Servicii

Exemple de cereri

Hidroizolaţii, Hidroizolaţii
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca, Cluj
Suprafața aproximativă (în m2): 10
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Hidropizolatie pentru doua balcoane Primul balcon cm lungimea pe o parte cm lungimea pe cealalta parte cm latimea pe o parte 50 cm latimea pe cealalta parte 20 cm inaltime Al doilea balcon cm lungimea pe o parte cm lungimea pe cealalta parte cm latimea pe o parte 70 cm latimea pe cealalta parte 20 cm ianltime
Lugoj
Localitate / sector: Lugoj, Timis
Suprafața aproximativă (în m2): 95
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Bună ziua, Doresc o oferta pentru hidroizolație acoperiș bloc, doar pe suprafata apartamentului meu din 4 cate sunt pe etaj. Bineînțeles dacă puteți efectua hidroizolatia parțial. Recurg la aceasta modalitate, deoarece nu găsesc înțelegere la ceilalți vecini. Suprafața de izolat ar fi de aprox. 95 m pătrați.
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1
Suprafața aproximativă (în m2): 7
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua Am nevoie de o lucrare de hidroizolatie la un balcon inchis cu termopan si acoperis izopan in Bucuresti ,sector 1. Balconul este situat la parter si are o lungime de 5.6 m cu o adancime de 1. 4m (S=7.8mp). Blocul este reabilitat si iesit din garantie. Am infiltratii intre izopan si perete. Va rog sa-mi transmiteti o oferta Multumesc
Târgu Mureș
Localitate / sector: Târgu Mureș
Suprafața aproximativă (în m2): 324
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Va scriu in calitate de locatar al unui bloc cu 5 nivele (P+4E) și cu dorința de a va solicita o oferta pentru refacerea terasei (acoperișului). Lucrarea intereseaza o suprafață de m2 (cu 4 hornuri de cca x40 cm, ieșirea pe acoperiș aprox x cm și 4-6 scurgeri pentru apa pluvială). Actualmente acoperișul prezintă multiple breșe in structura hidroizolației (posibil ca și stratul de izolație termică sa fie compromis într-o oarecare măsură) - componența straturilor fiind: beton (placi de cheson), izolație termică (?) și hidroizolație (membrană bituminoasa). Execuția lucrării sa fie de preferat undeva în lunile iulie, august sau septembrie. Aș dori să știu tipul materialelor folosite (hidro-, termo-), timpul de execuție în condiții meteo ideale, garanția lucrării și costul estimativ (deoarece înainte de a face demersurile am nevoie de un preț aproximativ pentru a le comunica și celorlalți locatari). Va mulțumesc anticipat și sper într-o viitoare colaborare. O zi buna! Cu stima, R.
Oradea
Localitate / sector: oradea
Suprafața aproximativă (în m2): 15
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu informatii privind hidroizolazia unei terase la o casa de vacanta pe care o am in localitatea Chisirid, la 15 km de Oradea. S-a deteriorat cimentul, se infiltreaza apa si am nevoie de solutii/executanti pentru lucrare. Mentionez ca as dori sa aplic gresie peste hidroizolatie, daca ar fi posibil.
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Suprafața aproximativă (în m2): 30
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Este vorba despre un apartament la demisol in care se infiltreaza apa pluviala(posibil de la un burlan care are scurgere in pamant exact langa peretele de la strada de unde apare apa in interior. As dori sa hidroizolez peretele exterior in intregime . Trebuiesc scoase dalele si sapat in adancime pe langa perete . Acelasi lucru este necesar si la cel de-al doilea perete din interiorul curtii . Suprafata exacta de lucru nu o stiu pentru ca nu stiu exact ce implica lucrarea aceasta.
Hidroizolaţii, Hidroizolaţii
Telega
Localitate / sector: Telega, Prahova
Suprafața aproximativă (în m2): 40
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
O terasa descoperita in suprafata aprox de 40 mp, care a fost acoperita cu gresie care acum este sparta. (Sub terasa am o camera care acum a prins umezeala datorita infiltratiilor de pe terasa.) Doresc sa fac hidroizolatia terasei dupa care sa o plachez cu varianata cea mai buna pentru a nu mai avea infiltratii pe petretii camerei de sub terasa.
Hidroizolaţii, Hidroizolaţii
Craiova
Localitate / sector: Craiova
Suprafața aproximativă (în m2): 80
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Hidroizolatie terasa circulabila la o casa zona Parc Romanescu. Peste placa a fost pus un rand de carton bitumat, urmat de un polistiren extrudat de 5cm peste care am turnat o sapa semiumeda nearmata (am adaugat doar fibra poliuretanica). Asta ar fi stadiul actual. Ma gandesc sa mai pun inca un strat de polistiren extrudat de 5cm, peste care sa mai torn o sapa si bineinteles hidroizolatia. La final o sa pun si gresie.
Hidroizolaţii, Hidroizolaţii
Lazu
Localitate / sector: Lazu, Constanta
Suprafața aproximativă (în m2): 26
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Este vorba despre realizarea unei hidroizolatii a terasei de deasupra unui garaj care este in acelasi corp structural cu casa. Placa de beton dublu armata de peste parter este comuna, turnata intr-o singura faza de lucrari pentru intreg nivelul. Nu doresc sifon de pardoseala, doresc o panta dinspre peretele casei spre marginea opusa. Dimensiunea exacta: 6,6x4m Casa este construita de anul trecut in localitatea Lazu, comuna Agigea, judetul Constanta.
Râmnicu Vâlcea
Localitate / sector: Ramnicu Valcea
Suprafața aproximativă (în m2): 2600
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Debarasarea stratului de membrana bituminoasă existența pe o suprafața de aproximativ 1. mp și ducerea acesteia depozitele de reciclarea . Aplicarea unui strat de membrana bituminoasă 4.5 kg/mp termosudabila cu Armătura polistirer - ardezie tip Arco ,Nuovaglass , General Membrane sau Thenonicol pe o suprafața aproximativa de 2. mp , aplicarea va fi efectuată pe acoperișului unei hale , inltimaea halei undeva la 6 m , și as dori oferta si pentru aeratoare sau scurgeri . Va mulțumesc


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.