Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 100
Buna ziua! Doresc ofertă pentru servicii de curățenie pentru un apartament pe 2 nivele de aproximativ mp, în Cluj Napoca. Apartamentul este împărțit astfel: - primul nivel: living, bucătărie, baie; - al doilea nivel: 3 dormitoare + 3 bai. Mă puteți contacta pentru detalii suplimentare. Mulțumesc!
Ferestre termopan, Ferestre termopan - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Jaluzele: Rulouri
Număr ferestre: 6
Pachet sticlă: Încă nu știu, am nevoie de un sfat
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua! As dori oferta pentru 6 ferestre din termopan (2 ferestre care sa se deschida glisant + 4 ferestre fixe). Deocamdata nu pot da dimensiuni exacte pentru ca noile geamuri probabil vor avea dimensiuni diferite. Asta o putem discuta oricum telefonic, ma puteti contacta oricand. In cazul in care nu va pot raspunde pe loc, o sa va resun cat mai curand posibil. Astept oferta dumneavoastra. Multumesc!
Ferestre termopan, Termopane - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Jaluzele: Obloane
Număr ferestre: 7
Pachet sticlă: Încă nu știu, am nevoie de un sfat
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua! Doresc oferta pentru 7 ferestre din termopan cu dimensiuni diferite: Prima: H : cm, l : 98 cm A doua: H : cm, l: 85 cm A treia: H cm, l: cm A patra : H76 cm, l: 69 cm A cincia: H cm, l : 79 cm A sasea : H cm, l : cm A saptea : H cm, l : cm. Am dori culoarea MARO si ne intereseaza DOAR ferestrele , fara montaj. Multumesc frumos !
Firme de contabilitate, Expert contabil
Florești
Localitate / sector: Florești (Cluj)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 55
Număr angajați: 2
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru un cu 2 angajati care are ca domeniu de activitate: ISTRARE DE IMOBILE PE BAZA DE CONTRACT. Vom inceta colaborarea cu actualul contabil si vom avea nevoie de o noua firma de contabilitate care sa ne ajute pe aceasta parte. Ma puteti contacta oricand pentru detalii suplimentare. Va multumesc frumos!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 1
Detin 3 firme, cu activitate de inchiriere spatii erciale, 2 spatii pe 1 firma iar pe celalalte firme cate un spatiu. Pe una din firme este un angajat iar pe celalalte 2 firme nu sunt angajati. Doamna contabil cu care colaboram acum este destul de aglomerata, e proaspata mamica si va trebui sa incepem colaborarea pe partea de contabilitate cu altcineva Pentru alte detalii ma puteti contacta oricand. Va multumesc!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
Popești-Leordeni
Localitate / sector: Popești-Leordeni (Ilfov)
Forma juridică: altele
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru o firma pe care o voi infiinta in cursul aceste luni. Va fi un SRL-D care va avea ca domeniu de activitate servicii de organizare de evenimente si promovare evenimente. Estimam ca vom avea un singur angajat pentru inceput. Ma puteti contacta pentru mai multe detalii. Va multumesc!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 145
Bună ziua! Dorim ofertă pentru servicii de curățenie pentru un spațiu de birouri de mp. Spațiul este împărțit astfel: - o sală de consiliu; - o bucătărie micuță; - 2 birouri; - 2 băi; - o sală open space. Dorim să începem o colaborare pe această parte cât mai curând posibil. Ne puteți contacta pentru alte detalii și așteptăm oferta dumneavoastră! Mulțumim!
Ferestre termopan, Ferestre termopan
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 3
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua! Doresc oferta pentru 2 geamuri+o usa de balcon din termopan. Dimensiunile aproximative ar fi urmatoarele: -un geam latime cm, inaltime , doua ochiuri, cel din stanga cu dubla deschidere, cel din dreapta fix; -un geam si o usa pt balcon, pistol, geam simplu in stanga si usa in dreapta; geamul latime cm si inaltime cm si usa latime 70, inaltime cm. Ma puteti contacta pentru alte detalii. Multumesc!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate - Reșița
Reșița
Localitate / sector: Reșița (Caraș-Severin)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Buna ziua! Detin un care a fost infiintat acum 2 ani si care in prima faza a activat in domeniul restaurantelor. Firma este inactiva de ceva timp si acum as dori sa revin pe piata, dar in domeniul constructiilor. Voi avea nevoie de un contabil care sa imi ofere ajutor cu reactivarea firmei si pentru ca ea sa functioneze apoi in regim normal. Ma puteti contacta pentru a va putea furniza mai multe detalii. Multumesc mult!
Firme de contabilitate, Contabili
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Bună ziua! Doresc ofertă pentru servicii de contabilitate pentru un e activează în domeniul comerțului (magazin piese auto+magazin alimentar). Avem nevoie de un nou contabil e să se ocupe de firma noastră, deoarece vechiul contabil cu e am colaborat nu a depus declaratiile la timp. Mă puteți suna oricând pentru orice alte detalii. Vă mulțumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.