
Top 19 firme pentru servicii catering Râmnicu Vâlcea, 2025
Servicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii conexe în Râmnicu Vâlcea
- Râmnicu Vâlcea - Curățenie la domiciliu
- Râmnicu Vâlcea - Aer condiționat
- Râmnicu Vâlcea - Multi-split aer condiționat
- Râmnicu Vâlcea - Aer condiționat inverter
- Râmnicu Vâlcea - Sisteme de supraveghere
- Râmnicu Vâlcea - Alarmă casă
- Râmnicu Vâlcea - Sisteme de alarmă
- Râmnicu Vâlcea - Fotograf evenimente
- Râmnicu Vâlcea - Copertină
- Râmnicu Vâlcea - Marchiză
- Râmnicu Vâlcea - Copertină retractabilă
- Râmnicu Vâlcea - Aer condiționat portabil
Întrebări frecvente
-
Ce trebuie să știți înainte de a comanda servicii de catering?
Înainte de a rezerva un serviciu de catering, trebuie să știți data și locul unde va avea loc evenimentul, numărul de participanți și cât va dura.
-
Ce includ serviciile de catering?
Cateringul este un serviciu de pregătire a mâncărurilor și a băuturilor pentru evenimente speciale. De obicei, acestea sunt oferite de către restaurante, dar există și firme care sunt specializate în catering. Acestea pot oferi servicii complete, inclusiv aprovizionarea cu mâncare și băuturi, aranjarea mesei și distribuirea mâncărurilor la eveniment. Cateringul tradițional include, de asemenea, curățarea după eveniment.
-
Ce ar trebui să fac dacă am nevoie de ajutor pentru pregătirea și servirea unui banchet, de exemplu, personal de servire, pahare de sticlă, tacâmuri și farfurii de porțelan?
Cateringul constă, în primul rând, în pregătirea și livrarea mâncării, dar poate include și închirierea de echipamente (tacâmuri, pahare etc.), decorarea sălii, prezentarea mâncării, organizarea întregului banchet, servirea și curățarea după eveniment.
Prețuri pentru servicii catering, 2025
Top firme pentru servicii catering în România
- Alba Iulia - Servicii catering
- Alexandria - Servicii catering
- Bacău - Servicii catering
- Bistrița - Servicii catering
- Brașov - Servicii catering
- București - Servicii catering
- Buzău - Servicii catering
- Cluj-Napoca - Servicii catering
- Craiova - Servicii catering
- Câmpina - Servicii catering
- Călărași - Servicii catering
- Dej - Servicii catering
- Deva - Servicii catering
- Drobeta-Turnu Severin - Servicii catering
- Focșani - Servicii catering
- Hunedoara - Servicii catering
- Lugoj - Servicii catering
- Mediaș - Servicii catering
- Miercurea-Ciuc - Servicii catering
- Odorheiu Secuiesc - Servicii catering
- Onești - Servicii catering
- Petroșani - Servicii catering
- Piatra-Neamț - Servicii catering
- Pitești - Servicii catering
- Ploiești - Servicii catering
- Reghin - Servicii catering
- Reșița - Servicii catering
- Râmnicu Sărat - Servicii catering
- Sfântu Gheorghe - Servicii catering
- Sibiu - Servicii catering
- Slatina - Servicii catering
- Slobozia - Servicii catering
- Tecuci - Servicii catering
- Timișoara - Servicii catering
- Turda - Servicii catering
- Târgoviște - Servicii catering
- Târgu Jiu - Servicii catering
- Târgu Mureș - Servicii catering
- Voluntari - Servicii catering
- Zalău - Servicii catering
Servicii catering - Sfaturi recomandate

Solicitări recente pentru servicii catering, Râmnicu Vâlcea
Catering pentru corporații
Prin proiect ne propunem sa asiguram grupului tinta format din de studenti pe durata a doi ani universitari servicii de formare pentru care sunt necesare servicii de catering in cadrul activitatii A1.1– Servicii suport pentru activitatea de formare profesionala in domeniul antreprenorial in cadrul unor workshop-uri si A2.1 – Servicii suport pentru activitatea de formare profesionala Se vor organiza minim 3 workshop-uri cu circa 14-17 studenti din GT, total 52 de studenti, fiecare avand o durata de minim 16 ore. Se vor organiza cursuri de scurta durata (16 ore de curs) cu circa 14-17 studenti din GT, total 60 de studenti, fiecare avand o durata de minim 16 ore. Locatie: sediul Universitatii Constantin Brancoveanu Ramnicu Valcea. Perioada estimata: 10 iunie – 31 august Numar de participanti: 40 studenti Servicii de catering solicitate pe participant in cadrul unei grupe de curs: - 2 mese de pranz: supa/ciorba, fel principal, salata, desert, apa plata 0,5l - 4 pauze de cafea: cafea, ceai, zahar, pahare/cesti, patiserie dulce/sarata, apa plata/minerala Serviciile de catering solicitate pentru o zi de curs/persoana sunt urmatoarele: - 2 Pauze de cafea (estimativ la ora 11 si la ora 15): 1 sticla de apa plata/minerala ml, 1 pachet produse de patiserie dulce/sarata cantitate minima g/participant, 1 cafea de min ml, 1 ceai de ml. Cafeaua se va livra gata preparata la termos. Pentru ceai se vor livra pliculete in 3 variante (cate unul de persoana) si apa fierbinte la termos. Se vor livra pahare de unica folosinta din hartie/carton, zahar ambalat la pliculete alb/brun, betisoare ambalate individual si servetele. - 1 Masa de pranz: ciorba/supa cantitate minima g, fel principal cu carne si legume cantitate minima g, salata cantitate minima g, ambalate individual in caserole de unica folosinta, desert g si 1 sticla de apa plata/minerala de ml. Se vor asigura tacamuri de unica folosinta ambalate individual pentru fiecare persoana si servetele. Servicii incluse pentru ambele categorii de mai sus: - pentru fiecare zi se vor asigura saci pentru colectarea deseurilor menajere de dimensiunea potrivita cantitatilor livrate. - se va asigura transportul in fiecare zi de curs la sediul Universitatii Constantin Brancoveanu din Ramnicu Valcea sau se va pune la dispozitie o sala in care studentii sa poata lua masa de pranz In functie de disponibilitatea grupului tinta, o parte din grupele de curs vor fi organizate online. Pentru aceste grupe nu vor fi necesare servicii de catering. La momentul derularii procedurii de achizitie nu putem estima exact numarul de cursanti care vor participa la cursuri online sau clasic, prin urmare oferta se va face pe numarul total de participanti estimat presupunand ca toti participa la cursuri fata in fata, urmand sa fie transmise comenzi detaliate pentru fiecare grupa organizata fata in fata pentru care sunt necesare servicii de catering.