Servicii

Exemple de cereri

București
Localitate / sector: Bucuresti
Suprafața aproximativă (în m2): 9
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Hidroizolatii pentru un balcon deschis, are un sifon de scurgere care trece prin placa si se duce in jos prin balcoanele apartamentelor de la etajele inferioare. Mai este o a doua gaura in placa pentru o scurgere pluviala de apa de streasina. Cele doua pluviale sunt in colturile suprafetei de izolat. Suprafata este de 5m pe 1.8 aproximativ. A avut izolatie cu carton bituminos. Pardoseala este acoperita cu gresie. Sifonul din pardoseala este subdimensionat acesta fiind sifon standard de baie.
Năvodari
Localitate / sector: Năvodari
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
doresc executarea unei termo-hidroizolatie la o terasa da bloc , et 4 care sa cuprinda urmatoarele lucrari: 1.decopertare hiroizolatie veche 2.termoizolatie (extrudat , sapa etc) 3.hidroizolatie (1-2 straturi) apartamentul are 76 mp dar terasa (incluzand casa scarii ~90- mp) Va rog sa-mi trimiteti 1-2 oferte , din care sa reiasa , estimativ, pretul total (materiale+manopera) si timpul de executare va multumesc !
Hidroizolaţii, Hidroizolaţie acoperiş
Salonta
Localitate / sector: Salonta
Suprafața aproximativă (în m2): 60
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Bună ziua. Doresc o oferta pentru hidroizolație acoperiș bloc, doar pe suprafata apartamentului meu din 4 cate sunt pe etaj. Bineînțeles dacă puteți efectua hidroizolatia parțial. Recurg la aceasta modalitate, deoarece nu găsesc înțelegere la asociația de proprietari . Suprafața de izolat ar fi de aprox. 60 m pătrați,nu știu exact. Multumesc. O zi frumoasa
Hidroizolaţii, Hidroizolaţii - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu
Suprafața aproximativă (în m2): 90
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Suntem din Sibiu si suntem interesati de reconditionarea unei terase circulabile de aproximativ 90 mp (din care cca 15 mp sunt un balcon la un etaj inferior ) Mentionam ca : terasa este hidroizolata, iar peste ea este turnata o sapa. Se vede in pozele atasate. Dorim o terasa circulabila. Ce variante ne puteti oferi ?
Hidroizolaţii, Hidroizolaţie fundaţie
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Suprafața aproximativă (în m2): 5
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua. Intrebarea mea ar fi urmatorea la dvs. Poate reusiti sa ma ajutati cu o idee. Stau la parter intr-un bloc lama cu 5 scari. Mai multe apartamente avem aceeasi problema insa momentan nu ne-am organizat, fiecare apartament implicat incearca sa isi rezolve problema singur si nume: sub apartament exista un subsol tehnic doar cu tevi, aprox 2m inaltime, 1 m latime. Foarte multe apartament sunt inca pe termoficare, cauzand in subsol un aer umplut neventilat,greu. Prin fisurile peretilor aerul cu miros ajunge in apartamentul nostru de la parter, doar intr-o camera. Am incercat deja astuparea plafonului beciului si am reusit partial sa scapam de gradul de mare miros, insa problema persista. Caut o modalitate de hidroizolare plafon beci ca sa astupam fisurile unde urca mirosul. As dori rezolvare inca acum cat timp functioneaza termoficarea sa va vedem reusita interventiei. Aveti idee sau rezolvare ? Ca suprafata, vorbim de numai 4-5 mp2. Multumesc pt atentie,
Hidroizolaţii, Hidroizolaţii
Cornetu
Localitate / sector: Cornetu
Suprafața aproximativă (în m2): 17
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Terasa exterioara la parterul casei, placa de beton peste fundatie este continua intre casa si terasa, umezeala de la precipitatii se infiltreaza prin șapa de cca 7 cm grosime si, pt ca șapa este continua și aceasta, fără barieră termică între interior și terasă, intra umezeala și in casa pe sub ușa de la terasă.
Hidroizolaţii, Hidroizolaţii - Oradea
Oradea
Localitate / sector: ORADEA
Suprafața aproximativă (în m2): 200
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, avem nevoie de refacerea hidroizolatiei la acoperisul blocului, tip terasa necirculabila. Va rugam sa ofertati atat pentru materiale, cat si pentru manopera lucrarii, inclusiv decopertarea vechii hidroizolatii. De asemenea, va rugam sa tineti cont ca avem nevoie de acte pentru executia lucrarii. Multumim!
București sector 4
Localitate / sector: Bucuresti, sector 4
Suprafața aproximativă (în m2): 2
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, As dori o oferta pentru o lucrare de hidroizolare gura de scurgere apa pluviala. Lucrarea se va efectua la un bloc de locuinte de patru etaje din sectorul 4, Bucuresti. Acoperisul blocului este izolat dar au aparut infiltrari de apa la ultimul etaj. V-am atasat poze cu gura de scurgere. Puteti trimite oferta la adresa de mail
Iași
Localitate / sector: Iași
Suprafața aproximativă (în m2): 53
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
E vorba de un ap de 2 cam în jur de 50mp, la ultimul etaj (4) și aș dori hidroizolatiii pentru acoperis, cam la 2 ani apar din nou infiltrații Acoperișul din lemn cu tablă izolantă în exterior, pt a proteja lemnul de umezeală. Contact si ofertare pe whatsapp. Vă mulțumesc pentru răspuns. O zi bună!
Hidroizolaţii, Hidroizolaţie fundaţie
București sector 3
Localitate / sector: Bucuresti sector 3
Suprafața aproximativă (în m2): 40
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Hidroizolatie unui demisol locuirii acum 10 ani În prezent se simte un iz si umezeala a cărei sursa nu o pot identifica . fundația de cărămidă : perimetrul = 34 m și subsolul cu probleme de 25mp Cum în prezent sunt în Craiova voi ajunge în București după 15 februarie Lucrările nu mai suporta amânare. Și cum există mai multe variante de hidroizolație tb găsită varianta viabila și individualizata În același timp tb descoperită sursa umidității și gradul de umiditate din subsol care va fi din nou folosit As dori sa fixați o data ptr a veni in București sa antamăm aceasta problema care mi dă bătăi de cap Cu mulțumiri !


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.