Sfaturi
Firme de curățenie
Poveste de succes: "Am cunoscut oameni minunați prin intermediul site-ului"

Poveste de succes: "Am cunoscut oameni minunați prin intermediul site-ului"

5 întrebări pentru RAZA DE MAI CONSULT SRL

Ne puteți spune ceva despre Dvs. si cum ați intrat în contact cu necesit.ro?
Noi, adică Bio-Curățenie Prahova, Ilfov, Buzău și București, cum ne puteți găsi și pe Facebook, ne-am început activitatea în noiembrie anul trecut. Suntem o echipa tânăra, dinamică, cu oameni muncitori și șefi ce muncim cot la cot cu angajații. De ce așa? Pentru că eu consider, că cel mai bun exemplu și cea mai bună motivare le dai implicându-te, nu privind de pe margine și doar solicitând muncă și loialitate.

Am descoperit necesit.ro într-un moment în care investisem deja și ce nu aveam în publicitate. Toți ne cereau bani și ne promiteau marea cu sarea… sarea a rămas, marea e tocmai la Constanța, probabil din acest motiv nu am văzut și rezultatele promise. Necesit nu ne-a promis nimic, nu ne-a cerut bani în avans pe un an..2..3, nu ne-a oferit promisiuni deșarte. Nu mai aveam încredere când i-am întâlnit, dar nici nu aveam nimic de pierdut. Și pentru că plăteam doar solicitările primite și aveam și posibilitatea de a întrerupe primirea solicitărilor în perioadele aglomerate (ca acum :), am decis să colaborăm. Și bine am făcut!

Cât de mulțumit sunteți de colaborarea noastră de până acum?
Colaborăm frumos de câteva luni, am cunoscut oameni minunați prin intermediul site-ului, am avut lucrări frumoase și ne-am putut dezvolta, pentru că se știe: un om mulțumit recomandă și altora. Le mulțumim pe această cale tuturor clienților pentru recenziile frumoase, pentru că au apărut în viață noastră și pentru aprecierea arătată la finalul lucrărilor.

Ce apreciezi cel mai mult la necesit.ro?
Nu aș schimba nimic în relația cu necesit.ro (poate doar puțin la sistemul de filtrare a solicitărilor...) Îmi place extraordinar de mult de doamna Cristina: dacă e tristă într-o zi, cu siguranță că nu se simte. Când vorbim la telefon îi simt zâmbetul în voce :) și întotdeauna îmi dă sfaturi utile.

Evaluările și recenziile clienților sunt importante pentru dvs.?
Tuturor le-am acordat toată energia noastră, pentru ca la final să fie mulțumiți și să se bucure de rezultate. Sperăm că am și reușit, măcar în proporție de 90%! Misiunea noastră se încheie când clientul este mulțumit!

Am avut multe momente amuzante la lucrări, pentru că încercăm să fim o echipa omogenă, să ne tratăm angajații ca și cum ar face parte din familia noastră, și atunci munca este o plăcere.

Ați recomanda necesit.ro și altora?
Recomand colaborarea cu Necesit! Indiferent ce alegi...ești în avantaj cu ei. Consider că este cea mai transparentă, corectă și serioasă platformă de intermedieri. Mult succes în continuare! Să ne facem mari împreună! :)

Înscriere companie