Recenzii

5.0 / 5
Ședință foto profesională
Lăcrămioara G., Sebeș
Recomand cu drag! Am avut parte de o ședință foto minunata. Atât eu, cât și soțul meu ne-am simțit foarte bine la ședința de maternitate iar domnul Florian a fost foarte amabil și profesionist. Abia așteptăm sa apară micuțul nostru și să revenim la încă o ședință.
5.0 / 5
Ședință foto profesională
Elisa L., București
Fiind proaspătă mămică, am avut o dispoziție foarte schimbătoare la ședința foto pentru maternitate. Am apreciat faptul că, tipul ședinței a fost scurt (o oră), am schimbat două rânduri de haine și a ieșit ceva WOW. Dacă nu apelam la Necesit.ro să mă pună in legătura cu Ileana, o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului, sincer nu aveam așa amintiri frumoase.
5.0 / 5
Ședință foto profesională
Violeta T., Craiova
Totul a pornit dintr-o ”joacă” pe internet. Am completat formularul pus la dispoziție de cei de la Necesit.ro, apoi m-au contactat 2 firme pentru ședința foto de maternitate. Ofertele au fost foarte bune iar costurile foarte rezonabile:12 imagini superb retușate 12 stări, trăiri, sentimente, amintiri pentru o viață. Necesit.ro - doar cuvinte de laudă pentru profesionalism!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte