Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Forma juridică: SRL
Buna ziua, As dori sa deschid o microintreprindere de prestare servicii proiectare in inginerie electrica si automatizari. Voi fi singurul angajat al firmei (norma intreaga) si voi presta servicii catre un singur client si anume o firma din Anglia. Intentionez sa mentin contabilitatea firmei cat mai simplist posibil. Deci voi incerca sa emit lunar o singura factura clientului meu. Nu voi avea facturi de achizitie lunare. Voi achizitiona doar trimestial sau poate chiar anual articole de papetarie (tus de imprimanta, hartie etc). Ma puteti ajuta, va rog pentru infiintarea firmei si ulterior, daca se poate, ma intereseaza si serviciile de contabilitate. Va multumesc. Cu stima,
Firme de contabilitate, Audit financiar
Făgăraș
Localitate / sector: Făgăraș
Forma juridică: SA
Număr angajați: 100
Ce serviciu doriți?: Auditul situaţiilor financiare
Buna ziua, Prin prezenta va solicitam o oferta pentru derularea unei actiuni de auditare in cadrul societatii de salubritate SA. Menirea auditului este de verificare a unor nereguli constatate in urma unei verificari si de cuantificarea prejudiciilor daca este cazul. Activitatea de auditare va viza atat situatii financiare, cat si din punct de vedere operational, respectiv de legalitate. Cu stima, Ramba Laura
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Piatra-Neamț
Localitate / sector: Piatra Neamt
Forma juridică: SRL
este o firma care se ocupa cu montaj de mobila. Practic, luam marfa de la fabrica de mobila, o transpoortam si o montam la destinatie. Lucram cu banci, supermarketuri, baruri, pizerii, tot felul de activitati comerciale sau pentru persoane fizice. Fiind la inceput acoperim aproximativ tot ceea ce cineva isi poate imagina cu privire la montajele de mobila. Firma este in prezent deschisa in Italia, cum deja s-a desprins din cele scrise mai as vrea sa o inchid si sa o redeschid in Romania, cu intentia de a ne mentine activitatea in Italia. Firma a fost deschisa anul trecut in 18 februarie si pana azi a avut un facturat de peste 70. de euro. Este o firma de succes si destinata sa creasca. Detin un camion cu capacitate totala maxima de 3,5t. Problema principala este insa faptul ca noi nu putem face transporturi " pentru alte societati si taxele in Italia sunt mai mult decat exagerate... De aceea as vrea sa inchid firma aici si sa o redeschid in Romania , intentionand sa continui sa profesez in continuare pe piata Italiana.
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 150
Număr maxim facturi achiziție lunar: 50
Număr angajați: 0
Magazin comert online,vanzarea de produse si accesorii auto, diferite electronice, etc. Solicit oferta pentru servicii contabile pentru aproximativ , facturi lunare, folosire casa de marcat, depuneri declaratii fondul de mediu, inscrierea dosarului pentru regim tva intracomunitar pentru tranzactiif acebook, google. Multumim!
Firme de contabilitate, Consultant fiscal - Galați
Galați
Localitate / sector: Galați
Forma juridică: altele
Freelancer in domeniul webdesign, marketing, preformance marketing si organizare evenimente. Sunt in cautare de consultanta inainte de a infiinta firma si servicii de contabilitate+consultanta ulterior. Sunt student, am 19 ani si activez in zona de business, freelancing si marketing de ceva ani deja. Am "condus" un ONG o perioada buna si stiu cat de cat cum stau lucrurile in zona legala/fiscala dar oricum sunt sigur ca nu se mai aplica in totalitate acelasi lucruri cand vine vorba de SRL in loc de ONG.
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brasov
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 20
Număr maxim facturi achiziție lunar: 20
Număr angajați: 0
Magazin online de jucării și articole pentru copiii. Firma urmează sa fie mutata din București în Brașov. În ultimul an, comunicarea cu actuala firma de contabilitate a fost precara-în sensul în care doar se transmit facturile, fără sa se răspundă la solicitările mele de transmitere a situației firmei - de aceea as dori și verificarea situațiilor din urma. Multumesc!
Firme de contabilitate, Contabilitate - Oradea
Oradea
Localitate / sector: Oradea
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 1
Număr angajați: 0
Companie creata pentru un contract cu o companie din SUA, in principiu ar fi vorba de o singura factura pe luna, fara angajati. Ar fi de preferat cineva cu experienta in declararea veniturilor din AdSense, UpWork, Play Store, App Store, etc. si altor venituri din strainatate. Va rog sa ma contactati pe email, nu pot raspunde intotdeauna la tel. Multumesc pentru oferta dv!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 500
Număr maxim facturi achiziție lunar: 500
Număr angajați: 0
Doi tineri asociati cu o firma noua cautam o colaborare contabila pt comert online fara stoc. Cumparam produsele de la furnizori din afara UE si vindem prin intermediul platformelor noastre online catre piata internationala (dropshipping). Cautam un contabil care ne poate ajuta sa ne desfasuram activitatea cat mai eficient.
Firme de contabilitate, Expert contabil - Ploiești
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 20
Număr maxim facturi achiziție lunar: 20
Număr angajați: 2
Buna ziua, Activitatea firmei este de recrutare personal casnic (bone, menajere si ingrijire batrani). Este un proiect Start up Nation in care trebuie raportat activitatea de contabilitate si documentele angajatilor lunar. Pentru orice informatie necesara va stau la dispozitie telefonic sau email. Astept cu interes oferta dvs. Cu deosebita stima,
Firme de contabilitate, Expert contabil
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: -
Număr maxim facturi achiziție lunar: -
Număr angajați: 0
Obiect de activitate comert exclusiv online, import China. Pentru inceput estimez numarul de facturi de achizitie lunar la 3-7 iar cel de facturi emise in jur de 25- (in functie de performanta magazinului). Firma este noua, momentan lucrez la obtinerea codului EORI iar apoi urmeaza sa incep negocierile cu furnizorii (deci probabil va dura inca aproximativ 30 de zile pana la inceperea activitatii). Mentionez de asemenea ca inca nu am deschis un cont bancar pentru firma si doresc sa efectuez promovari prin Google Ads si Facebook Ads dar firma este neplatitoare de TVA (nu cunosc exact procedura insa din cate am inteles as putea opera si fara un cod VIES daca cheltuielile intracomunitare sunt mai mici de 10,€ / an).


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.