Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Consultanță fiscală
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Forma juridică: altele
Bună ziua, A fost înființată de curând o firmă în UK (activitatea principală este în domeniul IT - website-uri și design), iar eu împreună cu un asociat am vrea să știm dacă putem avea titlul de director în firma respectivă, având în vedere că noi vom continua să locuim în România. Aferent, am avea următoarele întrebări: 1. Trebuie declarate in țară veniturile din străinătate? Unde se face acest lucru și care este procedura standard pe care ar trebui să o urmăm? Trebuie declarate doar veniturile salariale sau și cele sub formală de dividende? 2. Dacă plătim impozit pe o firmă în UK (unde noi suntem directori), mai trebuie să plătim impozit și în România dacă noi nu locuim in UK ci tot in România? Dacă da, este deductibil/recuperabil impozitul plătit în România? 3. Sunt alte taxe sau detalii pe care ar trebui să le știm despre veniturile din străinătate? 4. În cazul în care nu putem avea titlul de directori, care ar fi cea mai simplă formă legală prin care să putem realiza contracte de prestare servicii conforme cu activitatea precizată mai sus (ex. creare website-uri, consultanță și auditare web, etc.)? Se poate face PFA cu doi administratori? Care sunt taxele care trebuie platite? Trebuie platite CAS si CASS pentru dividende in PFA?
Firme de contabilitate, Contabili - Râmnicu Vâlcea
Râmnicu Vâlcea
Localitate / sector: Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: 1083 Prelucrarea ceaului si a cafelei
Număr angajați: 1
Prelucrare cafea si ceai, vanzare cu amanuntul si firme. Lucram cu smartbill, programul de contabilitate si avem module de productie, impreuna cu POS si gestiune. Am dori o firma care lucreaza cu SmartBill Conta, preferabil pe productie. Volum mic de facturi lunare, 1 angajat, si majoritatea intrarilor, achizitiilor si facturare se face de catre noi.
Firme de contabilitate, Contabili - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: comert online
Număr angajați: 2
Buna ziua, Suntem o societate din Iasi si avem nevoie sa ne inregistram ca platitor de TVA in Ungaria pentru ca atingem plafonul de vanzari incurand, avem ca activitate comertul online din depozit propriu. In realitate avem 3 societati cu diverse activitati, avem unele dificiente cu actuala firma de contabilitate si problema/necesitatea de mai sus ne face sa grabim identificarea unui nou partener de lunga durata. Astfel ne intereseaza: 1) daca ne puteti ajuta cu inregistrarea si obtinere cod TVA Ungaria, posibil curand Bulgaria 2) Cost/oferta servicii contabilitate full Multumesc
Firme de contabilitate, Contabilitate
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: 3299
Număr angajați: 0
Firma nou infiintata, vom deschide un magazin online cu produse handmade, persinalizate, aranjamente din flori de sapun,tablouri u licheni si alte decoratiuni, in urmatoarele 2 luni speram sa fie finalizat la cheie. Avem nevoie de cineva pe partea contabila, momentan nu este nici un angajat, vor fi maxim 2 angajati pe firma. Intrarile vor fi facute de noi, vom avea 10 intrari maxim pe luna. Iesirile la fel le vom face noi prin programul smartbill. In primele 2 luni probabil va fi fara activitate doar facturi de intrari, lucrul acesta va fi pana reusim sa punem tot la punct cu magazinul si pentru alte informatii va stau la dispozitie.
Firme de contabilitate, Expert contabil - Ploiești
Ploiești
Localitate / sector: Ploiesti, Prahova
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: 7312
Număr angajați: 0
Caut un expert contabil pentru certificarea bilantului anual si intermediar (pentru distribuire dividende - trimestrial) si eventual indrumari contabile/fiscale. Firma inregistreaza intre 1-5 facturi lunare (prestari servicii externe), nu are angajati, este platitor microintreprondere 3%. Contabilitatea se face prin aplicatia smartbill conta.
Firme de contabilitate, Contabilitate - București
București
Localitate / sector: Bucuresti
Forma juridică: altele
Domeniul de activitate: Medical
Număr angajați: 3
Buna ziua, suntem o asociatie de cabinete, 15 cabinete medicale( individuale ,unele Srl )independente. 3 salariati Solicitarea intocmirii deconturilor lunare ptr intretinere cabinete ,majoritatea utilitatilor si a cheltuielilor ocazionale platite egal .( divizat la 15) Salarii si declaratii anagajati. Va rugam respectuos sa comunicam cat de mult se poate pe email. Multumim!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Caen 4791- vanzare online a corpurilor de iluminat/prize si intrerupatoate
Număr angajați: 0
-vanzarea online a corpurilor de iluminat/prize/ aparate electrice Avem nevoie de o persoana/firma care sa se ocupe de partea de contabilitate. E o firma noua. Va avea in prima faza o singura persoana angajata si evident numarul factorilor emise/primite nu va fi prea mare. Vanzarea prosuselor se va face pe emag, site si la telefon Pentru alte detalii ma puteti contacta.
Firme de contabilitate, Consultant fiscal - Brăila
Brăila
Localitate / sector: Braila, Braila
Forma juridică: PFA
Buna ziua, Am nevoie de ajutor sa gestionez datoriile catre ANAF. Sunt plecat din Romania de 8 ani si am lucrat pe societate aproximativ doi ani. Am incercat sa o inchid dar la ghiseu mi s-a spus ca pana nu platesc soldul restant nu se poate face nimic. In acelasi timp am niste amenzi de la jandarmerie si circulatie pe impozitul de la casa pe care la fel nu ma lasa sa il platesc pana nu achit amenzile. As vrea sa rezolv toate acestea si am gasit firma dumneavoastra pe necesit.ro. Va rog sa imi scrieti daca ma puteti ajuta. Ar fi de mare ajutor daca imi puteti trimite si o oferta. Cu respect,
Firme de contabilitate, Firme contabilitate - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Transporturi de marfa
Număr angajați: 9
Transport de marfa intracomunitar. Se emite o singura factura de servicii lunar și aproximativ 10-15 facturi de achiziții. Doua conturi bancare RON și EUR, Am nevoie de înregistrarea documentelor în softul de contabilitate SmartBill Conta si SmartBill Facturare. Nu am nevoie de întocmirea și depunerea declarațiilor.
Firme de contabilitate, Contabili - Iași
Iași
Localitate / sector: IASI
Forma juridică: altele
Domeniul de activitate: ONG
Număr angajați: 0
Asociatie Club Sportiv non-profit, ramura sportiva triatlon, nou infiintata, cu 3 asociati si mai putin de 10 membri momentan. Avem nevoie de un cenzor care sa ne ajute cu activitatea financiara (inregistrari contabile, declaratii si situatii financiare anuale). Suntem interesati de o oferta daca este posibil. Multumesc.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.