Servicii

Exemple de cereri

București
Localitate / sector: București
Suprafața spațiului (în m2): 100
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Reamenajare completa a unui apartament cu 4 camere din zona magazinului Unirea. Schimbarea instalatiei electrice si inlocuirea cu o instalatie proiectata pentru consumuri mai mari (plita electrica cu inductie, cuptor electric, instalatii aer conditionat (5 buc), iluminat cu spoturi, etc... Caut un electrician cu experienta, specialist in lucrari complexe, de cea mai inalta calitate. Va rog sa trimiteti oferta dv pe email. Multumesc!
Electrician, Electrician
Craiova
Localitate / sector: Craiova
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Am nevoie de un elecrician sa imi traga si mie un fir de la panou din bloc (privat) la etajul 3 dupa ce au facut cei de la cez instalarea de la poarta blocului pana in bloc , toti spun ca este o munca de maxim 30 de minute ! Dar nici unu nu poate sa presteze servici inafara de cea ce au programare de la cez ! Ideea este ca am nevoie urgent de oare ce am un copil de 8 luni si totul in casa ( incalzire apa etc...) depind de curent !
Instalator, Instalații electrice
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4
Tip serviciu: Înlocuire instalație electrică
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Doresc oferta pentru schimbare instalatie electrica veche (intenc) si inlocuire tot cu cabluri intenc de cupru pe care le-am procurat deja. E vorba de un apartament mic cu 2 camere si 37 mp iar inlocuirea cablurilor nu necesita taierea de santuri noi in beton deoarece se va respecta traseul vechi . Fara Tablou electric si montare prize si intrerupatoare. Va multumesc.
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu
Tip serviciu: Execuție instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Detinem un spatiu in Promenada Mall Sibiu ce trebuie amenajat pentru un restaurant fast-food. Solicitam oferte de executie pentru instalatia sanitara conform proiect(trasee canalizare, trasee apa calda si rece, montaj baterii, montaj dus, montaj boiler electric litri, montaj separator de grasimi). Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu
Tip serviciu: Alte servicii electrice
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Montat sistem de 6 pompe de dozare automata a unor detergenti lichizi. Sistemul de dozare se conecteaza la masina de spalat rufe profesionala. Semnalele se pot lua atat de pe o rigleta (daca masina este prevazuta cu asa ceva) sau de pe electrovalve. Sistemul de dozare se monteaza pe un perete in apropierea masinii de spalat rufe si nu direct pe masina de spalat. In imaginea alaturata sunt 2 sisteme cu 6 pompe.
Iași
Localitate / sector: Iasi
Tip serviciu: Execuție instalații - casă nouă
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Am nevoie de oferta pentru un cabinet stomatologic. Exista bransament trifazat Trebuie montat tablou de distributie o priza trifazata compresor 70 prize modulare duble ( montare prize patrate) 15 prize modulare cu 6 pozitii 10 intrerupatoare In interior peretii sunt de rigips, prin urmare nu va fi prea mult de spart prin pereti Am atasat si o poza estimativa. Ce e desenat cu rosu vor fi prize si in fiecare camera cate un intrerupator cu maxim doua becuri va rog oferta separta pe materiale si pe manopera
Mediaș
Localitate / sector: Medias
Tip serviciu: Înlocuire instalație electrică
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Instalația electrică este veche, trebuie înlocuită cu totul. Casa are 3 camere, cu cate una sau două prize pe cameră, o priza in baie si una pe hol. În total sunt 6-7 prize si 4 intrerupatoare. In fiecare camera, dar și în baie si hol, sunt locuri pentru lustra. Mai este si o dependinta in curte (bucătărie de vară) unde este o priza.
Electrician, Electrician
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua. Este vorba de mai multe apartamente care trebuie finisate, ele fiind la stagiul de semifinisat. Montare obiecte sanitare complet Montare prize, intrerupatoare si corpuri iluminat simple Perete despartitor de rigips (schelet, placat, reparat si plasa) Sunt apartamente simple de 35-50 mp. Va multumesc.
Electrician, Electrician
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Va contactez din partea i de a ului E4, situat in Bucuresti, Str. Aleea Poiana Cernei, Nr.4, E4, ul 6. Asociatia noastra, doreste sa schimbe panoul electric aflat in proprietatea comuna a uluri, deoarece este vechi de peste 50 de ani. Datorita acestui fapt, au inceput sa apara tot felul de probleme la partile comune, spre ex.: probleme cu iluminatul pe scara, lift, interfon..etc. Atasat acesti e-mail, va rog sa regasiti o poza recenta cu starea panoului electic in cauza. In acest sens, asteptam cat mai curand un deviz cu oferta de pret pentru lucrarea mai sus mentionata, termenul de realizare a acesteia, garantia pe care o oferiti si o copie dupa autorizatia ANRE.
Instalator, Instalații electrice
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5
Tip serviciu: Execuție instalații - casă nouă
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, va rog, imi puteti face o oferta pentru urmatoarea lucrare. Termen saptamana viitoare Instalatie aparenta curent hala 1.traseu 5×4mm pe lungimea 50m 2.doua tablouri: un tablou in capatul traseului de 50m, cu 8 sig., un tablou la inceput 8sig 3.....8 prize × v (doua pe circuit)(legate prin 4 circuite 3x2,5mm cu lungimea 3m,20m,30m si 50m de tablou) 4..... 3corpuri x 2neoane montate cu coliere pe bare metal fi 20mm, alimentate pe un traseu 3x1,5...50ml 5....de tras un cablu din tablou 3x1,5(primul), aproximativ 15m..fixare prin plafon rigips 6.montaj 2 corpuri ×2neoane aplicate pe rigips( legate de cablul de 15m) 7.un reflector 15w de inlocuit Toate traseele sunt aparente pe perete de caramida cu tencuiala sau pe plafon rigips ( montaj deasupra)cu acces usor la 2.4metri


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.