Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Contabili - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Forma juridică: altele
Număr maxim facturi emise lunar: 10
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 2
Buna ziua, Suntem un ONG cu 2 angajati. Activitatea noastra presupune derularea proiectelor europene si contracte de oferire a serviciilor de asistenta psihologica. Momentan derulam un proiect Erasmus+ si avem contracte cu doua firme de furnizare a serviciilor psihologice. Avem nevoie de un contabil care sa faca pontaje, state de plata, prelucrare facturi, raport financiar in cadrul proiectului Erasmus+ (unul pe an), sa depuna declaratii si tot ce tine de ANAF. Cu pretuire, Aliona Dronic
Firme de contabilitate, Audit financiar
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 10
Ce serviciu doriți?: Auditul situaţiilor financiare
Buna ziua. Societatea noastra activeaza in domeniul medical, consultatii medicale de specialitate si de medicina muncii. Ca si asteptari am dori sa obtinem o situatie in sensul in care sa vedem unde se fac cheltuieli mai mari decat ar trebui sau achizitii diverse. Cheltuieli conexe etc. si nu in ultimul rand indicatii pentru a gestiona mai bine resursele si bugetul societatii.
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Ploiești
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești (Prahova)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 50
Număr maxim facturi achiziție lunar: 15
Număr angajați: 9
Company este o companie romaneasca privata, ce functioneaza din dorinta de a oferi tuturor celor care au nevoie de proiectare si consultanta lucrari de infrastructura (drumuri,poduri, retele de apa, gaze, canal, electrice, telecomunicatii ), Geologie, Arhitectura, Urbanism (P.U.D, P.U.Z, P.U.G ,Amenajari Peisagistice), Sisteme Informatice Geografice (G.I.S), Cadastru (Intabulari, Lotizari, Alipiri, Actualizari), Topografie (Suporturi topografice pentru Certificate de Urbanism si Autorizatii de Construire), Geodezie, Cartografie, Fotogrammetrie, Expertize Judiciare, Avize.
Firme de contabilitate, Contabili - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 1500
Număr maxim facturi achiziție lunar: 150
Număr angajați: 3
Buna ziua. Doresc înființarea unei SRL având ca obiect de activitate Transport rutier persoane (taxi-uber) . In prezent sunt 3 mașini în circulație zilnica cu o medie de 2o clienți/ zi/ mașină. Urmărim să ajungem la 8 mașini în circulație zilnica. Costurile includ combustibil, piese de schimb, consumabile și accesorii auto, spălătorie, igienizare, Doresc sa știu dacă dumneavoastră aveți posibilitatea de a ține evidența contabilă pentru o astfel de activitate și care sunt costurile / tarifele practicate de dumneavoastră. Cu stima Mihai Dumitrașcu
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 15
Număr maxim facturi achiziție lunar: 15
Număr angajați: 0
SRL este o firma de cocktail / mobil la evenimente. Nu detinem un punct fix de lucru, ci ne deplasam in locatii unde se organizeaza diferite evenimente. Achizitionam bauturi alcoolice, non-alcoolice si alte materiale auxiliare necesare prepararii si servirii de cocktailuri. Nu lucram cu retetar la meniul de bauturi, ci vindem la bucata sticlele de bautura cumparate. Dorim o firma care sa ne ajute sa crestem si sa ne explice concret legile care ni se aplica din domeniul HoReca. De asemenea, fiind la inceput de drum inca, am aprecia cateva sfaturi legate de programele de contabilitate simple pe care le putem opera de acasa pentru: evidenta marfurilor, emiterea de facturi si chitante, evidenta incasarilor prin casa de marcat sau banca etc. Va multumim, Echipa
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
Fântânele
Localitate / sector: Fântânele (Prahova)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Suntem 2 asociati intr-o companie la inceput de drum pe calea transporturilor de marfuri,intern si international. Din cate stiu,firma nu va emite facturi,pur si simplu vom transporta marfa de la producator la beneficiar si vom incasa plata transportului. Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra!
Firme de contabilitate, Contabili - Târgu Mureș
Târgu Mureș
Localitate / sector: Târgu Mureș
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 5
Număr maxim facturi achiziție lunar: 10
Număr angajați: 2
As dorii o oferta de pret pt servicii de contabilitate pt o firma noua infiintata prin Startup plus, la anul, dar trebuie sa depun oferta la planul de afaceri. Am prevazut in buget o suma de lei /luna pt contabilitate. Firma va avea ca activitate servicii de amuzament si recreere , cu activitati de inchiriere echipamente de agrement la diverse evenimente in diverse localitati. In oferta nu trebuie sa apara numele firmei mele , sau adresa de email,fiind un concurs de Planuri de afaceri, doar oferta de pret de la dvs. Va multumesc !
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
Baia Mare
Localitate / sector: Baia Mare (Maramureș)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Contabil autorizat intocmesc evidenta contabila completa pentru societati de tip " S.R.L." depunere declaratii fiscale lunare si semestriale, bilant contabil deasemenea inregistrez contracte de munca si realizez state de plata lunare pentru angajatii societatii. Pretind o remunerare decenta pentru desfasurarea cu profesionalism a acestei activitati.
Firme de contabilitate, Firme contabilitate - Ploiești
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești (Prahova)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Ma numesc ,voi participa la un concurs pentru finantea din fonduri europene pentru deschiderea uni atelerier de confectii pentru confectionarea hainutelor pentru copii din materiale fabricate din fibre % naturale, voi avea de nevoie de un coontract de colaborare cu o firma de consultanta contabila pt incheierile si iesirile lunare . Am nevoie de mai multe oferte pt a ducumenta cu date exacte acest lucru in ca ma putetii ajuta'? va multumesc
Firme de contabilitate, Expert contabil
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Forma juridică: PFA
Număr maxim facturi emise lunar: 1
Număr maxim facturi achiziție lunar: 5
Număr angajați: 0
Buna ziua! V-am contactat deoarece doresc sa-mi infiintez un PFA si am nevoie de consiliere fiscala in ceea ce trebuie sa declar pentru inceput la ANAF, adica cand infiintez firma. Si mai am nevoie de contabilitate lunara pt contabilitate in partida simpla PFA-venit in sistem real. Mentionez ca: 1. O sa am pe luna maxim 5 facturi de inregistrat si una de emis. 2. Estimez ca o sa am venituri anuale sub 22. lei (motiv pt care optez pt venit in sistem real ca sa pot plati doar 10% impozit pe venit). 3. Doresc sa stiu daca pun la plata impozit anual sau trimestrial, la ANAF. 4. Toate declaratiile lunare de la ANAF le faceti dv si le depuneti tot dv sau eu? Va rog sa-mi spuneti care este tariful pentru aceasta activitate. Astept raspunsul dv. Multumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.