Viproco srl

Bucureşti sector 3
Catering
20+
Ani pe piață

Alți profesioniști în apropiere de Bucureşti sector 3

Alte servicii în București și împrejurimi

Solicitări recente

Catering pentru evenimente private

  • Data evenimentului: 10 august 2024
  • Localitatea evenimentului: Cuvin
  • Număr persoane: 65
  • Ce fel de catering căutați?: Bufet cu autoservire
  • Ce fel de mâncăruri doriți?: Cu carne, Vegetarian
  • Doriți băuturile incluse?: Nu

Doresc oferta bufet suedez pentru 3 garnituri (cartofi cu usturoi/rozmarin, orez salbatic, legume la gratar) si 2 salate (cruditati de sezon si muraturi). Felul principal va fi gatit la fata locului, pe grill. Separat va rog oferta de bufet suedez pentru antreuri, aperitive. Ambele oferte sa includa si cele necesare pentru amenajarea bufetului (recipente de tinut mancarea calda, ustensile) Multumesc!

Catering pentru evenimente private

  • Data evenimentului: 17.08.2024
  • Localitatea evenimentului: Bacău
  • Număr persoane: 40
  • Ce fel de catering căutați?: Meniu complet (cu mai multe feluri de mâncare)
  • Ce fel de mâncăruri doriți?: Cu carne
  • Doriți băuturile incluse?: Nu

Parastas. Locatie: Casa praznicala din Cart. CFR

Catering pentru corporații

  • Data evenimentului: Week days
  • Localitatea evenimentului: Constanța
  • Număr persoane: 35
  • Ce fel de catering căutați?: Meniu complet (cu mai multe feluri de mâncare)
  • Ce fel de mâncăruri doriți?: Cu carne, Vegetarian
  • Doriți băuturile incluse?: Nu

Oferta meniu personalizat pentru un centru de instruire caruia ii calca pragul intre 10 - 50 persoane pe saptamana. Meniuri trebuie sa ajunga zilnic la locatie iar numarul acestora depinde de programarile cursurilor din ziua respectiva. Solicit o oferta cu meniuri atat cu felul 1 + felul 2 cat si doar felul 2 Multumesc.

Catering pentru evenimente private

  • Data evenimentului: 2,3,15 si 22 oct 2024
  • Localitatea evenimentului: Craiova
  • Număr persoane: 30
  • Ce fel de catering căutați?: Platouri, Deserturi, Mâncăruri pentru picnic
  • Ce fel de mâncăruri doriți?: Cu carne

Buna ziua, Avem rugamintea sa ne ajutati cu servicii de catering externalizat, inclusiv transport si amenajare bufet: - O apa minerala carbogazoasa/plata la ml - O cafea de ml - Zahar la plic 5g si paletine ambulate individual - Lapte condensate - Ceai la plic, ambalat individual - Produse de patiserie (foietaj) dulce si sarat – minim gr finit de persoana - Fete de masa, servetele

Catering pentru evenimente private

  • Data evenimentului: 28.12.2024
  • Localitatea evenimentului: Fălticeni
  • Număr persoane: 30
  • Ce fel de catering căutați?: Meniu complet (cu mai multe feluri de mâncare)
  • Ce fel de mâncăruri doriți?: Cu carne
  • Doriți băuturile incluse?: Da

Catering pentru evenimente private

  • Data evenimentului: 8.02.2025
  • Localitatea evenimentului: Pitești
  • Număr persoane: 20
  • Ce fel de catering căutați?: Aperitive și mâncăruri reci, Meniu complet (cu mai multe feluri de mâncare), Bufet cu autoservire
  • Ce fel de mâncăruri doriți?: Cu carne
  • Doriți băuturile incluse?: Da

Catering pentru evenimente private

  • Data evenimentului: 16 august 2025
  • Localitatea evenimentului: Arad
  • Număr persoane: 65
  • Ce fel de catering căutați?: Platouri, Meniu complet (cu mai multe feluri de mâncare), Bufet cu autoservire
  • Ce fel de mâncăruri doriți?: Cu carne
  • Doriți băuturile incluse?: Nu

M-ar interesa daca faceti catering pentru evenimente in Arad si in jur (Ceala) si in ce conditii. M-ar interesa pentru o zi, simbata, 16 august, dupa orele 13:00, urmatoarele: - platouri aperitiv pt cca 65 pers - gratare sau mix grill pt cca pers - garnitura cartofi - cca portii - muraturi - cca portii Daca aveti alte sugestii, suntem deschisi la ele.

Catering pentru corporații

  • Data evenimentului: 26.06.2025, ora 17:30
  • Localitatea evenimentului: Cluj-Napoca
  • Număr persoane: 60
  • Ce fel de catering căutați?: Platouri
  • Ce fel de mâncăruri doriți?: Cu carne, Vegetarian, Vegan
  • Doriți băuturile incluse?: Da

Evenimentul este un garden party cu elemente traditional romanesti. Am dori platouri cu finger food, ca sa nu fie nevoie de vesela. Poate fi cu zacusca, salata de vinete pe bucati de paine, branzeturi, chiar si niste salninuta etc. Am dori bauturile ca si calcul separat: bere din Romania (2 feluri) + vreo 15 fara alcool, vin alb, rosu (cate un fel, din Ro), apa plata si carbo, ceva limonada sau socata. Avem nevoie de mobilier pentru gradina: vreo 2-3 pergole sau ceva pentru umbra, banci/scaune, vreo 10 mese inalte de cocktail.

Catering pentru evenimente private

  • Data evenimentului: 4-7 noiembrie 2025
  • Localitatea evenimentului: Cluj-Napoca
  • Număr persoane: 20
  • Ce fel de catering căutați?: Aperitive și mâncăruri reci, Meniu complet (cu mai multe feluri de mâncare), Bufet cu autoservire, Brunch (masă festivă)
  • Ce fel de mâncăruri doriți?: Cu carne, Vegetarian, Vegan
  • Doriți băuturile incluse?: Da

buna desfășurare a evenimentului, căutăm o firmă de catering profesionistă care să ne poată furniza: 4 prânzuri și 3 cine (tip bufet sau servit, în funcție de posibilități); Opțional: coffee break-uri și gustări; Meniuri diverse, inclusiv opțiuni vegetariene, vegane sau fără gluten; Detalii privind tarifele, logistica inclusă (transport, servire, veselă, personal etc.).

Catering pentru corporații

  • Data evenimentului: 14-15 iunie
  • Localitatea evenimentului: Râmnicu Vâlcea
  • Număr persoane: 20
  • Ce fel de catering căutați?: Meniu complet (cu mai multe feluri de mâncare), Deserturi
  • Ce fel de mâncăruri doriți?: Cu carne
  • Doriți băuturile incluse?: Da

Prin proiect ne propunem sa asiguram grupului tinta format din de studenti pe durata a doi ani universitari servicii de formare pentru care sunt necesare servicii de catering in cadrul activitatii A1.1– Servicii suport pentru activitatea de formare profesionala in domeniul antreprenorial in cadrul unor workshop-uri si A2.1 – Servicii suport pentru activitatea de formare profesionala Se vor organiza minim 3 workshop-uri cu circa 14-17 studenti din GT, total 52 de studenti, fiecare avand o durata de minim 16 ore. Se vor organiza cursuri de scurta durata (16 ore de curs) cu circa 14-17 studenti din GT, total 60 de studenti, fiecare avand o durata de minim 16 ore. Locatie: sediul Universitatii Constantin Brancoveanu Ramnicu Valcea. Perioada estimata: 10 iunie – 31 august Numar de participanti: 40 studenti Servicii de catering solicitate pe participant in cadrul unei grupe de curs: - 2 mese de pranz: supa/ciorba, fel principal, salata, desert, apa plata 0,5l - 4 pauze de cafea: cafea, ceai, zahar, pahare/cesti, patiserie dulce/sarata, apa plata/minerala Serviciile de catering solicitate pentru o zi de curs/persoana sunt urmatoarele: - 2 Pauze de cafea (estimativ la ora 11 si la ora 15): 1 sticla de apa plata/minerala ml, 1 pachet produse de patiserie dulce/sarata cantitate minima g/participant, 1 cafea de min ml, 1 ceai de ml. Cafeaua se va livra gata preparata la termos. Pentru ceai se vor livra pliculete in 3 variante (cate unul de persoana) si apa fierbinte la termos. Se vor livra pahare de unica folosinta din hartie/carton, zahar ambalat la pliculete alb/brun, betisoare ambalate individual si servetele. - 1 Masa de pranz: ciorba/supa cantitate minima g, fel principal cu carne si legume cantitate minima g, salata cantitate minima g, ambalate individual in caserole de unica folosinta, desert g si 1 sticla de apa plata/minerala de ml. Se vor asigura tacamuri de unica folosinta ambalate individual pentru fiecare persoana si servetele. Servicii incluse pentru ambele categorii de mai sus: - pentru fiecare zi se vor asigura saci pentru colectarea deseurilor menajere de dimensiunea potrivita cantitatilor livrate. - se va asigura transportul in fiecare zi de curs la sediul Universitatii Constantin Brancoveanu din Ramnicu Valcea sau se va pune la dispozitie o sala in care studentii sa poata lua masa de pranz In functie de disponibilitatea grupului tinta, o parte din grupele de curs vor fi organizate online. Pentru aceste grupe nu vor fi necesare servicii de catering. La momentul derularii procedurii de achizitie nu putem estima exact numarul de cursanti care vor participa la cursuri online sau clasic, prin urmare oferta se va face pe numarul total de participanti estimat presupunand ca toti participa la cursuri fata in fata, urmand sa fie transmise comenzi detaliate pentru fiecare grupa organizata fata in fata pentru care sunt necesare servicii de catering.