Exemple de cereri

Reparaţii acoperişuri, Reparaţii acoperişuri - Pitești
Pitești
Localitate / sector: Pitesti
Tip de acoperiș: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua,am o problema la bloc,eu stau la 4 si am un atac de pasari,ciori cred ca sunt,care imi distrug polistirenul cu care este amvelopat s-a distrus in timp,fiind din si nu din tabla.Nu stiu care ar fi solutia cea mai convenabia,cu tabla sau cu care trebuie facuta ar fi pe. O lungime de 20 se poate ,atunci puteti sa-mi faceti un deviz? Multumesc anticipat!
Electrician, Electrician
Pitești
Localitate / sector: Pitești
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna seara, Am de montat 2 prize, un intreupator de schimbat, de montat 2 benzi in care se pun becuri pe marginile unei oglinzi si tras fir cu intrerupator de la aceasta la priza. Atat! Materialele sunt cumparate, exceptie firul pe care se pune intrerupatorul. Vreau un cost al lucrarii. Multumesc!
Arhitecți, Arhitecți
Florești
Localitate / sector: Florești
Tip proprietate: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 30
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, doresc sa construiesc un zid de sustinere pentru parcela pe care o detin (lungime aprox 12m) si pe jumatate din zid sa construiesc un beci cu suprafata de aprox 25mp, unul din pereti sa fie zidul de sustinere. Am deja certificat de urbanism, urmeaza sa obtin aviz de la mediu. Cine ar putea sa ma ajute cu o oferta legata de proiect si pana la partea de autorizare? Multumesc, G.
Oradea
Localitate / sector: Oradea
Tip serviciu: Reparatii instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua Am nevoie de o oferta pentru diagnosticare probleme la coloana de apa intr-un bloc de 4 etaje. A mai fost facuta o inspectare a coloanei, s-au oprit la etajul 2 unde am inteles de la proprietar ca era uscat, dar problema e ca la etajul 1 undeva e o scurgere de apă. Cei de la parter au probleme cu infiltrarea de apa. As vrea sa stiu daca se poatte schimba doar segmentul de la etajul 2 in jos
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Comert prin internet
Număr angajați: 0
Activitatea presupune vanzarea de produse online, la nivel de Romania, cat si international(partea asta ramane de vazut in functie de cum este cu contabilitatea pentru ca nu stiu inca ce presupune si sper sa mi se explice). Asteptarile mele sunt ca pe partea de contabilitate sa fie cineva care se descurca cu tot ce este nevoie si sa imi poate explica lucrurile care trebuie facute. Actele firmei trebuie sa iasa curand si pana atunci vreau sa gasesc si un contabil bun cu care sa pot colabora. Ma puteti contacta de preferat intre orele 10-16 sau 20-22, ori mesaj la orice ora
Târgu Mureș
Localitate / sector: Târgu Mureș
Tip serviciu: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Montarea unui pompa pentru evacuarea apei condens si legarea pompei cu canalizare . Toate materialele necesare sunt asigurate. Montarea pompei nu necesita cunostinte tehnice, furtunul de evacuare cam 10 ml. , trece printro singura perete de cca. 35 cm gros si furtunul trebuie sa fie fixate cu cleme pe perete.
Ferestre termopan, Termopane - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu
Număr ferestre: 25
Pachet sticlă: Strat triplu
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Montaj: Da
Buna ziua, Construiesc o casa langa Sibiu si doresc o oferta pt necesarul de ferestre, diferentiata pe tipurile de tamplarie pe care le oferiti si pe culori (alb vs maro inchis). Santierul e langa Rasinari iar constructia (S+P+M) va putea fi masurata exact in aprox 2 saptamani, cred/sper... Goluri de ferestre in cm (latime x inaltime): x 30: 5 astfel de goluri ferestre de lumina (nu se deschid) geam 3 straturi, low e 50 x 90: dublu batanta geam 3 straturi, low e x : segmentat in 2 pe verticala ambele segmente dublu batante geam 3 straturi, low e x : segmentat in 3 pe verticala 2 segmente dublu batante (cele din extremitati) geam 3 straturi, low e x 40: 3 astfel de goluri batant pe verticala geam fara sarcina de izolare termica x : 3 astfel de goluri segmentat in 2 pe orizontala deshidere prin glisare pe verticala (segmentul de jos peste cel de sus) geam 3 straturi, low e x : segmentat in 2 pe verticala un segment dublu batant geam 3 straturi, low e x : segmentat in 2 pe verticala ambele segmente dublu batante geam 3 straturi, low e x (geam triunghiular, jumatate din dreptunghi, taiat dupa diagonala): 2 astfel de goluri ferestre de lumina (nu se deschid) geam 3 straturi, low e x segmentat in 3 pe verticala 2 segmente dublu batante (cele din extremitati) geam 3 straturi, low e x (geam de forma complexa, porneste dreptunghi jos si ajunge triunghi sus) segmentat in 3 pe verticala 2 segmente dublu batante (cele din extremitati) geam 3 straturi, low e x : segmentat in 3 pe verticala 2 segmente dublu batante (cele din extremitati) geam 3 straturi, low e x (geam triunghiular, jumatate din dreptunghi, taiat dupa diagonala): 2 astfel de goluri ferestre de lumina (nu se deschid) geam 3 straturi, low e 60 x : 2 astfel de goluri dublu batanta geam 3 straturi, low e In total, aprox 27mp de goluri de geam Multumesc! .
Arhitecți, Arhitect proiectant
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 180
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua. Ma intereseaza un proiect de casa cu etaj, structurata astfel: PARTER: 2 intrari in casa, La o intrare sa fie 2 dormitoare decomandate, 1 baie, completa, 1 bucatarie , 1 hol mic, urmate de 1 baie doar cu grup sanitar, 1 alta bucatarie mai mare, 1 living, terasa ETAJ: 1 dormitor cu baie proprie si balcon, 2 dormitoare cu baie comuna, 1 dressing mare, hol
Centrale termice, Centrală pe peleți
Necopoi
Localitate / sector: Necopoi
Suprafața spațiului (în m2): 150
Izolație termică: Izolație exterior/interior + termopan
Montaj centrală termică: Da
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Nu exista nici un sistem de incalzire, instalatia pentru calorifere este efectuata. De asemenea este necesar si achizitia a 11 calorifere si montajul acestora. Caut o centrala pe peleti de asemenea caloriferele necesare aferente. Ca si caracteristici pentru acest cazan pe peleti caut sa aiba urmatoarele: -Sistem auto curatare mecanica -Palnie alimentare -sa fie in condensare -arzator tip vulcan(cu alimentare in partea de jos)
Arhitecți, Birou arhitectură
Unguriu
Localitate / sector: Unguriu , jud. Buzau
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 150
Aveți deja teren?: Am găsit terenul și urmează să îl achiziționez
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Am teren cu 33 ml deschidere*67 ml adincime . Doresc o casa parter,cu 3 dormitoare si un living+bucatarie apropiate, cu 2 bai . Vom avea centrala pe gn .Trebuie cred si o camera tehnica . Acoperisul sa fie tip sarpanta,cu un pod un pic mai inalt (aici as dori sa facem acces in pod pe o scara lipita de un perete ( nu scara pe mijloc,ca sa nu ocupe spatiu mare la parter).


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.