Servicii

Exemple de cereri

București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Suprafața spațiului (în m2): 162
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Solicit modernizare instalatie de iluminat subsol bloc. Sunt in total 9 camere cu dimensiunea 3,5x5,5m in care se va pune cate o lampa de iluminat, Doua lampi pe holul de la intrare in subsol si o lampa in boxa mica, total 12 lampi. Lampa va fi cu dulie E27 cu bec cu LED 10W (max 12). Instalatia va fi pe 24V (exista deja transformator pe 24V cu infasurari uscate). Instalatia va respecta toate normativele de proiectare. Firma dvs trebuie sa fie atestata ANRE. Pe tavan este pus polistiren neignifugat. Instalatia trebuie sa tina cont de acest aspect si trebuie sa asigure un grad ridicat de siguranta la incendiu (copex metalic, corpuri cu un grad corespunzator de protectie) Vor fi 6 intrerupatoare pentru 6 zone de iluminat. Separat se face oferta si pentru modernizare tablou parti comune: Siguranta generala cu prot dif, 8 circuite V (inclusiv alimentare trafo 24V), priza V pusa in tablou, automat iluminat scara (model siguranta automata) Atasat aveti o schita a subsolului. Astept oferta dvs pentru a o supune aprobarii in adunarea generala a blocului.
Brașov
Localitate / sector: Brasov
Suprafața spațiului (în m2): 75
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Apartament 3 camere,pereți din rigips,instalație complexa,bucătărie cam 5 circuite, camera cu circuit separat doua Sig pe lumina,Sig separat pe mașină de uscat și spălat,prize blat bucătărie cam 6 bucăți, în fiecare camera la noptiere prize plus sist cs, televiziune în fiecare camera plus bucătărie.
Instalator, Instalații sanitare
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4 (București)
Tip serviciu: Montaj obiecte sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Lucrare presupune schimbarea a doua calorifere vechi si tevile aferente plus montarea unui calorifer mic in bucatarie. De asemenea, este necesara o modificare la tevile de apa de deasupra chiuvetei (bateria iese din perete si trebuie mutata pe chiuveta) va rugam sa ne faceti legatura cu un instalator
Instalator, Instalator
Buftea
Localitate / sector: Buftea (Ilfov)
Tip serviciu: Reparatii instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
1)Picura la teava de apa ce face legatura dintre reteaua stradala si cea duin casa, ,Fisura este dupa contorul de apa . si apa se stange in locasul unde este pus contorul de apa. 2) In baie, daca las sa curga mai tare apa la cada,, se observa ca vine apa de sun cada. Ca termen as dori intr-o saptamana. Am nevoie de un instalator
Electrician, Electrician
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Suprafața spațiului (în m2): 75
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Cate trei prize/fiecare camera ( 4 camere), cate 2 prize/hol (2 holuri), o priza in terasa, cabluri iluminare tavan in 3 camere si 2 holuri, cabluri iluminare perete pentru oglinda de la baie pentru 2 bai, cabluri tv in priza comuna cu electrica in 4 camere (1/camera). pentru bucatarie (plita) un circuit separat de la intrare, cablurile vor fi pozitionate pe podea, urmand a fi ulterior incluse in sapa. in tarif nu intra prizele, intrerupatoarele si corpurile de iluminat. Va multumesc
Iași
Localitate / sector: Iași
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Locuiesc într-un bloc mai vechi, anii 50, din Iași str. V/Babeș 3B și de circa 1 lună nu avem lumină pe casa scărilor, în subsolul cu boxe și la interfon. În restul blocului avem curent electric. Firma cu interfonul s-a angajat să facă reparația dar nu are electrician, ba e bolnav, ba nu răspunde la telefon așa că a rămas să căutăm noi un electrician. Se pare că un circuit s-a împușcat și trebuie refăcut. Plata se face de către noi proprietarii deoarece Asociația nu se implică
Electrician, Electrician
Grădiștea
Localitate / sector: Grădiștea (Călărași)
Suprafața spațiului (în m2): 120
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Casa conține 3 dormitoare in care vreau 4 prize o priza tv si întrerupător cap scara , o bucătărie in care vreau5 prize un întrerupător cap scara si o priza tv,un living in care vreau 5 prize ,6 întrerupătoare si o priza tv,o baie cu o priza si doua intrerupatoare,un hol cu o priza si un intrerupator,o camera centrala cu doua prize si un intrerupator si o debara cu două prize si un întrerupător .mai vreau un tablou electric plus impamantare .materialele le cumpăr eu ma interesează doar postarea cablurilor dozelor si montare tablou,întrerupătoarele si prizele le voi monta după .
Electrician, Electrician
Iași
Localitate / sector: Iași
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, la intrare pe casa scarii in bloc de 4 etaje trebuie inlocuit cablul electric vechi (care a facut probabil scurt circuit), ingropat in zid, cu altul, aparent. Lungime cablu 10-12 m. Cablul leaga un tablou electric vechi de pe casa scarii (care e separat de tabloul care deserveste apartamentele) de cutia interfonului. Urmare a defectiunii, interfonul nu mai functioneaza si nici lumina pe casa scarii. Cutia interfonului a fost verificata si e ok.
Electrician, Electrician
Târgu Mureș
Localitate / sector: Targu Mures
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Verificare stare instalatie electrica, cresterea numarului de prize, a intrerupatoarelor, montare prize calculator, televizoare, aplice, lustre, etc., circuitele pentru televizoare cablu de date UTP, prize și în băi, consumatorii mari (cuptor electric, aer condiționat, mașini de spălat etc) sa aiba circuit propriu, în anumite locuri intrerupatoare tip cap-cruce și cap-scară.
Mogoșoaia
Localitate / sector: Mogoșoaia (Ilfov)
Tip serviciu: Montaj centrală termică
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Este o casa la rosu , acum punem termopanele apoi trecem la executie instalatiei termice . Doresc sa fiu contactat pe mail doar in cazul in care doriti informatii suplimentare ma puteti contacta telefonic fiecare dormitor sa aiba termostat , imi trebuie un sisitem mai desptept , o parte din camere sunt pe nord altele pe sud , spatiile comunte cu un termostat , dar camerele sa aiba termostat separat.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.