x16mm de la stalp la organizarea de santier, la capăt o siguranța și o priza Pe stalp bmpeul și cablu pana sus la fire. Întocmire documentație tehnica finala. Menționez ca șanțul de de metri îl voi sapa și astupa personal. Doresc un preț pentru materiale, manopera și întocmire dosar. Va mulțumesc anticipat.
Electrician, Electrician
Dobârlău
Localitate / sector: Dobârlău
Suprafața spațiului (în m2): 56
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Bună ziua, doresc o oferta de executie instalația electrica de la 0 la o casa pe structura de lemn bazata pe proiectul atașat. În mare ar fi vorba de. m de cablu 3x4, m de cablu 3x2.5 și 50m 3x1.5. 25 de prize duble 8 întrerupătoare, 8 corpuri de iluminat, 3 prize exterioare și 2 prize . Locația este în Dobârlău, la 27kmvde Brașov. Mulțumesc.
Electrician, Electrician
București sector 1
Localitate / sector: bucuresti sector 1
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna sa instalez la baie un instant apa calda cu un consum de aproximativ 5 apartamentul este putin mai vechi ( 80 ) este posibil ca instalatia sa nu ca in acest sens ar fi indicat un circuit separat strict pentru acest instant .Va rog sa ma ajutati cu o solutie si o oferta .Multumesc
Instalator, Instalatori sanitari
Cumpăna
Localitate / sector: Cumpana
Tip serviciu: Execuție instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Racordare costructie noua la reteaua publica de apa si canal (sapat sant pe proprietate, ingropare tubulatura, camine de vizitare), instalatie sanitara si termica in interior. Pe domeniul public este efectuata lucrarea de catre societate agreata RAJA, este montat apometrul in caminul situat in afara limitei proprietatii.
Târgu Mureș
Localitate / sector: Târgu Mureș
Suprafața spațiului (în m2): 54
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
- inlocuire instalatie electrica apartament 3 camere - montat prize noi, corpuri iluminat noi - schimbat panou electric - creat circuite electrice noi (prize cu impamantare pentru calculator, masina de spalat) - montat cabluri tv si internet in toate camerele - ar fi ideal sa poata fi inclusa repararea zidariei afectata de lucrari


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.