Sfaturi
Pentru furnizori
Necesit.ro a câștigat premiul pentru „cea mai bună afacere mică de IT” din județul Timiș!

Necesit.ro a câștigat premiul pentru „cea mai bună afacere mică de IT” din județul Timiș!

Cu emoție, vă împărtășim vestea minunată de a fi laureați ai Topului Firmelor din județul Timiș pentru 2020 la Gala de decernare a premiilor pentru excelenţă în afaceri, aflată la cea de-a XXVIII-a ediție!

Echipa de lucru Necesit.ro.

Premiul pentru „cea mai bună afacere mică de IT” este oferit echipei Necesit.ro de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT) pentru realizările avute în 2020 în domeniu său de activitate. Mai exact, am reușit ceea ce v-am promis încă de la prima noastră „călătorie” împreună: să conectăm cei mai buni clienți cu cei mai buni profesioniști locali și viceversa.

Criteriile de selecție au fost unele transparente, privitoare la cifra noastră de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului.

Aceste criterii pe care, se pare, le-am îndeplinit, ne dau de înţeles că toată munca noastră a dat roade! Efortul depus de a vă oferi încredere în noi, dar și în relaţia client-profesionist, a meritat pe deplin!

Directorul de Vânzări al Necesit.ro Loredana Popescu cu premiul pentru „cea mai bună afacere mică de IT” din județul Timiș

"Felicitări întregii echipe! Suntem foarte recunoscători și mândri! Vom continua să creștem alături de partenerii noștri în viitor. Încercăm, în permanență, să rămânem conectați cu cerințele pieței, atât pentru cerere, cât și pentru ofertă. Avem certitudinea că viitorul prin muncă și seriozitate înseamnă progres." spune Directorul de Vânzări al Necesit.ro, Loredana Popescu.

Mulțumim vouă, tuturor, partenerilor noștri, cei care ne-ați motivat să fim, în cei 5 ani de existență, în fiecare zi mai buni, mai dedicați!