Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Contabilitate - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Buna ziua Este o platforma de internet de vanzare cumparare anvelope (B2B, B2C), se cauta un contabil pentru firma care intra pe piata romaneasca. Persoana vorbitoare de engleza -proprietarul firmei este un polonez. Firma este inregistrata in Romania. Suntem platitori de Tva Ma puteti contacta la +48 , eu sunt traducator . Imi puteti trimite si pe e-mail oferta si va pot contacta eu ulterior , dar fiind faptul ca numarul de telefon este polonez O zi buna!
Firme de contabilitate, Audit financiar - Buzău
Buzău
Localitate / sector: Buzău (Buzău)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 3
Ce serviciu doriți?: Auditul situaţiilor financiare
Buna ziua am lipsit o perioada de 4 luni din firma si as avea nevoie de verificare documente si inventariere marfa. Problema este ca eu si asociatul meu suntem in divort si as dori sa stiu daca este posibil sa putem face asta . Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - București
București
Localitate / sector: București (București)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 5
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Buna ziua firma noua, microintreprindere fara TVA, preia cativa beneficiari neplatitori de TVA (inchiriere microbuze mici), minim de documente-in principu doar cateva facturi/luna, minim de cheltuieli, incheiere pe trimestru-dureaza putine minute, cateva ore/an max.- important un pret corect Domeniul de activitate este : inchirieri microbuze Aștept oferta,Mulțumesc!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua cu activitatea principala de Lucrari de tamplarie si dugherie. Dorim sa contactam o firma de contabilitate pentru depunerea declaratiilor trimestriale si pentru consultanta contabila, fara operarea actelor. Firma este infiinatat in iulie. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Audit financiar
Carei
Localitate / sector: Carei (Satu Mare)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 5
Ce serviciu doriți?: Auditul operaţional
Buna ziua am dori o oferta care sa includa cheltuilelile de deplasare s.a.m.d. este vorba despre un proiect unde firma noastra este cofinantatoare . Valoarea proiectului de aproximativ 1 mil RON iar cofinantarea noastra este de 90 miiRON. Sunt 3 raoparte care trebuiesc intocmite . Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Contabili
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 40
Număr maxim facturi achiziție lunar: 20
Număr angajați: 3
Buna ziua HOTEL cu restaurant, documente volum mediu, angajari si incetari frecvente in timpul sezonului de vara (restaurantul fiiind deschis sezonier -aprilie-septemebrie), activitate mica iarna. Sediul in Bucuresti,sector 2, pct. de lucru ILFOV,PANTELIMON, BRANESTI. Nu este necesar sa veniti la noi, pot trimite documentele prin curier pt a fi lucrate lunar. Pentru detalii suplimentare oricand ma puteti suna sau sms. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
Băicoi
Localitate / sector: Băicoi (Prahova)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Caut expert contabil : Societatea are o sucursala in Franta si as dori sa efectuez datasari sau deplasari. Astept oferte si propuneri. Domeniul de activitate este : constructii si renovari - cod caen As dori sa primesc oferta si pe e-mail. Momentan suntem platitori de TVA Aștept oferta,Mulțumesc! Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4 (București)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Buna ziua, Am infiintat o firma S.C. S.R.L. si am intentia sa produc bere artizanala. In prima faza as dori inregistrarea firmei ca platitoare de TVA si servicii de contabilitate.In cea de-a doua faza indrumarea si ajutorul dumneavaoatra in a obtine autorizatiile necesare acestei activitati. Momentan nu suntem platitori de TVA Multumesc,
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Forma juridică: PFA
Număr maxim facturi emise lunar: 1-5
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Buna ziua firma de servicii de asistenta , consultanta tehnica, mod impozitare:pe venit; · statut TVA: neplatitor; · frecventa declaratii: trimestrial; uneori si lunare · nr. de angajati; nu · case de marcat; nu · puncte de lucru; nu · contracte leasing/ credit; nu · nr. de facturi emise/ primite ( estimativ pe luna); intre1-5 ( uneori facturi/ incasari de la straini) · nr. banci: una Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate - București
București
Localitate / sector: București (București)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 3040per punct de lucru
Număr maxim facturi achiziție lunar: 100
Număr angajați: 200
O societate care are 80 de puncte de lucru cu de anagajati. Doresc sa primesc oferte sa stiu care este tariful lunar a unei firme de contabilitate care sa se ocupe de depunerea lunara a declaratii si tot ce tine de contabilitate. Societatea are ca tip de activitate comert cu produsele farmaceutice este platitoare de TVA lunar, registru de casa si evidenta primara o sa le prelucram noi si dupa o sa le depunem la firma de contabilitate. As dori sa aflu care este tariful si pentru depunerea situatiile financiare anuale daca intra in tariful lunar sau este separat. Domeniul de activitate este : farmaceutic,nu suntem platitori de TVA Ma puteti contacta oricand pentru o discutie sa primesc oferta pe e-mail . Aștept oferta,Mulțumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.