Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Consultanță fiscală - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Forma juridică: PFA
Bună ziua, Doresc câteva informatii pentru o întreprindere individuală la care contabilul a renunat la colaborare cu noi în luna Iunie și de atunci nu s-au mai făcut depuneri și am dori să știm care ar fi pașii următori pentru a putea funcționa din nou cu firma în regim normal sau dacă ar fi mai usor să înființăm un SRL. Pentru mai multe detalii ne găsiți la datele din cerere. Vă mulțumim!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
Craiova
Localitate / sector: Craiova (Dolj)
Forma juridică: altele
Număr angajați: 2
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru o . Este mai exact un salon de infrumusetare, si momentan am 2 angajate. Firma este neplatitoare de TVA. Doresc sa incep colaborarea cu o firma de contabilitate deoarece doresc sa trec firma pe forma juridica SRL. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Va multumesc!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
Cornetu
Localitate / sector: Cornetu (Ilfov)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 5
Buna ziua, doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru 2 firme, SC si SC ROBAHN MAX , active de aproximativ un an, ambele au ca obiect de activitate - mentenanta cladiri si servicii curatenie. Pe firma SC ROBAHN MAX avem 17 angajati si pe SC 5 angajati. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Consultant fiscal - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Forma juridică: altele
Buna ziua, doresc oferta pentru consultanta fiscala pentru o intreprindere individuala, care are ca obiect de activitate - Servicii de Traducere si Interpretariat. Am nevoie de consultanta in privinta pregatirii documentelor pentru ANAF. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Va multumesc!
Firme de contabilitate, Expert contabil - Târgu Mureș
Târgu Mureș
Localitate / sector: Târgu Mureș (Mureș)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 32
Buna ziua, dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un care are ca obiect de activitate - colectarea deșeurilor medicale, resturilor de medicamente și eliminarea acestora. Mentionez ca avem 32 de angajati in momentul de fata. Nu ezitati sa ne contactati pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Câmpia Turzii
Localitate / sector: Câmpia Turzii (Cluj)
Forma juridică: altele
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Doresc oferta pentru un care a fost infiintat anul trecut, este mai exact un spatiu unde se joaca . Firma fost inactiva din cauza vremii nefavorabile, dar doresc sa intru in activitate cat mai curand posibil si sa mai adaug o activitate - prestari servicii, spalatorie de rufe, daca este posibil. Estimez ca vom avea foarte curand 2 angajati. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata, pentru ca am nevoie de o firma de contabilitate sa ma ajute ca firma sa functioneze in regim normal. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru un SRL. Firma e in de infiintare, dar acest proces se va finaliza in aceasta saptamana. Ma voi ocupa cu transport de persoane - Uber si momentan nu voi avea angajati. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Bacău
Bacău
Localitate / sector: Bacău (Bacău)
Forma juridică: altele
Număr angajați: 2
Buna ziua, dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un SRL-D, cu 2 angajati. Societatea noastra are ca obiect de activitate - servicii de recurtare si plasare forta de munca. Suntem nevoiti sa incepem colaborarea cu o noua firma de contabilitate deoarece doamna contabil cu care am colaborat pana acum, pleaca din tara. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Expert contabil - Buzău
Buzău
Localitate / sector: Buzău (Buzău)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Buna ziua, dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un SRL, in de infiintare. Acest proces se va finaliza in aproximativ 2 saptamani. Firma se va ocupa de constructii, amenajari interioare si exterioare, constructii civile. Pentru inceput estimam ca vom avea 10 angajati. Dorim sa incepem colaborarea cu o firma de contabilitate cat mai curand posibil, pentru ca firma va fi deschisa in scurt timp. Mentionam ca momentan avem si un PFA si se poate sa avem nevoie de ajutor si pe aceasta parte. Nu ezitati sa ne contactati pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Forma juridică: SRL
Bună ziua, Doresc să înfințez un SRL în luna Martie și aș avea nevoie de o ofertă pentru acest aspect și totodată și pentru servicii de contabilitate odată ce firma a fost înregistrată. Domeniu de activitate va fi Proiectare structurala, iar momentan nu voi face angajări. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la datele din cerere! Vă mulțumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.