Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 100
Număr maxim facturi achiziție lunar: 100
Număr angajați: 2
Suntem o firma la inceput de drum, cu 2 angajati pentru care necesitam incheierea contractelor de munca si a statelor de plata, intocmirea declaratiei , inregistrarea concediilor medicale etc. Vom avea nevoie de declaratii trimestriale cu un numar de aproximativ 51- inregistrari lunare, intocmirea bilantului cont si a declaratiilor trimestriale/ anuale.
Firme de contabilitate, Contabili - Târgu Mureș
Târgu Mureș
Localitate / sector: Târgu Mureș
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 100
Număr maxim facturi achiziție lunar: 5
Număr angajați: 2
Buna ziua, Suntem firma mica neplatitoare de TVA,firma start-up infiintata recent,cabinet de biorezonanta,2 angajati,eliberam bonuri de casa pentru clienti, o casa de marcat,nu eliberam facturi pentru clienti,facturi de achizitii in medie 5 pe luna Numele firmei SC . Astept oferta Dvs. pentru servicii contabile. Multumesc anticipat, Molnár Csilla
Firme de contabilitate, Contabili - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 1
Coafor, frizerie, manichiura, pedichiura. Firma este deschisa recent. Nu a avut contabil inca. Salonul este infiintat cu fonduri europene prin proiectul Up to Start. Firma nu este platitoare de TVA. Numarul de angajati in momentul de fata este 1. Din ianuarie se va adauga inca o persoana, iar din iunie echipa va fi formata din 3 sau 4 specialisti.
Firme de contabilitate, Expert contabil - București
București
Localitate / sector: București
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 1000
Număr maxim facturi achiziție lunar: 15
Număr angajați: 80
de transport alternativ (Uber, Bolt, Yango), suntem in cautarea unei colaborari cu un contabil, preferabil cu experienta in acest domeniu de activitate. Contabilul se va ocupa de inregistrarea actelor si depunerea la timp a declaratiilor, inregistrarea contractelor de munca si pontajele lunare pentru salariati intra in sarcina noastra. Preferabil SAGA pentru a putea transmite intre societate si contabilitate a pontajelor lucrand in acelasi soft.
Firme de contabilitate, Contabili - Ploiești
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 15
Număr maxim facturi achiziție lunar: 40
Număr angajați: 0
Buna ziua! In acest moment, detin un SRL si presetez activitati de prelucrare si vanzare obiecte de mobilier sau articole textile, de performanta sub un cod caen recomandat de Registrul Comertului. Sediul social este in casa sotului, in localitatea Baicoi, am contract de comodat pentru acesta, iar declaratiile sunt depuse la Administratia Financiara Baicoi. Contabilitatea este tinuta in partida simpla suntem neplatitori de TVA. Am nevoie de un contabil . Multumesc si apreciez!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
București sector 6
Localitate / sector: București, sector 6
Forma juridică: PFA
Număr maxim facturi emise lunar: 1
Număr maxim facturi achiziție lunar: 15
Număr angajați: 0
Ma intereseaza contabilitatea pentru un PFI- medic dentist, fara angajati, neplatitor TVA, categoria de venit - profesii liberale, forma de organizare - individual, determinarea venitului net in sistem real. Pentru incasari am 1 maxim 2 facturi lunar, iar pentru deduceri maxim 15 bonuri lunar. Eu pun la dispozitie Jurnalul de incasari si plati, in format excel. Ma intereseaza completarea Registrului de evidenta fiscala si depunerea declaratiilor anuale. Pentru aceste lucruri am nevoie de un contabil. Multumesc!
Firme de contabilitate, Contabili - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi achiziție lunar: 4
Număr angajați: 1
Buna ziua ,am nevoie de un contabil pentru perioadele fara activitate sau cu activitate minima. Cerinte: 1. Informarea periodică a conducerii asupra situaţiei economico-financiară a societăţii; 2. Informarea permanentă şi în timp util a conducerii societăţii privind reglementările din domeniul fiscal şi financiar-contabil; 3. Instruirea personalului cu privire la modul de întocmire a documentelor primare şi circuitul acestora în cadrul organizaţiei. 4. Reprezentare în fața organelor de control.
Firme de contabilitate, Contabilitate
Craiova
Localitate / sector: Craiova
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 3
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Consultanta IT, servicii online, pentru inceput exclusiv cu un client din afara spatiului comunitar, nesupus platii TVA. Unic asociat nesalariat, dividende de retrans posibil anual. As avea nevoie de contabilitate si depunerea declaratiilor. Deasemenea cateva sfaturi la inceput pentru a initia corect activitatea firmei. Va multumesc.
Firme de contabilitate, Contabilitate - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 40
Număr maxim facturi achiziție lunar: 40
Număr angajați: 0
Despre numărul documentelor primite/ emise lunar nu știu încă ce să vă transmit. Firma se ocupa cu crearea de jocuri și jucării iar vânzarea acestora se va face în special cu ajutorul platformei de internet. Lunar se vor achiziționa materiile prime pentru crearea produselor de la magazine online specializate. Aș dori o ofertă pentru serviciile de contabilitate.
Firme de contabilitate, Contabili - Galați
Galați
Localitate / sector: Galați
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: -
Număr maxim facturi achiziție lunar: -
Număr angajați: 2
Cerinte tehnice: - Contabilitate primara si generala pe conturi de gestiune, - Revisal angajati/servicii SSM - intocmirea evidentei contabile,sintetica si analitica,prin inregistrarea in ordine cronologica a documentelor primare; - intocmirea balantelor contabile lunare; - completarea jurnalelor obligatorii: registrul-jurnal,registrul-inventar,jurnale de TVA , cartea mare,registrul de evidenta fiscala; - intocmirea si depunerea declaratiilor lunare,trimestriale si anuale privind impozitele si taxele datorate; - intocmirea,certificarea( daca este cazul) si depunerea situatiilor financiare anuale, - participarea,la cerere, la inventarierea generala a patrimoniului:stocuri,mijloace fixe,obiecte de inventar; - inventarierea anuala a tuturor conturilor ,intocmirea confirmarilor de sold; - acordarea asistentei privind organizarea si tinerea contabilitatii,inclusive in cazul sistemelor informatice; - elaborarea si punerea in aplicare a procedeelor contabile,a planului de conturi adaptat unitatii,a contabilitatii de gestiune,a controlului de gestiune si controlului prin buget,in baza si cu respectarea normelor legale. - Declaratii lunare/trimestriale cu depunere on line - Balanta lunara de verificare - Bilant contabil lunar. - Evidenta contabila pe conturi distincte a subventiei de Minimis, conform contract.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.